icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
27. nov 2012

@sliver uúúúu,náádhernééé,u nás by nevydržalo do Vianoc nič pri takom konzumentovi ako som ja 😀

pohodacka
27. nov 2012

Taak,tajomstvo dobierky odhalenéééé 😀 😀
ešte že máme v byte "straaašne veľa miesta" 😀 že ved len do leta,potom pojde na záhradu do bazéna..
http://www.najlacnejsiehracky.sk/index.php/hrac...

sliver
27. nov 2012

@pohodacka - bombastická, je to super vec, kamoška má doma, jej synček dostal (ale nie Kittynu) na 2.r. a je super, prehraju sa na nej všetky deti a má ju doma stále lebo býva v paneláku a nemá ju kde dať... ale v poho, je lahučká tak ju máva na boku v obývke iba ked sa detská hraju tak ju vytiahne dostredu a šuch šuch
super vecička!!! ja zvažujem ale asi až na 2.r., zatial mám dosť darčekov 🙂 nech si nezvyká že na každý sviatok dostane 5 veci...

pohodacka
27. nov 2012

@sliver no ja som jej na jednej strane rada,ale presne..narvať ju do dvojizb.bytu..ale ja mám pre ňu vyhliadnuté miesto-namiesto stacinár.bicykla,kt.len zavadzia a slúži na odkladanie odevov 😠 ale zase v obývačke sa nájde miesta,nemáme klasickú stenu s veľa nábytkom,len na zemi také poličky nízke,dve komody ,nastene tv a je to,
..ale hneď som aj povedala mm,ok,to ju poteší,ale už fakt žiadny darček,viem si predstaviť ked ju zbadá,tak na ostatné veci sa mi tak z vysoka vy....
jáááj,no v takom parádnom bývaníčku ako máš ty by som si ju teda vedela lepšie predstaviť 😉

crazybabenka
autor
27. nov 2012

@pohodacka paráááááááádna 😀
@sliver krásny

sliver
27. nov 2012

@pohodacka - ako soplík?

pohodacka
27. nov 2012

@sliver kloooooooooooooooooooooooooooooooop,kloooooooop dnes hádam o polovicu menej..cez obedný spánok dokonca ani raz nezakašlala,že by ju dusili,teraz už šantí jak malý ďábel 😀 😀 zajtra sme u zubárky jak na koni (dúfam)..

pohodacka
27. nov 2012

@sliver a vy ste ako napiekli,podarilo sa??

sliver
27. nov 2012

@pohodacka - napiekli sme, už sme skoro polovičku zjedli 😀 😀 😀
ale to zdobenie......... stráááách, ja som to vzdala po prvom, no segra sa ešte teraz bavká, to je hrozné taká prplanica s tým bielym krémom v sáčočku....
idem spať, som KO, možno zajtra dám nejaké foto na pobavenie 😀

pohodacka
27. nov 2012

@sliver že na pobavenie..pekne sa pochvál,čo ste dobrého vykúzlili..ja som antitalent na akékoľvek vypekanie a takéto veci..rada varím,dokonca mm ma aj pochváli 😀 😀 ,neviem či len zo slušnosti,ale vypekať.vôbec .to len rada konzumujem.. 😉

pohodacka
28. nov 2012

Tak nakoniec sme boli aj u zubárky,Neluša bola zlatá,ani nemukla,robila áááá,tak ona má všetko ok,ale zubárka kázala,už keď nie ráno,aspon večer zúbky vyčistiť a že ona to tiež pozná,že si tie deti nechcú dať čistiť zúbky,mám doma malého synčeka trolinku staršieho..potom som išla na rad ja,všetko ok našťastie,len že mi vyčistí na spodu čo mám trošku zubný kameň a Nelka nááárek maminaaaa,sa zľakla čo mi idú robiť..to isté pri mm,musela som ísť s ňou von..takže zvládnuté ok,soplík ešte trolinku je,ale viac menje ok..
@crazybabenka Pauluš ako,stolička výjdená?Dúfam,že bez teploty..
@sliver noooo,pochváľ sa fotečkami 😉

sliver
28. nov 2012

@pohodacka - supeeer ste to zvládli, som rada že lieky pomohli... podľa mňa ich už nedávaj, nech dobojuje sama 😉 iba ak by sa jej to potom zase zhoršilo.... Sonka minule tak revala ked som bola u kaderníčky že čo mi to robí, odťahovala kaderníčku odo mňa tak s nou musela ísť segra vedla do druhej miestnosti...
tak prikladám foto na pobavenie, naľavo je venček segry ktorá má viac trpezlivosti ako ja, no zdobila to večer o 22,00 ked ja som už odpadávala a nechcelo sa mi... nabudúce to budeme musieť inak podeliť, piecť jeden deň a zdobiť druhý lebo som bola fest unavená... ale mne sa páči aj ten môj obyč. lebo je môj prvý ;o) verím tomu že ked bude neviem koľkýa budem mať za sebou viac zdobení tak to bude lepšie...

pohodacka
28. nov 2012

@sliver jasné,dnes liečbu odstavíme 😉
čo chcešššš??Veď je kráásny,no bodaj by sa mne niekedy také niečo podarilo..mne pre istotu všetko pečie svokra na Vianoce,lebo neviem,či by sme sa najedli 😀 😀 Krásne máš obidva,segra má teda zlaté nervy-trpezlivosť..ja som raz bola pri mojej krstnej čo keď zdobila tým sáčkom,tak ho po pár minútach šlahla s nadávkou o zem,že bolo vyzdobené všetko,len zákusok nie 😀 😀

sliver
28. nov 2012

@pohodacka - dakujem si zlatá... nabudúce sa hádam viac pobavkám aj ja ale budem musieť mať klud a nie unavená ako kôň... asi využijem zase "povinnú" návštevu svokrovcov 😀 a ja budem domka vypekať 😀

crazybabenka
autor
28. nov 2012

@pohodacka jaj trápime sa trápime....teplota taká sprostá....že 37-37,5....takže je mrzutá....ale stále plná energie

crazybabenka
autor
28. nov 2012

môj dnešný výtvor 😀 😀 😀 spravila som aj na dvere....len som necvkla 😀 😀

sliver
28. nov 2012

@crazybabenka - ty páááááni, krásny!!!

