icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
11. dec 2012

@buba78 nie som sama,mám rodinu a super kamošky ,ktoré ma vždy podržia 😉

pohodacka
11. dec 2012

@janemari mňa teda navnadíš akurát tak na vyjedanie..ja som v živote nepiekla na Vianoce..teda doma s maminou,ale čo bývame s mm,tak svokra donesie hotové,velikánsku krabicu,tam súmedovníky,griláže,vanilkové rožky a také suché,potom čokoládovú roládu,proste o sladké sa stará ona..ona super varí,vypeká,torty robí..

crazybabenka
autor
12. dec 2012

@buba78 veru veru.....ako si napísala.....je s nás najlepšia.....pasovať sa zo životom tak ako Janka....no klobúk dolu pre tou ženou........v mojich očiach naozaj supermama
@janemari držím päste .....myslím dnes na teba

sliver
12. dec 2012

@buba78 - môj chodieva von, nech trošku vypne, v robote má toho dosť s doma malé dieťa tiež nie je sranda, tak nech raz za čas vypne 😀 a tiež je rád že ho volaju kolegovia von lebo su to jeho podriadení a on ako šéf si váži že ho zavolaju lebo sa dozvie veci čo by mu štandardne v robote nepovedali...

@janemari - mať rodinu čo pomôže je super, nám zase rodina nepomôže vôbec, lebo moji rodičia sú daleko a svokrovci môžem snívať... juj čo by som dala zato mať rodinu pri sebe aby mi pomohli... kamoška má svokru vedla v paneláku a dcerku jej každý deň zoberie von, občas niečo navarí a donesie, no úžas...
ako dnes? čakám správu...

pohodacka
12. dec 2012

ja mám dnes deň,od rána nestíham,večer sme mali nervy,malá zase išla spať bolo skoro štvrť na 12..teraz na obed spala ani nie hodinu,vôbec nemá potrebu spať,ja už neviem ☹
Mužovi čo som naobjednávala darčeky,dva z toho sú v prdeli,lebo uvedomelí mi napíšu,že nech sa nehnevám,ale tovar už nemajú na sklade..no teším sa čo ešte bude do večera 😠 😠

janemari
12. dec 2012

Tak kočky výsledok katastrofa,ako celý môj život.Hlavne ,že sa sviniam dobre darí,ale neuvedomujú si,že raz zabíjačka musí prísť. 😒

sliver
12. dec 2012

@janemari ☹ ☹ ☹ nieee, už som dúfala že konečne slnko zasvieti!!!!

@pohodacka - keď sa darí tak sa darí....

crazybabenka
autor
12. dec 2012

@janemari Normálne som si za teba poplakala.....to už hádam ani nie je pravda ☹ ☹

janemari
12. dec 2012

@sliver
@crazybabenka svieti,ale nie pre mňa. Aspoň nie teraz. To je tak ,keď niekto sa nedokáže zmieriť s prehrou a žije len z toho,že ubližuje druhým 😖

pohodacka
12. dec 2012

@janemari neskutočné..je mi to ľúto..jedna čo chodí s nami do materského má podobné problémy ako ty..poviem ti,nejeden krát,keď mi hovorila prístup sociálnej,tak som jej povedala,ani mi to nehovor,lebo ma totak nasralo,že ja keby som v jej koži..napríklad,jej ex chlastá jak hovado..malú nechal v taxíku s plačom s cudzím chlapom,on si odbehol do krčmy na jeden..veľa vecí kde ju všade pobral a jej sa tam chúďaťu npáčilo..naposledy pri nejakého pána,z ktoréhomá doteraz fóbiu..keď pre ňu v súdom určený deň po ňu príde,ona plače,má strach s ním ísť,plače tak,že sa rukami drží ako kliešť a nohami jej obopína telo a on ju na silu ťahá..vieš čo na to povedalá pani zop sociálky keď sa matka sťažovala,že mu dcéru nedá,lebo má strach,trasie sa,reve..vraj -" hádam dvojročné decko nebude určovať s kým bude a s kým nie" ..no comment.....

