icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
3. dec 2012

aj u nás je sneeeeh, vnoci nachumelilo, ale ked kukám von tak tiež fučí, no ideme to skúsiť von, nech sa trošku poraduje v snehu....

pohodacka
3. dec 2012

@sliver
@crazybabenka vy ste šikulky,my sme ešte len doraňajkovali,spali sme do štvrť na 9,tak hovoríte,že fučí?No bože,riadne sa musíme naobliekať 😖

crazybabenka
autor
3. dec 2012

@pohodacka ja som išla do obchodu malej kúpiť čerstvý rožtek....tak že vezmeme sánky....aj keď je to za bytovkou....lebo malá už od 6tej....ako vstala na okno a snieži sniežik...no ale taký fučal že sme naozaj bleskovo do obchodu a s5

crazybabenka
autor
3. dec 2012

dnešné ráno 😀

pohodacka
3. dec 2012

@crazybabenka uáááááááááu,krááásne..
o šiestej vstávate??ranné vtáčatká 🙂 ja by som bola jak mača..spí tak do 8-pól 9,ale zase určite už večer o 8 pekne spinkáte..my máme posledné dni s tým veeeĺký problém,o 22.00-22.30. -pohoda 😲 😲

crazybabenka
autor
3. dec 2012

@pohodacka no ver mi....ja o 6tej nevstávam dobrovoľne 😀 😀 😀 ako kedy ....ale snažíme sa aby už o pol 8 bola v posteli.....a zaspí ako kedy

pohodacka
3. dec 2012

@crazybabenka o tom snívam,že o osmej spať 😀 😀

pohodacka
3. dec 2012

No vonku sme vydržali tak pol hoďku,Neluši tieklo z nosa,slzy z očí,červené líčka jak ruža 😀 😀 ,ale nefúkalo vôbec,len mrzne..a už je slniečko,pomaly sa roztápa 😢

sliver
3. dec 2012

Sonka vstáva 7,30 a večer o osmej spí....
my sme dali 1,5hod, bola natešená ako blázon zo snehu, no bola nám zima ☹ dva krát sa pýtala do kočíka, zohriala sa vo fusaku a za 10min zase von a bežkať... lopatovala o sto šesť...

pohodacka
3. dec 2012

@sliver a cez obed koľko spinká?Naša tiež chodila poctivo takk medzi osmou,pol 9,to posledné týždne má tpoľko energie..dnes po dlllhom čase zaspala o 9,som nechápala..

sliver
3. dec 2012

@pohodacka - cez obed spí tak 2,5hod až na výnimky 😀 občas vstane skôr....
dnes mala tiež kopec energie, zaspala o 20,30 a o ôsmej sa ešte škerila ako keby bolo ráno... neviem kde zobrala tu energiu... ja hotová z celého dňa a ona kdežeeee, ešte že uspával tato tak ja som už oddychovala...

pohodacka
3. dec 2012

@sliver aj naša spáva cez obed aj tri hodiny..to je asi ten problém,že je vyspatá,už je "veľká",stačilo by jej aj menje,potom večer sa jej nechce..ale ona sa cez obbed nezobudí ..teda keď potrebujem,aby spala,tak hej,ale keďuž ťahá aj tri hodky a viac,tak ju budím tak jemne a ona má na háku 😀

sliver
4. dec 2012

@pohodacka - ja mierne budím po 2,5 alebo tak okolo... začnem sa prechádzať po izbe a robím "bordel" 😀 lebo ked som ju nechala spávať tri hodky večer nechcela tak som si povedala to teda nie, ja chcem mať tiež večer a relax...

pohodacka
4. dec 2012

@sliver no len na naše dieťa to neúčinkuje..keby vidíš ako som ju budila a ňou ani nehlo,tak neuveríš..na plné na youtube som si pustia pesničky,asi pol metra od nej.Mne samej to vadilo,že to hučí,ona nič,tak som ju škrabkala po nohe,po vlasoch..nič..začala som Neliiii,Neli..nič,proste neverila by si..musí sa zobudiť sama,lebo potom je nervózna,nedospatá.A tiež sa mi už stalo aj to,že spala na obed skoro 4 hodiny a večer išla ešte skôr ako tradične..takže neviem čím to bude..nechávam ju tak,ona sama najlepšie vie..a čím viac budem večer chcieť aby išla spať,tým viac bude plná síl... 😕 😵

sliver
4. dec 2012

@pohodacka - ved jasné, mne sa to stáva len občas že spí tak strašne dlho a rpesne ako píšeš, môže spať aj fest dlho a večer zaspí krásne a môže spať aj krátko a večer nie a nie...aj moja je nervozna ked ju zobudím ale zase si hovorím že to nie je často (max. 1 do týždňa) ona je ako budík 😀
odmalička máva strašne slabý spánok a všetko ju budí, stačí trošku viac ruchu a je hore, ked spávala s nami tak jej vadilo aj šuchorenie periny, preto vo svojej izbe spáva o moc lepšie lebo tam má svoj klud ale tiež ked ideme okolo izby tak po špičkách 😀

