Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
baby moje za oknom sneží....a aj keď musím upratovať....tak mi to tu stále hučí
https://www.youtube.com/watch?v=VdmJa1W0PzYešteže malá spí....úžasná náladovka 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka supeeer,hneď sa lepšie upratuje,že?Aj ja to zbožňujem,my sme sa už dnes aj sánkovali,snežilocelé doobedie,škoda,že už prestalo..ale na aktualitách hlásia každý deň 😉
@pohodacka my sme boli vonku doobeda....ale veľmi mrzlo....a tie naše nešťastné líčka boli hneď fialové ☹ teraz keď vstaneme....natrieme poriadne a berieme sane 😀 😀 😀 😀 aj u nás krásne sneží....dúfam, že vydrží do vianoc.....stroma som postavila.....tak už môžu prísť....som zvedavá....čo bude Paulínka robiť keď vstane.....lebo spí v obyvačke....a má ho rovno v zornom uhle 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@pohodacka a sneženie....no aj mne to tu....na ploche ...čo ma Windows 8 pracovnú plochu ukazuje snežiť a snežiť 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka heeeeej??Už mte stromček?Ja by som tiež brala,ale tatík že až pred Stedrým dňom..keby náhodou 😀 😀 aj mne tablet na ploche ukazujep očasie,aj aktuálne počasie po hodine..no tablet..vrátili z nay-u,že oprava nie je možná,keďže bol tablet odtrhnutý od klávesnice,ale tak Nelke aaaaaabsolúúútne stčí,klávesnicu aj tak neovláda a dotykový tablet,aby ponachádzala prstom pesničky je pre ňu najkrajšia hračka 😀
aj tu sneží, rovno chumelica, doobeda sme boli tiež ale asi po hodke sa pýtala do kočíka čo jej bola zima, tak sa zohriala vo fusaku asi polhodku a potom ešte polhodku behala, prišli mse fest vymrznuté.. poobede ideme tiež ale zajtra? zajtra ideme so sanaaaaaami teším sa ako malá, teraz nemôžem lebo sú ešte schované v podkroví a to musí prísť tato aby ich vybral ale zajtra ma nikto nezadrží, beriem ich!!! večer aj keby mal o polnoci behať po povale bude musieť ich dať dole... ešte zvažujem nejaké boby, lebo Sonka nevie spustiť oči z detí čo sa tu bobujú a lopáruju na kopčeku... fest sa jej to páči, no na lopár je ešte asi maličká tak zvažujem boby...
@pohodacka ja som postavila...malá sa včera išla zblázniť keď videla u našich kamarátov stromček.....keď bude väčšia...tak budeme stavať deň pre vianocami....ale teraz nech sa s neho vyteší 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka - juj to my ešte nemáme, plánujem tento víkend ísť kúpiť.... a potom uvidím kedy ho postavíme, ale raduje sa z každých svetielok čo vidí vo výkladoch, už to vidím ako bude chcieť poriešiť tie naše 😀 budem jej to musieť nejak vysvetliť a zakázať....
tak tu teraz začalo fest chumeliť... nevýhoda domu - treba odhadzovať sneh 😒
@sliver ja cez víkend nestíham....a tento týždeň mám vo všeobecnosti dosť natesno....takže už stojí....teraz už len čakám kedy sa Palka zobudí 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka napíš reakciu Palky 🙂 a odfoť nám aj aký kráásny strom si postavila 😉
baby....tak žiaden tragický scenár sa nekonal....stromček žije....a myslím si, že aj prežije 😀 😀 😀 Palka keď sa zobudila a zbadala ho....tak veľké oči a "TO ČO JE??? TO čO JE TOTO??? A potom sme ho spolu zdobili.....keď upravím video....zavesím ho na fb
ja som sa dnes vytočila v bazáriku na niektorých maminách....
mala som inzeráty že darujem nejaké veci za poštovné a normálne kupujúca zjednáva poštovné... a čo som pipi, ved ja som si ho nevymyslela... ale že ak náhodou bude nižšie tak jej to mám poslať prvou triedou aby nebola stratová... lebo chudera keby mi mala nechať 0,40e z toho poštovného asi by ju jeb... no chorééééé, veď kupuje darované veci, čiže veci zadara a ja sa musím okolo nej rozčulovať... a to že mi chce poslať potvrdenie na mail hned aby som jej to poslala ešte dnes a nemusela čakať do zajtra kým mne to príde na účet.... bože kde sme, ved keby to bol neviem aký obchod tak ja pobežím na poštu, nemám problém ale darujem niečo a ona so mnou kýve....