buba78
12. dec 2012

@janemari to mi strasne luto....tu fakt uz nie je spravodlivost....kebyze mozem ,tak pomozem......nechapem co sedia za sudcovia a socialny pracovnici..ony uz nemaju srdce,ale robia naschval..... ☹

janemari
12. dec 2012

@pohodacka to vážne 😲 Ale viem,aj tu o takých prípadoch,Hlavne že sa nazývajú štátnym orgánom na ochranu detí. A potom to tak vyzerá,ako vychádzajú na javo prípady zanedbaných prípadov ktoré riešia od stola,ako npr. to mrve dievčatko.
@buba78 majú stanovené zákony podľa ktorých idú.A nakoľko niekto nemá žiadnú inú robotu a starosti,len sedieť za pc a behať po úradoch a zhánať info tak v tom vie chodiť.Ale ja sa bez darčekov zaobídem,malá nebude mať stromček,darčeky a bude si musieť zvyknúť že nebude mať jogurty,kaše či sa jej to páči,alebo nie bude" žuvať chlieb a ked nie bude hladná."

pohodacka
12. dec 2012

@janemari bože,až to strašne znieako to píšeš..nemyslím to v zlom na Teba,ale na tú "spravodlivosť" tohto štátu..najsmutnejšie je,že trpí najviac nevinné dieťa 😢 😢 😢 😢 😢

janemari
12. dec 2012

@pohodacka a čo dokážeš urobiť s RP+P+výživné,ved to nieje ani 300€ a z toho cez 200 €dám len na šeky

pohodacka
12. dec 2012

@janemari fakt hanba tomuto štátu..a nemáš nárok ani na nejaké dávky v hmotnej núdzi?Či to komu priznávajú??Neviem o tom nič,ale mám dojem,že niečo také existuje..je to na zaplakanie..ani nehovorím o tom aká je dnes strava drahá,ale vlastne všetko 😠 😠 oži umri..

janemari
12. dec 2012

@pohodacka nemám nárok,lebo vyživovaciu povinnosť má ex a ten nechce nič dať.Takže asi tak,prežiť kým pôjdem do práce,ak vôbec pôjdem,lebo je dosť možné,že nebudem mať do akej.

pohodacka
13. dec 2012

@janemari ááááách jaj,do PI.E s takýmto štátom!!potom,že sa majú rodiť deti, 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

janemari
13. dec 2012

@pohodacka kašľať na to,nejak sa prebijem,nebudeme mať luxus,len na prežitie.Ale verím,že keď budem mať prácu bude nám ľahšie,hlavne nech sme zdravé. A krstná malej jej sľúbila pekný darček,takže ak ho dnes kúpila,určite bude mať malá krásne vianoce. 😉

pohodacka
13. dec 2012

@janemari obdivuhodné s akou skrommnosťou,pokorou to znášaš...verím,že raz bude dopriate aj Tebe,božie mlyny melú pomaly,ale spravodlivo..to je pravda,držím palce,raz budete šťastné,spokojné,ľúbené a s dostatkom koruniek,veľmi Ti to prajem..aj Lauruške 😉

buba78
13. dec 2012

@janemari hrozne sa mi to cita....staci mini stromcek a skromny darcek.....ja rozmyslam ako hospodarit,ale ty ani nemas preco rozmyslat,lebo z toho sa to neda......keby sa dali prefotit a pouzit eura....pri Tebe si uvedomujem,zeby som mala viac rozmyslat pri kupovani a delit peniaze kolko mozem denne minut

janemari
13. dec 2012

@pohodacka
@buba78 ďakujem baby. Ja som nikdy nemal problém s tým,že z čoho zaplatiť šeky,s tým,že rozmýšľať či si môžem niečo dovoliť kúpiť. A asi sa toto muselo stať,aby som viac premýšľala na čo peniaze dať a na čo nie. Keby tu išlo len o mňa nepoviem, len tu ide o dieťa.Ale našťastie jej nič nechýba,nemá prepych ,ako iné deti,nemá značkové veci,ale má si čo obliecť.A raz keď vyrastie tak pochopí a pevne verím,že jej bude stačiť lásky ktorú jej prejavujeme a nikdy nepovie,mala som hrozné detstvo,lebo som nemal to,alebo ono. Doteraz sa vždy našli ľudia ,ktorý pomohli a ja im budem navždy vďačná a verím,že raz im to oplatím.

pohodacka
13. dec 2012

@janemari krásne si to napísala...

sliver
14. dec 2012

babeny včera som bola u rodičov, prišla som domov fest hotová, Sonka spala iba 10min na obed a ja som sa večer zložila... asi mám chrípku alebo niečo hnusne na mna lezie... nevládzem úplne nič, strašne ma bolí celý človek, takže Sonka od rána kuká Nema a ja ležím na gauči....

