Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
a ja že prečo zase slintá ako pes baskervilský a všetko okusuje a pchá do pusiny
@crazybabenka - to má koľko zubov teraz?
@pohodacka - ja dávam na sopel iba Coryzaliu, doteraz vždy zabrala iba raz nie a to nedávno, ked jej nezabrala do troch dní tak som ju prestala dávať a postupne to prešlo lebo to mala vtedy s toho blbého zubu, ktoré sa jej strašne zle prerezával, s iným skúsenosti nemám... no myslím že zubárku môžeš zrušiť 😒
16,5....tú jednu rátam ako polku....lebo je len pol vonku :D inak je mliečnych 20 zúbkov 😉
@sliver diky,zavolám mm,nech sa pre ne zastaví v lekárni alebo pôjdem ja keď vstane.Veď to sa bojím,že keď už jej stekajú hlieny,začne kašlať a už to pôjde..aj keď ešte riadne chorá nebola,raz to musí prísť,musí si trošku "trénovať" imunitu..aj keď samozrejme najlepšie by bolo,keby tie deti sú stále zdravé,to je jasné..uvidím čo zajtra,nechcem šaškovať u dr,že má sopel,keď zatiaľ teplotu nemá,ani nejak kašel,ten len keď spí,resp.to tá poloha lahu robí,že jejto steká...
@pohodacka - a odsávaš?
@crazybabenka - to má o 4 viac ako moja, to tie očné mojej chýbajú...
@pohodacka vieš čo...u nás pomáha physiomer.....je no morská voda....aj sa soplík lepšie odsaje...a aj regeneruje sliznicu
@sliver neodsávam vôbec,ona už fúka sama,myslím,že jej výjde viac keď riadne fúkne,tá odsávačka tak nejak jemnučko ťahá,ja jej kážem nech sa silno nadýchne,že aj ja sa nadýchnem a siiilno spolu fúkneme,tak výjde dosť a dočistím vat.tyčinkou.No dnes si ich veru zabezpečím..len neviem či mám potom pokračovať a dávať jej ďalej aj ten imuno glukan 😕
@sliver som čítala...že tieto posledné stoličky majú ísť okolo 2,5-3r....tak preto som tvrdila...že sa Michalovi marí 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka diky..a to môžem kombinovať s homeopatikami?Už som z toho jeleň..ale myslím,že ten imuno glukán jej na sopel nepomôže,veď tam je vyslovene,že na imunitu,a tú má dobrú,teda spon myslím..
@pohodacka určite by som hneď nasadila cebion multi....a áno Physiomer sa môže kombinovať....ale pýtaj si Physiomer baby....nezľakni sa...je to veľký piksla....nošteková sprcha....ale "príjemná" dieťatko len tak pošteklí.....skúšala som to na sebe....a Palka s ňou nemá problém
@crazybabenka
@sliver super,ďakujem baby moje,vykonám 🙂
3.2. Spievankujemeeeee, síce na balkone v divadle, hádam nám nebude treba ďalekohlad aby sme niečo videli ale myslím že malje sa bude páčiť tak či tak, veď jej niekedy stačí zvuk 😀 😀 😀
@pohodacka - ale hej, neboj zaberie, sople to je to najlahšie čo môže byť, predstav si žeby jej bolo niečo horšie, teploty alebo niečo vážne... ja som mala tiež nervy ked mala tu nádchu 2 týždne ale stále som si hovorila že pokial je to IBA toto tak to je nič a zvládneme....
@sliver veď to,sopel,to ani nie je choroba,len lepšie je bez nich 🙂 🙂
No supeeeeeeeer,neboj,určite sa zabavíte na Spievankove,my sme tiež niekedy nevideli a malej stačilo,že počula..Ony hulákajú do toho mikrofónu,hlavne "spievanka" tá má niekedy taký,až v ušiach stŕpa,ale v dobrom myslím,riadny má hlasisko a ani raz nebola falošná,aj dobrú atmošku spravia.U nás boli zase teraz a budú aj v decembri,ale normálne sa rozpútala vojna o lístky,že sa uprednostňujú a vybavujú lístky cez známosti,že kto nemá známosť sa nedostane,že tie deti normálne plačú..tak som si povedala ,nech idú aj druhé deti,hoci kámoška mi volala,že vie vybaviť ,reku nechaj,my sme už boli..a ona si užíva aj to nové,tú trojku teraz,tak to jej stačí.Riadne sa zabavteeeeeeeee 😀
@pohodacka zubarku zrus.....nezoberie Vas.....na to jej treba poriadne kvapky napr.nasivin a morsku sol- quixx.........nam ten physiomer vadil,lebo fest lial........ a jasne cebion vitamin.....ten imunoglukan je dobry na zregenerovanie tela po chorobe.......a ak mas doma fenistil kvapky daj aj tie.......vzdy nam dr dava....daj kvapku na kg vahy dietata 3 krat denne......odpuchne sliznica a lepsie dycha...drzte sa
no idem ja pekne spat..mam tazky tyzden...3 krat v robote.....