a ďalšia mamina, som chcela kupiť od nej niečo, dva týždne mi nič neodpisovala a to som jej písala pravidelne každý druhý den že či áno a ona stále nič, len zrazu zmazaný inzerát, tak som jej napísala do hodnotenia že som chcela od nej kúpiť, no že vôbec neodpisuje, a teraz mi vypisuje IP že som drzá mamina a chcem ludom iba škodiť....
no stráááách dnes toľko negatívnej energie ☹ ☹ ☹ ☹
@sliver ty kokso.aj mne jedna mamina napisala ci je to dam za 1e.mala som to za 2e.....fakt uz nevedia co chcu.najlepsie vsetko pod nos.aj ja pisem jednej uz tyzden a nic..hlavne,ze mi napisala ci mam zaujem........serem na ne.aj my sme dnes vytiahli sane ,vlastne Olvia im hovori sanku.ani dole z nich.hned hacat a ten rev potom domov
@sliver vysrala by som na ňu..za dobrotu na žobrotu..ja som sa už milión krát tu vytočila,aj tgento týždeň mi jedna písala,za koľko jej dám čižmičky-po Nelke z minulého roka,mala ich hádam tri krát,aj to v kočiaru a vo fusaku,keďže nechodila,dala som za ne do 20,reku ale za 7 jej ich v pohode dám,že to je veľa že ona tu videla aj za 4,tak som jej napísala,že nech si teda kúpi tam,kde majú za 4..že ja mám ceny dávané vzhľadom k pôvodnej cene a stavu tovaru..a to sú tie veci fakt minimálne nosené,lebo má toho veľa,takže ako nové,len ma vždy vytočia,nech nekupujú keď to nechchú,aj som jej napísala..ja nikoho nenútim...tiež to nekupujem za fazulky..alebo neznášam záujemkyne,ktorá začne-zmerajte mi to,ani bu,ani mu,žiaden pozdrav,ok,zmeriam,potom dáte lacnejšie?ok,môžme sa dohodnúť..a nakoniec nechce,alebo ešte lepšie,ani sa neunúva odpísať 😠 😠 😠 dobre si spravila,treba im dávať ne´gatívne hodnotenia,niektoré sú fakt jak.....
nakoniec som skončila s negatívnym hodnotením.. večer mi vypisovala že čo som jej písať také hodnotenie, že nech ho okamžite zmažem, no ja som sa nasrala, vypla PC a povedala som si že si nejdem kaziť večer nejakou maďarkou... ona mi po 4 dňoch napísala že sa sťahujú že mi večer pošle fotky a potom zase 4 dni nič... tak som jej napísala že čo je, že mi nič neprišlo a zase 4 dni nič a to som videla že bola na nete lebo mala aktualizácie... stačilo napísať že nestíham alebo hocičo... a teraz ma vydiera že mám stiahnuť svoje hodnotenie a ona stiahne svoje.... bože to je krava
my sme doma na nervy...
Sonke idú dva očné zuby, mrzutá umrnčaná vkuse... dokonca sme zvonka museli ísť domov, 6 detí okolo nej skákalo a robilo opičinky nech sa len ukludní a prd, po polhodine som to vzdala, stále mrnčala... chúďa musí ju to fest bolieť... ruku žužle, sliny jej tečú no hrôza... ja chcem späť moje krásne vysmiate dievčatko 😒
Baby malá mi dnes sfutrovala na obed tri buchty v primere cca 7cm....som myslela...že ako jej ide byť zle....a ona ich ešte aj zaliala fľašou mlieka....síce raňajkám veľmi neublížila....ale aj tak...som len kukala ako to v nej mizne 😀 😀
@sliver no moje zlatino malinké....nás očáky riadne potrápili 40tkami
@sliver ja by som ju nahlásila adminovi....a bolo by po paráde
@crazybabenka - už prdím na nu 😒 nejdem zbytočne míňať svoju cennú energiu ktorú potrebujem radšej pre svoju dcerku 😉 ako na nejakú trupku...
dúfam že horúčkam predídem ale v piatok mala trošku zvýšenú teplotu ale zatial len mrnčanie hocikedy z ničoho nič, hodinku sa ukludňuje a potom je zase dobre, slintá a žužle si ruku a v noci sa trošku častejšie budí (3-4x)
len to mrnčanie je hrozné, najmä ked sme von, včera som išla z mesta a vkuse plakala v kočíku... ludia na teba čumia ako na zjavenie že čo robím dieťaťu no nepomôžem si... musí to prejsť...
