icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
17. nov 2012

@pohodacka nie až v pondelok....resp. neviem presne kedy....lebo fotografka je už tak na rozpadnutie....dnes zajtra porodí....tak hádam stihne 😀 😀 😀 😀 ....ale zistila som....že máme aj náhradnú fotografku v rodine....tak keď sa jej princezná narodí....máme náhradné riešenie 😀 😀

pohodacka
18. nov 2012

Bože baby,čo je dnes za deň?Neluša je od rána umrnčaná,nervózna,mrzutá...do 8.15 spala,o pól 12 už išla na obedný spánok..dúfam,že je to len týmotrasným usmokleným počasím..kde je už ten sneh konečne?
@crazybabenka ešte ani tam u vás nie je?

sliver
18. nov 2012

@pohodacka - no u nás bola zase zlá noc 😒 som bola u Soni 6 krát.... a to noc predtým prespala celu...
ráno som bola úplne mimo tak ma mm nechal spať do desiatej a on bol s malou, ako fajne len sa neviem prebrať, stále som akási unavená, teraz mám relax lebo išiel s nou k rodičom a ja sa idem pustiť do pečenia, varenia a upratovania 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
18. nov 2012

@pohodacka nie ešte nie 😒 😒 😒

sliver
18. nov 2012

ja som asi divná, čo môžem byť rada že som mala skoro celý deň pre seba tak opak... depka ako hovado... bolo mi smutno a ked prišli tak mi vadilo všetko, že svokra nakupila presnidávky pre malú, jedla to a nie čo som jej ja nabalila, nakupili jej tam kopec hračiek s ktorými sa natešene hrala... som asi fakt krava, bála som sa že bude mrzutá lebo má dva týždne mamičkovské obdobie že sa nemôžem od nej ani hnuť no a tam bola spokojná, lebo mala kopec nových hračiek a vôbec som jej nechýbala... môžem byť rada že nemusím svokru vidieť ale aj tak ma serie táto situácia a tento stav... normálne mám nervy že oni mali krásne šťastné poobedie a ja sama doma ☹ ☹ ☹

pohodacka
18. nov 2012

@sliver nič si z toho nerob,aj ja som taká

baby,poradte..mám nervy noirmálne z tohto...Nelku kúpam denno denne,ale dva krát do týždňa + umývam vlasy šampónom no a problém,keď idem zmývať penu..to je normálne záááchvat revu,ona sa až trasie,stres z tej vody,pri tom vodu miluje,kúpanie...ale keď mám umyť šampón no ako keď ju pichali u dr,to bolo ešte potichu.. ☹ raz ked ju kúpal mm,kvaplo jej do očka,mala ho červené,opuchnuté ešte tri dni,vtedy straaašne plakala..či má stres odvtedy ja neviem..pohúkaný šampon nivea pre deti,no pre deti a čo jej vtedy dorobil s okom,no des...ako jej mám vysvetliť,že musíme to zmyť?Už hovorím,aj saške,ivke,peťkovi...všetkým kámošom maminy takto umývajú...zavri očká...nič nezaberá...to susedia si myslia,že ju hádam bijem päsťami ☹ ☹ ☹

sliver
18. nov 2012

@pohodacka - moje malé... môj mm zmýva tak že leží a hrá sa s niečim a ani nevie že jej zmýva ale ona je o moc menšie od tvojej tak je to jednoduchšie, podľa mna si pamätá to ako mala zapálené očko a preto tak reve... no neviem nič konkrétne poradiť, ja by som to skúšala dalej... hádam raz na to zabudne, neboj prejde to

pohodacka
18. nov 2012

@sliver no dúfam,to je fakt na nervy,už ked viem,že ju idem zmývať,tak sama mám dopredu stres ☹

sliver
18. nov 2012

@pohodacka - to ti verím, ja mám doma presne to isté pri strihaní nechtov na nohách, akurát sme jej strihala, hrooooooza: pustená Máša, cumel v ústach, držali sme ju obaja a revala ako tur, vzpierala sa, kopala, no katastrofa, ja jej strihám nechty ked je to už nevyhnutné raz za dva týždne lebo taký boj a rev ste ešte nevideli 😒 😒 😒