pohodacka
28. nov 2012

@crazybabenka náádherný..tak sa držte,to poznám,na jednej strane mrzutá,ale ústa a nohy sa jej nezastavia 😀 😀

buba78
28. nov 2012

@sliver ste riadne sikovnice a odvazne
@crazybabenka a ty tiez sikovnica......ja som dnes zistila,ze mame uz horne druhe stolicky skoro cele von...ani som nevedela..takze uz len dve spodne a sme na komplet i ked tie ocne idu uz 4 mesiace a stale nie su cele......nechapem...teraz neviem ci ma Paulinka tricko ci pyzamko,lebo aj my dostaneme na vianoce take od babky,ale som zabudla co to je
@pohodacka ked nasa uvidela Vasu smykalku to bolo radosti.....

pohodacka
28. nov 2012

@buba78 heej??Moja,prídi sa pošmýkať 🙂 uvidíme do kedy ju bude baviť..vonku a v OC šmýkalka vedie,dúfam,že ju bude baviť aj doma..tato povedal,že ju obloží paplónmi nech má mäkké pristátie 😀 😀

crazybabenka
autor
29. nov 2012

@buba78 tričko....ale je aj pyžamko podobné.....len na ňom je tá srnka bez "výzdoby" 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
29. nov 2012
crazybabenka
autor
29. nov 2012

našla som aj DVD k tom....ale niečo si už musíme nechať na narodeniny 😀 😀 😀

sliver
29. nov 2012

@crazybabenka - ty páni, takže mm bude mať robotu večer ked príde 😀
dík za typ lebo u nás dokola Miša, Spievankovo, Timmy, Máša, Krtko, Pingu a už niekedy mám toho akurát dosť...
najnovšie som jej začala púšťať normálne 2hod. rozprávky nech si zvyká ;)

sliver
29. nov 2012

@crazybabenka - ináč toto je fest peknééééé
krajšie ako Spievankovo a Miša

pohodacka
29. nov 2012

Baby,sledujte čo som našla..a tá cenaaaaaaa 😀 😀 😀

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13731875&tab=0

pohodacka
29. nov 2012

@crazybabenka jééé,to vyzerá supeer,no hneď jej to pustím,uvidíme ako zareaguje keď sa vybúva 😉

sliver
29. nov 2012

@pohodacka - jojo ja som ju už videla u Patrika (už som unho kupovala niečo) len viem že on predáva samé hračky a´la čína tak som to neriešila ale je zase pravda že som ju našla ked som už mala svoju objednanú, najprv ma nasrala cena 😀 ale potom som si povedala že som jej kupila kvalitnú 😀 😀 😀 aj ked je pravda že aj tak všetko z ničí 😒
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=33870
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=5646488

pohodacka
29. nov 2012

@sliver vieš čo,čína,nečína,stačí jej,keďže tú predtým akosi tatík zabudol zaplatiť,keďže mal starosti so šmýkalou 😀 😀 a pani mi len napísa,že neuhradili ste,neobjednávam 😀 😀
Vieš koľko vecí aj tu na prošopoch alebo aj v butikoch čínskych??som si tu tak objednala bundu v pro za 27 €,prišla s cenovkou 7 € a adresa čínskeho obchodu niekde v nemecku,som mala dosť..aj oblečenie,snažíš sa kupovať značkové,že nech je to kvalita a aha,zara karcinogény a podobne..minule mi zase svokra hovorila,že tí kadejakí gumenní mackovia pre deti a plno nejakých škodlivých farbív..ja už kašlem na to..nehovorím,že idem kupovať teraz do číny,ale proste,dnes už nevieme čomu máme veriť..dokonca včera tu na MK prebehla diskusia,že niektoré maminy dávajú vitamíny v domnení pre zdravie dieťaťa a že naúpríklad taký populárny cebion je veľmi škodlivý,dokonca niektorí lekári ho neodporúčajú vôbec..fakt už nevieš čo tomu dieťaťu dať..ja našťastie nedávam nič,žiadne vitamíny,nič..keď má byť chorá,tak bude,to neovplyvním..

sliver
29. nov 2012

@pohodacka - ved ja viem.... ako aj ja kopec vecí kúpim od číny... a ani neviem a niekedy aj zámerne kvoli cene,...
to sa ja len ospravedlnujem ked som kupila tu drahu, tento inzerát som našla až potom, teda toho Patrika a chytila som nervy ked som zbadala tu cenu... ak mi hned zničí tu drahu tak ma prcne, ideme hrať súťaž že komu dlhšie vydrží 😀
nerieš, isto ju kup ak chceš... len som ťa chcela vopred varovať nad kvalitou...
a ináč v tu v pro nekupujem nič :( neviem prečo ale akosi tomu nemôžem veriť... nenaladila som sa na ich strunu 😀

babeny ked už nase budu také veliké a krásne rátať, to bude sranda, som kukala ich koncerty ale samé MŠ tak si na tohto milučkého trpaslíka budeme musieť počkať až do školky

https://www.youtube.com/watch?v=hD-R1qPY-rU