pohodacka
4. dec 2012

@sliver to je super,že ste ju tak naučili na samostatnosť...Neluša sa ešte potrebuje cecať v noci 🙂
ideme hádam trošku bacila vymrznúť,riadna kosa vyzera byť..až ma mrazí pri pohľade z okna..večer som len bola so smeťami,reku pozriem ako je vonkuna skoro som tam primrzla,ešte snehu keby dobre napadlo,lebo sa všetko rozpustilo a už je zima ako má byť..dnes dokonca Iľko povedal,že nie je vylúčené,že aj Vianoce budú biele..ty to ako vidíš ako jeho pravá ruka? 😉

crazybabenka
autor
4. dec 2012

@sliver veru veru pravá ruka Iľka...ako to vidíš 😀
my sme vydržali vonku pol hodinku....Palka hneď vyzerala ako snehuliak....noštek jak mrkvu....vymrznutá riadne....normálne sa sama pýtala dnu....čo sa u nás nestáva....a to bola v oteplovákoch 😀 😀 😀

pohodacka
4. dec 2012

@crazybabenka aj my sme sa práve vrátili,my sme vydržali hodinu,lebo sa naháňali s kámošom,telo mala teplé,ale ruky jak ľad-nechce rukavice,nos a líčka jak ruža 😀 😀 už aj búva,hádam do minúty bola tvrdá 🙂

sliver
4. dec 2012

dievčatá sklamem vás ale "robím" predpoveď iba na týžden dopredu 😀 😀 😀
Sonka bola von hoďku a vydržala by aj dlhšie len prišla segra tak sme išli s nou domov lebo "mladí" sa nevedia riadne obliecť a jej frajerovi bola zima... Sonka s kamošom lopatovala sneh ostošesť... majú také veliké lopaty a náramna sranda, zima nám nebola, naobliekali sme sa ako cibule...

pohodacka
4. dec 2012

@buba78 a ty kde si????

buba78
4. dec 2012

@pohodacka ahoj....pravidelne Vas citam,len niekedy uz nemam sil odpisat..prave sa chystam spat...aj nasa dnes tahala 3 hodiny..pridem z roboty,dvere mala otvorene,budila som ju a ona nic,ale vecer zaspala az po 45min o pol 10h

pohodacka
5. dec 2012

No pekne..včeraa som sa vydovádzala s deťmi,naháňali sme sa po snehu a dnes už som soplavá jak moriak,kašel..no super..dúfam,že to nezájde ďalej-teploty a tak..nechcem si zatiaľ ani zbytočne pchať lieky,hádam nejaký čaj uvarím alebo neškodné homeopatiká..ale moju radosť to neodstaví,snehová nádielka pribudla,uvaríme obed a odeme na to 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
5. dec 2012

u nás začína zase súboj "titánov" .....bitka o stromček.....ja živý....mangel umelý.....ako lesák telom i dušou tvrdí....že strom má stáť v lese a nie v obývačke....ale my sme mali vždy živý.....a chýba mi tá vôňa

crazybabenka
autor
5. dec 2012

bože všade sneží len u nás nič 😒 😒 😒 ešte aj v Blave majú viac snehu ako tu ☹

sliver
5. dec 2012

baby my sme dnes spali do 9,00 😎 😎 😎 😎
to sa ešte nestalo, už mi aj mm volal že čo sa stalo, že rpečo nie som na icq a ja že sme spali.... ty páni neviem čo si tá moja urobila za úlet ale každopádne ja sa nesťažujem, padlo mi to vhod si pospachtošiť...
@pohodacka - to prejde, teraz takéto prechladnutia patria k tomu počasiu, vyčajíkuj sa 😉
@crazybabenka - neverím, ved u nás je snehu dosť... my mávame roky živý a nechcem žiaden iný, ved to je úplne iné... ja som mala celé detstvo umelý a vždy som tužila po živom, takže ked som sa osamostatnila už iba živý

idete zajtra niekde oslavovať Mikuláša? tu je zopár akcií tak uvažujem že kam pôjdeme 😉

crazybabenka
autor
5. dec 2012

u nás za domom
@sliver ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

sliver
5. dec 2012

@crazybabenka - no? však to je dosť, nie? toľko máme aj my 😀
nebud smutná, raduj sa že je aspon niečo, predstav si žeby tam nebol vobec a bola by tam nejaká člapkanica alebo blato...

crazybabenka
autor
5. dec 2012

@sliver ale u našich je vyše 20cm....na hlavu postavené...u nich sa bude lyžovať....a u nás paprika pestovať

sliver
5. dec 2012

@crazybabenka - no.... u nás teraz tak slnko svieti že sa všetko topí... som bola uspávať von malu v kočíku lebo idem preč a z kočíka ju preložím do auta a zo striech na nás padal sneh a chodníky bez snehu čo sa všetko roztopilo...

sliver
5. dec 2012

teraz som kukla predpoved a na sneh si asi počkáme do nedele... síce kukám že zajtra a najbližšie dni fest mrazy cez den -3 až -8 a vnoci dokonca -13 tak to budu riadne chladné dni... možno trošku padne zajtra ale ked sú takéto mrazy tak vtedy moc nesneží 😒