pohodacka
18. nov 2012

@sliver to našťastie v pohode u nás,aj to trapoším a každý jeden necht akože hodíme do umývadla rybkám a spláchnem ho..potom ona povie ete apky(apky sú rybky)..tak hovorím no musíme odstrihnúť,takmi dovolí...ale chápem ťa..to máme potom rovnako,len my pri tom už spomínanom nešťastnom zmývaní ☹ ☹

buba78
18. nov 2012

@sliver ty kokso....moja v jej veku spavala bezne tak hore za noc....co by si chcela....preto som sa cudovala,ze je uz sama v izbe......to by som bola viac znicena a uchodena........teda u nas sa nestane,ze ma nechaju pospat.....kebyze zavre dvere, place na cely dom......takze to nema vyznam......ty durka......bud rada,ze si to urobis v klude......a tiez bud rada,ze jej kupi presnidavky a aj hracky....moja serie na nas vsetkych.......ani na jedny narodeniny si na nu nespomenie.....a vobec sa netrap,ze spolu nevychadzate.......su aj take situacie......sestrina do 3 rokov robila ceremonie pri strihani nechtov....a nakoniec zabralo,ze je ich nalakovala a uz je dobre....ale uz ani nelakuje
@pohodacka sestrina dcerka ma taky isty stres tiez po roku.........ja jej vzdy umyjem vo vani a potom sprchou na rychlo,ked jej drzim zaklonenu hlavu na mojej ruke......

pohodacka
18. nov 2012

@buba78 ja jej aj poviem nech mi zakloní hlavičku,aj to spraví,ale ešte len zacíti čo idem robiť,tak konieeec..

sliver
19. nov 2012

@buba78 - viem že Olivka vstávala v noci, no Sonka spinká krásne, aj dnes do šiestej a ináč spí tak krásne odvtedy čo je sama v izbe, ona mávala slabý spánok, budila sa aj na šuštenie perín, ked Jožko zachrápal, no jednoducho na každý pohyb, teraz ked je v postielke a izbe sama tak ako zarezaná iba v noci keď ideme spať tak si postonká lebo nás počuje aj cez zatvorené dvere... no a ráno napr. dnes sa prebrala len preto lebo mm išiel do roboty, nakojila sa a spala ešte dve hoďky, tá detská izba je najlepšia vec čo sme urobili...

baby dnes idem po rokoch do kina, juj sa teším, po dvoch rokoch, segra príde k malej a my ideme Bondovať, tešíííííím sa

pohodacka
19. nov 2012

@sliver no supeeer,dobre ti je,len si uži 😉
A ozaj,ako vtedy s tou prácou čo ti vtedy volali ,že ťa chcú späť?

sliver
19. nov 2012

@pohodacka - no musela som to odmietnuť, ved čo by som robila s malou... keby som mala rodičov pri sebe alebo normálnych svokrovcov ktorý by mi pomohli tak by som viac zvažovala ale ja neviem čo budem robiť ked bude mať malá 3r., my budeme asi odkázaní na aupair 😒 lebo ja v robote na smeny a mm každý deň do 18,00 ☹
ale nevadí, len to bola škoda lebo si splnili povinnosť zo zákona, ponukli mi pozíciu z ktorej som odišla a takto keď sa budem vracať naspäť môžem zabudnúť na flek ktorý som mala.... nejak bolo nejak bude, neva, robota nie je dôležitá ale krpec 😉 tak odídem alebo čo...

pohodacka
19. nov 2012

@sliver presne,tiež som to tak brala,že viem,že som stratila miesto,aj keď mi odkázali,že mi ho tam držia..no vôbec ma tým netešia..bývala som tam strčená aj do šiestej keď som mala veľa,telefón na uchu 24 hodín,víkendy.no ale to potom nehrozí,budem sa ponáhľať do školky,aj keď neviem si predstaviť ako to celé bude..bež pre ňu,domov,navariť a tak všetko..to bude o chvíľu večer,nič z toho nebudeme mať,len robota,robota a robota..tak si len teraz pekne užívajme ten "pokoj" na MD 😀

sliver
19. nov 2012

@pohodacka - ozi my mávame prírodný slamený stromček už 5 rokov, mne sa taký jednoducho páčil, každý rok si tam nasuším pomaranče a jablká, s mm ideme do hory na šišky a tak... toto je pre mňa začiatok vianoc, ako má niekto rád ten jagot vianoc tak ja mám rada toto...
mm mi povolil stromček až na Mikuláša, musíme so Sonkou počkať...

