Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka - ved hej, Dráčik a Alltoys sú najdrahší.... ja u nich skoro nič nakupujem lebo to vždy zoženiem niekde lacnejšie, ináč som u toho Patrika už objednávala tak ak by niekto chcel nemusí sa báť, dá sa mu veriť ;)
božinku Soňa videla Bum Bác asi 15krát, stále to chce dokola....
@pohodacka - to poznám, aj ja mám čo robiť aby som jej nedala všetko hned... snažím sa schovať krabiu do vstavanej skrine a zakryť aby som to nemala na očiach, občas si spomeniem žeby som jej to dala ale potom hned zase niekde bežím, treba to schovať, nielen pred dieťaťom ale aj pred rodičmi 😀
@crazybabenka teda som sa pobavila z toho DVD........islo by mi na nervy.....mne sa paci viac spievankovo a misa
@pohodacka tak to si ma sokla cebionom....teraz ho mala tyzden,lebo trochu kychala,aby nedostala sople
@buba78 to s cebionom som čítala aj ja....ale to píšu také baby....čo odmietajú očkovanie....a sú len za "prírodné veci" a získavanie imunity....ale práškové cečko s DMky im nevadí....a opisujú aké je úžasné....a keď som čítala dávkovanie....tak dáme na špičku noža....ale zabudli napísať akého 😀
mne ide zase na nervy spievankovo....neznášam toho debilného afektovaného zahrajka....ktorého si viem skôr predstaviť s bejsbolkou ako s deťmi....strašne mi tam vadí
@crazybabenka
@buba78 neviem,ja ten cebion nepoznám,tak nebudem mudrovaať,nejaká mamina dala aj link čo obsahuje..ale nejak extra som to fakt neriešila..ja malej zásadne nič nedávam,nemám dobrú skúsenosť v rodine,čo malému mamina stále dávala nejaké vitamíny,ešte len zakašlal,už ho liečila a chlapec sa dodnes lieči na oslabenú imunitu-neviem,niečo zase berie..ale to je každého osobná vec či dá alebo nedá,hádam nebudem rozkazovať druhej mamine čo má dať svojmu bábu 😀 😀 Nelku to tiež nejak nezaujalo tá tralala,teda chvíľku na to čučala,potom sa vrátila k spievankovu.Veľa ľuďom lezie na nervy Zahrajko,taký trapko 🙂 🙂 ,ale mne nevadia zatiaľ,ja tu na plné gule púšťam CD deťom-tam sú tie klasické pesničky,tak sa bavím 😀 😀
čo plánujete na víkend?
k nám príde kamoška s rodinou, majú dve deti (5r a 3r) tak budeme mať doma jašidielnu dva dni 😀 😀 😀
@sliver ajajááá,vám bude veselo..my zajtra neviem,doobedie predpokladám doma,keďže tato je pracovne zaneprázdnený,ale na nedeľu sa teším,na námestí máme otvorenie Vianoc,rozsvietenie veľkého betlehema a príde samozrejme Mikuláš..
dnes ako kosaaaaa,sme riadne vymrzli na doobednej prechádze,najlepšie je deťom,sedia si,vo fusačikoch,zakuklené,aj ja by som sa tak vozila 🙂
@crazybabenka v tých vašich končinách hádam aj sánky znova vytiahnete 😉
@pohodacka zatiaľ ani vločka 😢 😢 😢
@crazybabenka nebooj,o chvíľu je to tam 😉 😉
@pohodacka my sme sa už s Palkou tešili na ten...čo mal padať dnes ☹ ☹ ☹ ☹
@crazybabenka spýtaj sa @sliver..jej dáva Iľko inštrukcie o počasí,zatiaľ vždy dobre 🙂
ešte by som moc snehu nečakala, skôr v noci sneh s daždom alebo dážd....
my sme dnes boli zase v tej jašidielni... takže dnes Sonka nesklamala... minule bola nesvoja, no dnes ako na batérky, vkuse behala a jašila sa tiež, tú pani čo predcvičuje normálne žrala, oči z nej nespustila, tá pani speiva samé spievankove pesničky tak ona v šoku, dávam tomu tak ešte dvakrát a bude tancovať s nou 😀 😀 😀
ale som unavená viac ako ona...
baby....čo sa mi dnes podarilo zase spraviť 😀 😀 😀 mala som strašnú chuť na pudingovú "tortu" tak som sa s ňou vyhrala....ale v kuchyni....by dlho chladla.....tak som dostala geniálny nápad....dala som ju na balkón na zem.......doprala mi medzitým práčka tak som išla vyvešať prádlo.....a hádajte čo som spravila....úplne som zabudla na to...že je tam.....a pekne krásne celou nohou som do nej stupila....normálne mi bolo do plaču 😀 😀 😀 😀 😀 miesto maškrty....som mala pudingový zábal na nohu 😀 😀 😀 😀
@sliver no supeeer,ona bude viac a viac odvážnejšia..vidím to aj na Neluši,už sa aj predvádza,šantí jak doma,ani si ma nevšíma keď je tam plno detí..a na Vianoce to ako vidíš s počasím??Biedne biedne,čo??
