icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

tessinka
13. nov 2010

Dievčatko je super. My jedno doma máme, a veľmi sa teším. Bolo mi to predtým jedno, ale ja som odzačiatku tušila, že to bude dievčatko. A so svojím tatinom má skvelý vzťah.

Nevadilo by mi mať aj ďalšie dievčatko. Ale ani chlapček by nebol zlý.

Mám kamarátku, ktorá má dvoch chlapcov, ale sú veľmi milé a takí .... citliví... Má z nich veľkú radosť.

Ale uvidíte, je to jedno. Keď to bábätko chytíte prvý raz do náručia, budete mať pocit, že presne toto ste chceli.

alex9966
13. nov 2010

ahojte dievčatá. som rada, že sa máte dobre. chcem sa opýtať, kedy ste vysadili utrogestan. Ako čítam v letáku tak by sa mal v 12-tom týždni, ale doktor mi povedal, že ho môžem brať do 16-teho týždna. tak neviem.

janemari
13. nov 2010

@crazybabenka ja si myslim,ze cim sa viac blizi porod,tak to zenam zacina byt jedno ci chlapcek alebo dievca.Aj ked sa hovori,ze synovia maju k matkam blizsie.Ved uvidim ako bude v utorok ci sa podari urcit aj pohlavie. 🙂

crazybabenka
autor
14. nov 2010

@alex9966 no mne vysadil v 12tt.......ale asi vie prečo by si ho mala brať do 16tt
@janemari no tak to by bola sranda....keby to v utorok prezradili tebe aj mne.....čo sa nám v tých bruškách skrýva 😀

lenrom
14. nov 2010

Čaute baby....V piatok som išla na kontrolu v 10tt a na sone mi doktor povedal že bábo prestalo rásť a nebilo mu srdce.Tak som okamžite išla do nemocnice a museli mi ho vybrať....Bol to pre nás velký šok!!!!!Človek bude musieť všetko prežívať od znova zo strachom.Tak čaute.

janemari
14. nov 2010

@lenrom tak to snad nieje ani pravda ☹ Je mi to luto,je to nespravodlive 😠

crazybabenka
autor
15. nov 2010

@lenrom moja to mi je ľúto.....aj keď tebe je teraz naša ľútosť na dve veci......držkajte sa.....nabudúce sa to určite podarí....lebo bude mať teraz fazuľka.....jedného anjelika, kt. bude na ňu dávať pozor z nebíčka

zuzana_18
15. nov 2010

@lenrom to mi je strašne ľúto.Je to nespravodlivé.Presne som rozmýšľala nad tým,že obdobie 9 mesiacov tehotenstva je síce to najkrajšie čo ťa môže stretnúť-je to to naj jedinečnejšie obdobie v živote,ale aj plné strachu.
Mňa moje malé včera potrápilo-nejak sa mu nechcelo pozdraviť maminu-kopkať,no a začala panika.Už som buntošila manžela,že malé nekope,že vždy inokedy ráno hej,že sa asi niečo deje.No hotovo,bola som veľmi nervózna,nechutilo mi jesť ,ani variť,ani nič.Potom keď koplo,normálne som ho(ju) hrešila.Že takto maminu strašiť nemôže,že ona sa potom bojíííí ☹ .
@janemari to si ma pobavila,že Spejbl.Ale mu dávaš.Pohyby ako,už sú pomalinky?Už každú chvíľu.
@crazybabenka ty to tam zajtra riaď-nech sa chlapčiatko ukáže a dohodneme to "svatovstvo" 😀

crazybabenka
autor
15. nov 2010

@zuzana_18 jasne.....to je dopredu vybavená záležitosť 😀
naše bolo v sobotu tiež lenivé......nie a nie kopkať..... už som mala nervy......ale potom som prestúpila.....k zásadnému opatreniu, kt. skoro vždy zaberie.....dva poháre koly.....a potom krpec skáče o dušu 😀

zuzana_18
15. nov 2010

@crazybabenka no budem musieť vyzistť čo platí na to moje díte.To je strašné-niekedy sa bojím,že mi ide z brucha vyskočiť a niekedy nič.Ja stresujem jak...Inak ja už stresujem aj teraz že či nemá málo miesta-chúdiatko moje malé,veď v tejto chvíli už má viac ako 30 cm.Normálne ho ľutujem ako žije v takých podmienkach ☹ ,jáj,už nech ich máme pri sebe.