pohodacka
19. nov 2012

@sliver my máme fialovo biely stromček,ja som to takom túžila,lebo sa mi zapáčil,tak už tri roky ho máme...uvidíme či nie posledný rok 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
20. nov 2012

@pohodacka my tohto roku fialovo ružovo strieborný 😀 😀 😀 😀 som sa vyšantila v Metre medzi ozdobami 😀 😀
@sliver aj u nás asi tak....že sa Michal smial...že už na Mikuláša ma bude triasť stavať stromček.....no uvidíme dokedy vydržím

pohodacka
20. nov 2012

@crazybabenka jééé,aj ten musí byť krásny,daj potom foto,idem pozrieť či aj ja nemám,sa mi zdá,že minulý rok som ho fotila,dám do albumu ak nájdem, 😉

jáááj bože,až mi zlepšuješ náladu a to sa ešte len rozprávame o stavaní.Už si predstavujem ako mm napojí na repráky v obývačke spievankovské vianočné koledy,tie deti to náádherne spievajú,duní to na celý dom,stavame pri tom stromček a Nelka len kuká kde je sever 😉

pohodacka
20. nov 2012

No foto nebude,našla som síce,ale je to fotené už v tme,takže to nie je ono,ale keď urobím,tak ho zvečním a podelím sa o zážitok 😀 😀

crazybabenka
autor
20. nov 2012

@pohodacka v skutočnosti sú farby krajšie žiarivejšie....no čo ....fotené pod žltým svetlom no čo zabijem sa? 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
20. nov 2012

@pohodacka a najmä všetko je nerozbitné....jedine, že by si na to zobrala kladivo 😀 😀 😀 😀

pohodacka
20. nov 2012

@crazybabenka super,krááásne,my máme fialové také od najbledšej fialkovej po natmavšiu,biele ,fialové hviezdy a biele veľlké mašle..a ledkové fialové svetlo.Uáááu,super,to je ideálne,že sú nerozbitné..kašlať na gule,mne sa už podarilo rozbiť keď som ich vešala,veď večne nebudeme mať ten istý stromček,len aby to krpaňa nepukla v rukách 😲

crazybabenka
autor
20. nov 2012

@pohodacka presne toto....kašľať na gule....len aby sa malá nedorezala.....lebo Michal mi aj šomral....však že máme gule...že na čo toľko vyberám....tak som mu vysvetlila, že všetky sú zo skla...a čo potom keď malá do ozdoby zakusne....všetko musí "koštovať....alebo ju rozpučí v rukách......a hneď bol pokojný 😀 aj keď mu predavačka zahlásila pri pokladni 60e 😀 😀 😀 😀

pohodacka
20. nov 2012

@crazybabenka čo tí chlapi pre tie deti neurobia 😉 😉

pohodacka
20. nov 2012

Bože to naše dieťa..stále búúúva,ja tu pesničky púšťam,už mám kávu vypitú,raňajky za sebou,prádlo upratané zo sušiča,dokonca už sa mi aj fazuľka na polievku varí a ona odfukuje jak o pol noci..zvykne tak do pol 8-8,ale dnes nejako preháňa 🙂

sliver
20. nov 2012

@pohodacka - sú akosi dobre nastavené hviezdy 😉
Sonka spala 12 hod. vkuse, večer som ju dala spať o 20,00 a zobudila sa ráno o 8,00, parádička lebo sme prišli o polnoci a išla som rýchlo spať že čoskoro budem vstávať a zrazu som sa zobudila ráno o ôsmej 😀

pohodacka
20. nov 2012

@sliver a ako bolo?

pohodacka
20. nov 2012

@crazybabenka Zuzi,ako si dala Palke na hlávku tú baretku od Lucky?Veď Nelka v tom vyzerá ako kuchár bez čapice 😀 😀 😀