icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
16. dec 2012

@pohodacka - no hovorí sa že to treba rozťahať, no nemala som odvahu ti to napísať lebo neviem či by som to ja dokázala 😀 fakt poklona, ja by som asi umrela bolesťou... idem ešte oddychovať, som slúbila mm že budem dnes ešte celý den ležať aj ked ma už mrle žerú 🙂 teraz je von s malou tak som zdrhla k PC 😉 on má fest nervy ked som chorá lebo povedal že som najhorší pacient, najprv nariekam a potom mi je trošku lepšie tak pobehujem ako keby nič...

pohodacka
16. dec 2012

Tak ako po vikende?My sme dnes stavali stromcek,normalne som mala dobru naladu na cely den 😉 😉
@sliver veru,vsetkych svatych som videla ked z neho papala,ale dnes uz 99% lepsie,aj tebe skore uzdravenie 🙂 🙂

crazybabenka
autor
17. dec 2012

tak mi po víkende....no tak všelijak.....o Pauluš sa pokúšajú soplíky a kašeľ....ale ide nám aj stolička....tak soplíme hádam s toho....pre istotu cebionujeme.....chceli sme ísť aj cez víkend "prepadnúť" janemari.....ale nevidalo.....v noci sme žúrovali...z piatka na sobotu od 23 do 5hore....urobila osobák 😉 .....a ešte tie soplíky.....tak sme radšej ostali doma....aby sme k nim ešte nedajbože niečo nezavliekli

sliver
17. dec 2012

ja už lepšie, len mám také divné bolesti nôh ako keby som mala vnutri žili zapálené alebo šlachy, fest ma bolia nohy ale nejak to prežijem...
už máte všetko pripravené na vianoce? mňa všetko čaká tento týžden, pečenie, upratovanie... bude veselo 🙂
stromček už máme kupený ale je zatial von, až na budúci víkend budeme zdobiť... ty páni to bolo tiež s tou kupou. bol kupovať mm lebo ja som ležala a rozdiel 30evri a to už skoro kupil ten drahý, ešte že som ho poslala pozrieť sa inde...

crazybabenka
autor
17. dec 2012

baby mám strašnú dilemu....už nad tým rozmýšľam od piatkun a neviem sa rozhodnúť.....v našom vchode sa uvoľnil byt....krásny prerobený veľký 4i.....za úžasnú cenu.....sused zdedil dom.....tak sa ho chce rýchlo zbaviť......no a svokrovci nám navrhli.....že by ony predali byt v Mikuláši.....išli do nášho súčasného....a nám kúpili ten 4izbák....a ešte by zvýšili nejaké korunky na prerábku podľa našich predstáv.....strašne ten byt chcem....ale predstava....že budem mať svokrovcov o 2 poschodia nižšie mi privoláva mrákoty.....každú voľnú chvíľu by boli u nás zakvačení :( MM je rozhodnutý.....on by sa sťahoval aj zajtra....ešte aj sused....povedal...že nám dá čas na rozmyslenie do nového roku....že sa aj na cene dohodneme

pohodacka
17. dec 2012

@crazybabenka fúúúúúúúúha,ťažkááá dilema..poviem ti,táto situácia skoro tá istá sanám naskytla,ale o jedno poschodie nižšieako naši...poviem ti,ono je to krásne,vidina vacsieho bytu,Nelkina izbička,úúúžas,ale koniec súkromia absolútny..vedeli by o každom našom kroku,skríknutí,návšteve,o všetkom..neviem,fakt si nenechaj odo mna radiť,je to doležité rozhodnutie...držím palce,aby bolo správne 😉
@sliver,my sme stromček postavili včera,rozbili sme s Nelkou tri gule,potom sme jej vysvetlili,že bude mať veľké bo ak ich bude chytať..tak už z diaľky kričí nono,bo...a chce len žažnúť žižu..dala som aj foto stromčeka so albumu..napečie svokruša,upratujem priebežne,ale mm chce ešte že on spraví v sobotu také riadne ,dôkladné..no,pekne s tými 30 eurami 😲

sliver
17. dec 2012

@crazybabenka - ak vychádzaš so svokrovcami v poho tak by som do toho isto išla
ja nie som zástanca spoločných domácnosti s rodičmi ale to sú spoločné domácnosti, kde býva problém napr. vo varení, v upratovaní, v praní a neviem v čom ešte ale toto by ste mali svoju domácnosť, to je iné... a pokial vychádzate normálne pomoc rodičov je na nezaplatenie, mne to veľmi chýba 😒 ako vždy som sa chcela fest osamostatniť ale teraz ked mám malú tak by sa to zišlo... napr. v piatok chorá som ležala, umierala bolesťami a Sonka sedela celý deň pri rozprávkach len aby sme to vydržali kým príde mm, čo by som dala za pomoc rodičov...
stále budete bývať v inom byte, zavrieš dvere a máš svoje... ale fatk to závisí od toho ako s nimi vychádzaš... pomôžu ti ked sa budeš chcieť vrátiť do roboty, ked budeš mať druhé babo tak väčší byt ako vyšitý, bomba, no a ak si spokojná tam kde bývaš, ak si neplánovala väčší byt niekde inde alebo dom....