@crazybabenka mo je nervy 😀 😀 😀 😀 možno budeš mať z toho takú hebkú nôžku,že budeš už len také robiť 🙂
@pohodacka ale vieš ako som si od srdca zanadávala....spomenula som všetkých svätých....aj niektorých navyše 😀 😀 😀
@crazybabenka ja mám pocit,že ako naše dieťa rastie,ja ich spomínam tiež a pomerne často 😀 😀 😀
@crazybabenka
@pohodacka vy ste teda čísla 😀
My sme opäť chorý ako inak a už to chytilo aj mňa ☹ Snáď sa už konečne preliečime.
@crazybabenka - no pekne... ja by som pri svätých asi nebola ale susedia by asi dobehli či nemám doma nejakého ožrana z krčmy, taký slovník by som mala... mňa ked niečo naserie je to hrozné... a to sa chvílami zamyslím nadtým že sa budem musieť ovládať pred malou...
juj ale tortičku by som si dala... môj drahý ide akurát teraz robiť koláčik ale bude až zajtra :( pre tú návštevu... tak si musím počkať... pohľadám v sekretári nejakú lakocinku, takú chuť ste mi narobili...
@sliver jááj,to by si nechcela mňa počuť keď sa vytočíímm,fúúúj,hanba mi,aj MM ma už hreší,že sa mám kontrolovať,keďže malá už všetko opakuje..dnes sa priznám bezm mučenia-pol hodinu mi nešla odoslať sms,mám dotykový tel. a nereagoval na dotyk,na jednej strane sa mu nečudujem,lebo toľko krát chudák spadol na zem,ale na druhe strane ma neskutočne vytáčal ten tel.tak som si zahundrala že ty ko.ot a malá naň k.kot!!jaže prestaň!!! a ona mamina kokt..som s arobila,že nič,lebo čím viac jej zakazujem,tak opakuje a našťastie do večera na to zabudla 😕
@pohodacka kkt bol aj u nás....zaujímavé....že takéto slová povie pekne čisto....a ostatné hatlá.....mne sa podarilo tak keď som si na práčke zlomila geláčik....kontrakcie oproti tejto bolesti brnkačka 😀 😀 😀 ale som si tak potichu v kuchyni pustila...že no ty kkt.....a Pauluš len prišla s obyvky....mami čo je to kkt? by som si tak na hubu nahádzala......ale od vtedy si dávam pozor
@pohodacka
@crazybabenka som sa pobavila na vás baby, ešte že ja tak nenadávam 😀
@janemari ani ja...a najmä teraz keď krtko opakuje....ale proste to vtedy vyšlo samo....a som presvedčená....že kurnik šopa by mi vtedy nepomohlo 😀 😀 😀 😀
@janemari ja zase nadávam..musím sa priznať,ale pred malou sa snažím čušať.lebo kde sa tá rozbehla,včera sme skypovali so starými rodičmi a tí sa smiali,že veď tá je normálne parťák na debatu už 😀 😀 podobá sa na tata,ale ukecaná držka bude po mame 😀 😀 ..bože ma teraz napalo..mamina doteraz s veeeľkým smiechom spomína,bola som prváčka na ZŠ a mamina sa hanbila chodiť na rodičko..lebo že vždy mala šou celá trieda,resp.všetci rodičia keď začala o mne..prvá veta vždy ,vaša Andrea mala byť chlapec..ešte len hodina začala,už som stála pri katedre,ktorý spolužiak čo vyparátil,čo všetko sa udialo a že hlásila som sa tak,že keď ma nevideli,ako veeľmi snaživo dvíham rúčku,tak som prišla až učiteľke k stolu..no a radšej ani nepokračujem radšej 😀 😀 😀 😀
A máme nasneženééééééééé 😀 síce len taký poprašok,ale aspo niečo a mrzne.tak hádam aj trošku vydržíííí,operiemea ide sa gulovať 😉
@crazybabenka u vás ako???
hlásim návrat do sveta internetu 😀
úžasný víkend, detská boli bombové, Sonka sa s nimi vkuse hrala, normálne sme na nich ani bacha nedávali, to bola bomba, že sme si sedeli a popíjali (teda ja až večer po kojení)... vek 5 a 3,5 bol rpe Sonu ideál, lebo sú ešte maličkí a chceli sa s nou hrať a už dali aj pozor... iných kamošov čo máme sú 6 a 8r a tí sa s nou vydržia iba chvílku lebo je pre nich krpec 😀 a zase 2,5r je ešte malý to dávame na nich ešte pozor...
júúúj užasný víkend, dufam že mi takáto povznesená nálada vydrží aspon do stredy 😀 ale tipujem že už dnes poobede ked ma Sonka nahnevá je po nej 😀
@pohodacka snehu je dosť...už by sa dalo aj saňovať.....aj sme vybehli von....ale taký fučí....že malú skoro prehodilo.....tak sme sa pekne krásne vrátili dnu

@sliver náhodou ten Patrik aké super hračky..tie notebooky by som tam brala..veď majú ten istý princíp čo má aj Nelka,len za to,že je z dráčika stál ale 25 a u neho 5...a nedávno som tu spomínala,žemakámoška vytiahla po 100 rokoch do čínskeho a kúpila som jej tam za 4,50 € tký mini detský kočík umelý a preeeesne ten mali v dráčiku minulý týždeň keď som tam bola..len trošku drahší..no chcela by som vidieť či nemali toho istého dodávateľa 😉