crazybabenka
autor
15. nov 2010

@zuzana_18 nebooooj....nikde mu nie je tak dobre....ako v brušku....pravidelný prístup stravy.....stála teplota.....spinká....vtedy keď sa mu zachce.....vieš koľký by sa aspoň na deň chceli vrátiť do bruška 😀

zuzana_18
15. nov 2010

@crazybabenka no dúfam,mne to už asi prepne úplne 😉 len rozmýšľam či je všetko v poriadku a ttak,no ale veď určite sme všetky také isté.Už začínam chápať maminu keď mala o mňa stále starosti.moje malé ešte ani na svete neni a ja už robím paniku 😀

crazybabenka
autor
15. nov 2010

@zuzana_18 neboj.....aj ja hrám pokojnú.....ale pri všetkom robím taký stres a paniku, že až......mám dobrú správu.....volala som sestričke ku gyndošovi.....tak cukor je v poriadku.....fuuuu tak som si vydýchla 😀

lenrom
15. nov 2010

Ďakujem ,máte pravdu je mi to na nič ta lútosť.....Asi už nebudem sem chodievať radšej...Tak ahojte a vám prajem vela šťastia!!!!!!

zuzana_18
15. nov 2010

@lenrom ďakujeme a držkaj sa.
@crazybabenka no super,gratulujem k dobrým výsledkom.

crazybabenka
autor
15. nov 2010

@zuzana_18 😉

janemari
15. nov 2010

@crazybabenka super,ze vysledky su ok.Tak zajtra nas cakaju kontroly 🙂 Nezabudni pozdravit.
@zuzana_18 ano spejbl spytaj sa crazybabenky ona ho videla 😀

crazybabenka
autor
15. nov 2010

@janemari jasne jasne.....nezabudnem.....už sa neviem dočkať....hádam ani do rána nezaspím.....čo sa teším, že uvidím krpca
@zuzana_18 slávnostne potvrdzujem.... je to tak .....čistý nefalšovaný spejbl 😀

janemari
16. nov 2010

Tak ja som dopadla ok,testy su v poriadku,drobec tiez a ako si predpokladala ten krpec je pluhavy ako tvoj,bol otoceny chrabatikom a ritkou a nezajem ukazat co skryva.Vyzeralo ze spi,lebo sa nehybal az na vela zdvihol rucka a zakyval stylom maj sa a daj pokoj teraz spim 😀

zuzana_18
16. nov 2010

@janemari super,gratulujem ,hlavne,že je všetko v poriadku.Drobček bude tajnostkár ako tie naše deťušky.
@crazybabenka a ty rýchlo píš,sme zvedavéééé

crazybabenka
autor
16. nov 2010

@zuzana_18 no tak zo svatkovania nič nebude ☹
@janemari Na 99% čakáme Paulínku.............sme zdravučký.....a o dva týždne väčší......termín podľa PM máme síce 24. jan......ale doc. povedal, že pred tým 15. máme byť už zbalený 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tessinka
16. nov 2010

@crazybabenka , to je milé... Inak, keď spomínaš január, veď .... to je už o chvíľu!

crazybabenka
autor
16. nov 2010

@tessinka ani nie....mne sa to zdá ešte strašne dlho 😅

janemari
16. nov 2010

No ale kocky bude tu babinec alebo ako?Obe cakate dievky a kedze aj to moje sa nechce ukazat bude asi baba.Nejaky chlap by sa nam tu zisiel 😉 Aj mne dokina hovorila prestym termin najskor 20.4. ze skor to urcite nebude a dnes no bude to okolo 18.4. 😀

tessinka
16. nov 2010

@crazybabenka , tie posledné týždne pred pôrodom sú asi najdlhšie... Ale neboj, ubehne to ako voda.
@janemari , tak to bude riadny aprílový žartík 🙂 .

crazybabenka
autor
17. nov 2010

@janemari no už to môžeš zachrániť len ty.....takže pekne chlapček....jasnačka! 😀

crazybabenka
autor
17. nov 2010

@tessinka no veď teraz sa snažím sústrediť na vianoce.....a po novom roku...."ideme na to" 😀

janemari
17. nov 2010

@tessinka pokusim sa 😀 Inak nellymn ma tiez dievku,takze je to zatial 3:0 pre dievky 😉

crazybabenka
autor
17. nov 2010

@janemari a to som videla jeden dokument o asistovanej reprodukcii na STV.....a tam hovorili, že po stimulácií a IVF sa rodia najmä chlapci 😀

zuzana_18
18. nov 2010

@crazybabenka tak gratulujem aj k dievčatku,ja som v duchu viac túžila po dievčatku,takže ja som na 100 % spokojná.Ale všetky budeme-počkaj keď ich prvý krát chytíme do náručia jéééééééééééééééj.ja idem dnes na to 4D,som zvedavá či drobec niečo ukáže a potvrdí dievčatko.Už sa neviem dočkať-do rána sa mi snívalo,že dr tam videl chlapčiatko 🙂 ,no komédia.Som zvedavá.