@sliver vieš čo,neviem či 2,50 alebo 3,50 €..nebol drahý..ale teraz jedna baba predávala na FB,že na koncert do NR a že 6 € za kus..tak neviem či toľko stál alebo si ona nahodila.U vás koľko?
@buba78 diky za rady,tá zubárka ma štve,si pomyslí,že si vymýšľam ..dva krát náhoda..ale vtedy tiež mala sopel dva tri dni,keby to bolo aj teraz tak,tak by som hádam aj skúsila,alebo aspon sebe dať prehliadku.
@pohodacka - u nás stojí 2e na osobu a čo som prekvapená ide aj mm 😀 pôvodný plán bol že pôjdem iba ja, najprv som si myslela že to cez týžden, potom sme prišli na to že to je nedela ale on aj tak moc nechcel, on to nemusí 😀 a večer mi hovorí že kúpil 3 lístky že to kvoli malej zvládne a ked to bude na to balkoniku a nie dole v dave 😀
dnes príde segra a ideme piecť medovníky, fest sa tešííím ale isto večer odpadnem 😀
@sliver neboj,zabavíte sa ako na diskotéke 😀 😀 ,my sme boli na nich už 2x a vždy aj mm bol..že inak tá spievanka neni na zahodenie 😀 😀
jáááááj,zááááávidíííím,pečenie medovníčkov,bože,to už začína tá atmosféra,ich vôňa,všetko okolo toho,ja viem,že sa opakujem,ale milujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem to 😀
Ježiši kriste ten môj chlap....pred chvíľkou tu niekto zvoní ako keby horelo,celá v šoku vyletím na balkón čo sa stalo a kuriér s krabicou ..že nech sa páči dobierka 33 €..reku prosííím???Ja neviem o ničom,nečakám nič,nepomýlili ste sa??
A on na mňa nervy no hádam viem čítať!!! Je to na vášho manžela alebo čo vám to je...no tak reku to má manžel aj as vami problém 😀 😔 ja v penaženke 20 €,ja platím všade kartou,u neho že sa nedá..tak sa chlapec spakoval,že nechá oznámenie v schránnke..volál mm do roboty..reku asi sa na pošte pomýlili,že má dobierku za 33 € a on jáááj,no nepomýlili,čo som ti nehovoril?Ved to Nelke poslal Ježiško..reku aký ježiško?Ved to je veľká krabica a dohodli sme sa,že žiadne ceremónie ??!! No ale toto ona miluje,nedalonsa odolať...a vypol ma,že má poradu... 😲 😲
@sliver on sa smial 😀 😀 že čo nevieš čo naše dieťa miluje??No čo viem,tak miluje šmýkalky a hojdačky,to v každom centre keď sme a vidí tam šmýkalku,tak ani za pána ju odtiaľ dostať..aj keď sme boli na tých donovaloch,bola tam v detskej miestnosti taká šmýkalka,tak ju dopratal na izbu,že vybavil na recepcii 😀 😀 Nelka mala zábavku až kým nešla spať..tak čakám kým mi zavolá..ja reku voňavka,lebo sama pýtal,či ešte mám-objednávane z xparfemu-tam sú ok ceny,ale tá veľkosť krabice tomu nenasvedčovala..už vypekáte?? 😝
@sliver mňááááááám....my budeme piecť až o dva týždne 😀
ja som bola akurát v pivnici loviť....čo mi treba ešte dokúpiť na výzdobu.....
@pohodacka - jo už pečieme... a je to náramna sranda, škeríme sa ako šiši 😀 😀 😀
ja som tiež chcela ale robíme také perníkové adventné a to treba už teraz...
takéto niečo, no isto to nebude také pekné... http://medovniky.artmama.sme.sk/vianocne/advent...
origoš medovníky budeme robiť ešte neskor a ako nás poznám tak isto dvakrát lebo sa hned zjedia 😀

tak že aké prekvapenie som ja ráno zažila....už včera mi mm hovoril...že malá má na jasnienku hrču...že jej ide zub....tak mu hovorím....nech netára.....že tie zuby majú ešte kopec času.....a dnes ráno malá horúca jak fakľa keď vstala.....že pane bože čo to....spravila som jej mlieko....otvorí pusu....plná krvi.....pozriem a pol stoličky vonku...som normálne okále valila....takže už nám chýba len 3,5 zubáka do kompletného mliečneho chrupu 😀 😀 😀