@janemari - skláňam sa....

pohodacka
14. dec 2012

@sliver moja...drž sa,skoré uzdravenie!!!

sliver
14. dec 2012

božinku mne je tak nahovno, všetko ma bolí, ale všetko, celý človek, nohy, ruky, chrbát, každý kúsok tela.... s malou sme si pospali 2,5hod ale aj tak nevládzem... a to jej idú ešte tie očné zuby 😒 zatial som jeden nahmatala špičku, ostatné si nechcela dať... a môj milovaný ked som mu ráno povedala že nech príde domov tak mi povedal že má veľa roboty a prečo som ochorela, tak som chytila nervy a povedala lebo sa mi to zdal dobrý nápad a že si poradím sama... no som v koncoch... Sonka má asi najšťastnejší den, lebo od rána sleduje rozprávky 😀 to jej normálne nedovolím 😀

pohodacka
14. dec 2012

@sliver vitaaaaaaj v klubeeeeeee,ja som hotová,kokos,skoro dva roky kojím a teraz dostanem zápal prsníka!!!To je bolesť,mám ho naliaty,červený,ani dotknúť,bolí ma telo ako keby som mala najvyššie štádium chrípky...v sebe mám už 4 paralen,zimnica,aj vlasy na hlave ma bolia,už mám aj teplotu..no takto som sa necítila hádam od školy,tiež som s malou spala a triasla sa od zimy pod paplonom 😢 😢 😢 milovaný tiež nie je doma,niečo vybavuje,ani sa nevládzem ísť osprchovať..neviem či mám ísť zajtra na pohotovosť...vraj to zvykne ísť do vysokých horúčok...keby aspon malá zaspala aspon o 9 ☹ ☹ ☹

buba78
14. dec 2012

@sliver skore uzdravenie..........nasa nevie pozerat rozpravky........ta by po mne liezla a nenechala by ma lezat
@pohodacka coooooooooo...zapal?.....ak je fakt cerveny a teploty,tak chod......a necakaj.dufam,ze rychlo prejde

pohodacka
14. dec 2012

@buba78 veru,takto po tak dlhom kojení..ale sama si asi za to trošku môžem-ona ma raz jemne pohryzla nechtiac nejako,mala som malú ranku,tak som z toho prsníka vôbec nedávala,postupne som cítila,že sa mi nalieva riadne,ani som jej nedala,ani neodstriekala..ráno sa zobudím na bolesť..počas dňa viac a viac..no otras,neverila by som,že mi môže byť z toho takto na hovno..hej,mám ho červený,resp.polovičku,na spodu taký fľak..mm išiel večer do pohotovostnej lekárne,povedal im čo mám a povedali,že mi nesmú nič dať,že na to je treba nasadiť antibiotiká,že mám ísť na pohotovosť.Zatiaľ sa dopujem paralenom,uvidím čo bude ráno...ách..ešte toto mi bolo treba ☹

sliver
16. dec 2012

@pohodacka - ako bojuješ?
ja sa už trošku vzchopujem, hádam to už zajtra zvládnem doma sama.... ešte som síce slabá ale už je to lepšie, včera som mala celodennú migrénu 😒 bolo to hrozné...
ty ako?

pohodacka
16. dec 2012

@sliver dik..konecne lepsie,super,ze aj tebe je lepsie.Ja som dost vylezala na paralene a pomohlo,uz nemam ani teplotu a aj ten cerveny flak na prsniku mam ovela bledsi,Nelka ho riadne vytahala 😀 😀 ,aj ked som vsetky hviezdy videla ked papala..hnusna bolest,ale vraj netreba prestat kojit..uz by som nechcela mat to este raz..na zdochnutie..tak sa drz,nech to rychlo vsetko prejde..