crazybabenka
autor
17. dec 2012

no zo svokrovcami vychádzam tak ako vychádzam.....ony sú taký dobrý...že idú na nevry....stále "pomáhajú svojími nezaplatitelnými radami" .....ale zase je naozaj na nezaplatenie....keď mi malú postrážia....ja sa bojím...že keď to odmietnem....tak to pokazí všetko......ale na druhej strane.....ak by som ich tu mala denno denne....tak by ma asi odviezli

sliver
17. dec 2012

@crazybabenka - asi to bude znieť trápne ale čo tak si stanoviť hranice 😀 normálne sa porozpávať a povedať si že oki ale odtial potial, že chcete mať tiež svoj život a tak... síce sa to krásne počúva ale ťažšie robí 🙂 ja neviem ako by som to povedala mojim ale asi vby musel mm, ved su to jeho rodičia... tak to nech to n s nimi nejak dohodne a "uprace"
ťažké rozhodnutie, nezávidím....
ale fakt je ten že asi tak pred dvomi rokmi by som ti rázne napísala čo si? ani neuvažuj, bud rada že máš klud a väčší byt si nájdete inde a nejak sa to porieši.... no teraz ako mám malu a som s nou sama, so svokrovcami sa nebavím, tak mi veľmi preveľmi chýba rodina a dala by som zato hocičo aby som ich mala pri sebe...
ozi a k tým radám... to majú všetci starí rodičia... ale asi fakt všetci starí rodičia na svete, ale ja si vždy poviem však vychovali svoje deti a nevychovali ich zle, za jedného si vydatá 😉 tak je to ich názor, síce teraz je trošku iná doba a dívame sa na tie rady že čo sú to za hlúposti 😀

pohodacka
17. dec 2012

@sliver popri mojej spievankovskej závisláčke ma napadlo-už ste boli na tom spievankove so Sonkou?

sliver
17. dec 2012

@pohodacka - ideme až vo februári
mňa zase napadlo že aká je lyžiarska súprava? juj by sa šikla aj mne, lebo tiež chodím von ako posledný mohikán, no ked nelyžujem tak si stále hovorím že mi je zbytočná, no ked som so Sonkou von 2hodiny tak by sa niečo teple aj zišlo 😉

pohodacka
17. dec 2012

@sliver vieš čo,to bola tá najlepšia kúpa za posledné roky,úplne bez preháňania,tiež som si myslela,či to využijem,ale vždy keď bol sneh,tak som to obliekla..úžasné,teplo mi bolo,naháňali sme sa po snehu a oteplováky ani len na centimetri mokré..odpudzujú vodu,znesú 30cm vodného stĺpca,na bunde je v páse dvojité zapínanie,aby neprefúklo+nedostal sa sneh...fakt by som to nedala a hovorím mm,budem to mať 100 rokov,ved už nevyrastiem..jedine tak zakrpatiem ako babka.. 😀 😀 skúsim nájsť link kde je.

pohodacka
17. dec 2012

@sliver neviem nájsť,,ale ved to je jedno,ja mám ružovo šedo čiernu kombináciu,oteplováky sú na odnímateľné traky..alpine pro..ako pozerám na nete,na to,že to bola tohtoročná kolekcia.aj za dobrú cenu,na nete pozerám že cca 80€ za gate,moje stáli 59 a bunda neviem či 129 alebo 139..už si nepamätám a hned oproti v jednom športovom bola bunda za 160..samotná..ja tiež nelyžujem,ani stáť na tom neviem,ale na sánky sa tatovi napracem 😀 😀

sliver
17. dec 2012

@pohodacka - to neva, verím tomu že je suprová, no na mňa drahá... síce mne by stačili len gate, lebo mm mi pred mesiacom kupil bundu v exisporte za 60e a to som mu nadávala že čo je šiši, no je bombová a tiež povedal že tá bunda má aj prežije 😀

pohodacka
17. dec 2012

@sliver presne...to už vydrží..ja bysom v živote nedala toľko za bundu,ale mm trval na tom,že nech vyzerám jak človek na tom svahu 😀 😀

sliver
17. dec 2012

@crazybabenka - ozi kočka kde máme foto tvojho stromčeka?