aj dnes von, všetky mamičky na ihrisku behali okolo nej, strkali jej hocičo do ruky, deti behali okolo nej, no nepomohlo... a fest mi lezu na nervy také otázky: nie je smädná, hladná, pocikaná... a neviem čo ešte... myslím si že 16 mesiacov viem ked je moje dieťa hladné alebo smädné 😒
@sliver ani ja to nemám rada.....ale najviac mi vie zdvihnúť tlak....keď malá plače bez zjavnej príčiny....a mm sa ma začne "zufalo" vypytovať čo jej je....vtedy by som vedela vraždiť
Ahojte kočky,trošku vás zanedbávam,stále riešim "isté" záležitosti ,priprava na vianoce a do toho malej choroby. Chcem vás poprosiť,aby ste mi zajtra držali palčeky, konečne prišiel deň D, aby sa konečne šťastie priklonilo na našu stranu a my sme mohli začať žiť a nie prežívať ako doteraz. Ďakujem vám bambuľky a zajtra vám poviem viac,alebo IP. Vďaka 😉
@crazybabenka presneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ajmne to mm povie-čo jej je?Ja mu poviem,šak sa jej opýtajjj!!!Alebo ja ešte viac milujem,keď niečo robí,ja neviem,napríklad po novom sa šplhá po gauči až na operadlo,odkiaľ sa mozrejme môže spadnúť a mm povie nie jej,ale mne,Adi,toto nech nerobí,veď spadne..jááááj bože,hovorím a to má aký zmysel,že to hovoríš mne????Veď je pri tebe v takej istej vzdialenosti ako aj pri mne....
@sliver tiež sme mali ako Pauluška vysoké teploty,myslím,že dva tri dni..dr mi kázalapri očákoch dať automaticky nurofen od bolesti,že načo ju trápiť,kadejaké gély sú vraj úplne zbytočnéa nedokážu stlmiť bolesť..držte sa..
@janemari samozrejme,že siiiiilno držííííme všetky prsty,bojuj,nevzdaj sa,myslíme na Teba..daj vedieť..
@janemari - veľmi silno držíme zajtra palce!!!! a myslíme na teba stále, nebojkaj hlavne hlavu hore a všetko bude OK, treba veriť!!! budem čakať správu od teba 😉
@pohodacka - u nás sa mm netrápi s jej mrnčaním, on vie že je jednoducho taká 😀 iba občas chytí nervy že čo jej zase je... skôr mám problém s tým že jej vobec nič nedovolí, začne na nu nerob to, nerob tamto a ja len poviem že jej to dovolím a potom chúďa to dieťa nevie čo môže a čo nie...
@janemari - božinku ty si šikulka, ja si to musím nechať na posledný týžden lebo ja s mm sme kyseliny 😀 😀 😀 a po týždni by z toho nič nebolo 😀
@pohodacka - vieš ale keď on je na nu až moc prísny, už veľakrát sme sa kvoli tomu pochytili, on to vie aj mi povie že sa snaží ale vieš pretvarovať sa nevydržíš dlho, potom niekedy mu to zase ujde... no chúďatko maličké bude to mať pri ňom ťažké 😒
už som si istá že jej idú zuby, mala hnačku celý deň a ruky mokré doslintané ☹ ešte že aspon zaspinkala normálne lebo by som to už nezvládla, som sama - mm išiel z roboty na punčík...
@sliver veru daj jej nurofen pravidelne a netrap ju..ako nas boleli zuby mudrosti a dieta nevie opisat bolest ako my...a nestvi sa..to je automatika takych typov otazok......ten tvoj mm sa ,ale pri tebe ma......mojho nenapadne ist z roboty inde ako domov.....on je tiez prisny a veru casto sa pre to hadame
@janemari boze ty si taka sikovna.vlastne z nas najsikovnejsia a mas najtazsi zivot,ze si sama.drz sa a cakam

@crazybabenka presne,pekne si to napísala..máš už najväčšie šťastie...nikon počká,ja som s tým fakt nevedela fotiť..strašne ťažké,nemotorné do ruky,ale je pravda,že fotky robí krásne,ako obrázky 🙂 neboj,ony pôjdu s cenami dole,stále idú...ja som myslela,že už som s Ježiškom po sobotnom nákupe skončila,ale už roky nemôžem na tú moju figúru zohnať lyžiarske oblečko,resp.na sánkovačky,riadne zateplené oteplováky a k tomu bundu,lebo chodím jak sedlák v teplákoch a pod tým legíny a tak kadejako..včera sme ešte boli v jednom centre,v jednom športovom mi na to padlo očko,len pri cene som dostala závrať,ale lákalo ma,že konečne niekto vyrobil pre mini pidi ľudí veľkosť XS a mužík choď to vyskúšať,drgám ho,šak to sa bez pár centov rovná výške môjho RP,reku ja tých pár sánkovačiek vydržím aj vo vetrovke,ale tak s nadšením som aspon vyskúšala..dala tam..Nelka mi ušla z obchodu,lebo ona miluje voziace schody,musíme ísť aj 4 krát dokola..a len sa obzriem a Ježiško vybehol s mojou súpravou z obchodu..,vonku -6,sneží,neviem či to nejdem hneď aj prevetrať 🙂