sliver
17. dec 2012

kočky pozerám predpoved a koncom týždňa sa má ochladiť tak asi budú vianoce na ladeeeeee

crazybabenka
autor
17. dec 2012

@sliver zajtra nahodím 😉

sliver
17. dec 2012

baby raďte čo na zaseknutý nerv???
dala som si horuci kúpel, pomohlo asi na hodinu, bola som šťastná ako malá no už ma zase začínaju bolieť celé nohy... neviem čo robiť, akonáhle sa predkloním alebo skrčím dostanem krče do nôh... dnes som seba a malú obliekala so slzami na krajíčku tak ma to bolelo... mm prišiel z roboty a urobil mi vaňu so sviečkami , krááása, zabrala však na hodku 😒

pohodacka
17. dec 2012

@sliver uáááááu,zlatýýý manželík,krásne,romantické..Zuzka moja,ja keď som mala zaseknutý nerv v tehotenstve,tak mi dr povedala,že ako sa sám zasekol,tak sa aj sám pohybom "odcvikne"..čo ty máš chúďa stále,nedajú ti tie choroby pokoj??!!!??ale tú bolesť si pamätámpresne,,fúúúj,nevedela som sa na posteli pretočiť..nech to rýýýýchlo prejde..
no,neuveríš,ale dnes som mala v pláne ťa osloviť ako to vidíš s parťákom z telerána na Vianoce 😀 😀 ??Dúfam,že nesklamete 😎

sliver
18. dec 2012

@pohodacka - už je lepšie, večer mi kríže ponatieral takou alpovou masťou, zabalili sme do deky, prehriali sa a dnes je už fajn, no pre istotu večer celu ceremoniu zopakujeme 😀 takže vaňa so sviečkami (možno príde aj kúzelník 😉 ) a potom masáž na kríže 😀

pohodacka
18. dec 2012

@sliver ajajáááj,komu je lepšie..no len ešte ste určite dali čerešničku na torte pod tou dekou,čoooo?? 😉 😀

sliver
18. dec 2012

@pohodacka - no včera sa nedalo 😒 ved mi bolo naprd, ked som sa nemohla riadne ani hýbať ale dnes sa tešííííím 😀 😀 😀

pohodacka
18. dec 2012

@sliver presne tak,musíš sa mu odvďačiť za taký luxus čo ti doprial..dobrý to manželík 🙂 🙂

sliver
18. dec 2012

@pohodacka - no sa bojí že mu lahnem a nebude môcť chodiť do roboty 😀

pohodacka
18. dec 2012

@sliver no to by oni neprežili,čo?Môj akurát včera hovoril ,že sa teší na dva týždne voľna..a potom,ale ja sa bude už asi potom aj nudiť. 😀 😀 nebude mať koho d.bať 😀

sliver
18. dec 2012

@pohodacka - no môj ide do roboty, mali mať tiež voľno ale samozrejme im to vedenie neschválilo tak ho budem mať doma 5 dní a potom pôjde do roboty na dva dni a potom bude doma zase 4... ako keby im dali tie dva dni voľna tak by sa svet zastavil ☹
môj sa trošku zmenil čo sa týka práce, nechce si to priznať ked mu to hovorím, tvrdí že to vnímam len preto že som doma... ale predtým než som ostala doma, hovoril že robota je len robota a padla ked je doma, no mojim nástupom na materskú a tým že sme zobrali hypotéku na dom, prijal povýšenie aby sa mu zvýšil plat a zažral sa do toho 😒 prvý rok tvrdil že po materskej sa vráti na nižšiu pozíciu a teraz ani bohovi, že on je pre to stvorený a blá blá blá, som rada že ho baví robota ale niekedy časovo až moc 😒

pohodacka
18. dec 2012

@sliver presne presne presne..poznám to absolútne presne..môj má podriadených a ony ešte jednych podriadených..má vysokú pozíciu..áno,nehovorím,zarobí,ale to,že trištvrte života prerobí,nevidí nikto..každý len výsledok,ale že je deň čo deň v robote do večera,pod tlakom,pod stresom,zodpovedá za stovky ľudí,príde domov,keď malá zaspí,otvorí notebook,maká,telefón 24 hodín na uuchu..to nikto nevidí,len to,že sstále niekam chodíme,niečo kupujeme..veľa krát si poviemekeď má toho veľa,bože,čo chýba tým robotníkom,odmakajú 8 hodín,prekročia brány firmy a zabudli,že boli v robote..tiež som v pozícii,že mám pod seboupodriadených a zodpovednosť aj ke´d zdaleka nie tak ako MM..ale nestojí mi to za tie prachy,najradšej by som išla normálne odmakať 8 hodín a bežala pre malú do školky..veď to už nebude ako voľakedy,že som tam bývala aj do večera..

sliver
18. dec 2012

som bola včera u nás v Jednote, máme supermarket pred domom a chúdatá tety nestíhaju... normálne nestíhaju vykldať tovar, poukladaný na paletách a dokladaju a dokladaju a ludia nakupuju a nakupuju....
a že ludia nemaju penazí 😒 viem že vianoce su sviatky hojnosti ale zase nechať jednu výplatu v obchode na potraviny je choréééé

sliver
18. dec 2012