Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka - ty ako keby si mi písala z duše.... môj chlap má síce po sebou podriadených ale tí už nemaju nikoho tak so všetkým otravuju jeho 😀 má tam síce nejakých teamleadov ale to som povedala že to aj tak iba proforma a všetko riešia s ním... niekedy ten čas v práci je na nezaplatenie... bola by som radšej keby prišiel domov normálne a bol s rodinou, čo to má za život že ráno odchádza skoro a s dcerou je hodinu denne? ... viem že peniaze su super ale čo keby sme ich mali menej? no prežili by sme ako prežiju aj iní.... išlo by menej na pivo, cigarety, benzín, výlety, telefon a internet 😀 😀 😀
ja som v prvej robote mala tak že som mala pod sebou podriadených a môj mm bol dať výpoveď za mňa v robote, že ma tam nenechá, lebo ja som makala vkuse, tak som išla do banky a to mi úplne vyhovovalo, lebo pobočka sa večer musela zatvoriť a mňa museli vyhnať, čiže mi padla 😀
@sliver
@crazybabenka sme sa tu našli teda 😀 😀 😀 mne drahý len zahlási-ja to robím pre vás,ja chcem,aby ste sa mali dobre a nič vám nechýbalo..
bab ymoje..dnes mi išlo,vybrali sme sa konečne na vianočné trhy na punč..nevedeli sme s kámoškou nájsť stánok s punčom,tak sme šlahli varené víno..faaajn zahrialo..odrazu stánok a punč,hovorím kámoške..no,čo teraz,prišli sme na punč a ako si nedáme??a ona no dobre,už keď sme tu..reku noačo,celý rok sa nepohnem,nedám ani glg,tak sme šlahli po punči..dobre to padlo,hmmm,idem domov,volám svokre,reku či sú doma,že sa zastavíme na chvíľu..svokra mi len po chvíli podáva pohárik,no dajme si nazdravie,medovina,výborná je...tak som dala 😀 😀 😀 😀 by som si myslela,že budem jak delo,veď nie som zvyknutá,ale sedím za pc,okúpaná,pri chleboch a s plným vedomíím 😀 😀 raz za čas ako to fajnovo padne 😉
@pohodacka som sa dobre pobavila 😀 😀 😀
presne...to aj ten môj hovorí....nepracujem pre seba, ale pre nás.....aspoň si môžeme dovoliť "ten luxus" aby si ostala 3r na materskej
@pohodacka - paráááádička, ja som bola na punči už dvakrát 😀 a ešte sa chystám tretí (asi zajtra) že do tretice všetko najlepšie 😀 😀 😀
jojo aj môj to robí pre nás.... ach jáj baby máme to my ťažké 😀 😀 😀 ale pritom si myslím že môžeme byť šťastné ako blchy že sú takí zlatí a robia to pre nás 😒 ako majú doma sedieť nezamestnaní, pripití a majú nás biť alebo čo... buďme šťastné 😀
ale takto posťažovať sa medzi sebou padni dobre 😉
@crazybabenka
@sliver sa smejte,ale keby sa tak našlahám jak tela,chúďa dieťa,by ma niesla v kočíku domov ona,nie ja ju 😀 😀 😀
presne..pravdu máte,môžme byť radi ,že to pre nás tí chlapi robia...čo neviete ako sa to hovorí?keď prší,chce sucho,keď sneží,chce leto...atd atd..človek..nikdy nebude s ničím spokojný..keby sú fakt takí ako píšeš Zuzi,nezamestnaní,ožrani,zase by sme sa len sťažovali..jasné,dobre to padne takto si tu pohrkútať 😉 😉 😉
kedykoľvek som vám k dispozícii baby moje,po takých drinkoch to aj lepšie páli 😀 😀 😀 ,ale nie,absolútne nič necítim z tých dnešných nápojov ..
@pohodacka som sa včera zasmiala na Michalovi....sedel mi tu za chrbtom....a ja som sa začala smiať.....keď som si prečítala....čo si včera "všetko" popila......on no fajn ako dobre....mamičky na materskej si tu "punčujú" a moja žena mi nespraví ani sodastream 😀 😀 😀 a po pol hodine....že....ale ak ešte dojčí.....tak jej bude malá aspoň lepšie spať 😀 😀 😀 a dostala som úlohu zistiť....či je v Mikuláši na námestí punčový stánok 😀 😀
@crazybabenka 😀 😀 😀 zlatýýýý,pozdravujem Michala..no veď aj ja som mala nervy z toho,že kojím,no šak ale to ti každým glgom zanikajú normálne mysliace bunky zdravého rozumu 😀 😀 .a reku už keď sú tie Vianoce 😀 😀 člolvek si odopiera celý rok,taaak teda no...to sme ešte dohodnuté na štvrtok...ale mm má firemný večierok,tak keby to preženiem.nemá kto dať pomocnú ruku,ja zablúdim rovno na námestí,on v podniku kde tomajú a Nelka 😲 😲 😲 takže asi si to nechám o rok 😉 😀 ale vy si pekne dajte na zdravie s Miškom 🙂 🙂 daj vedieť ako chutil 😉 len ho potom nezapi medovinkou 😀 😀
@crazybabenka - isto choď 😀 stojí to zato... a veď su vianoce, tak prečo si nedať... ja skoro vôbec nepijem, iba občas si dám večer Radlera alebo pohárik nejakého sladkého likéru ale to je fakt raz za čas... tak prečo si nedopriať
@pohodacka - neuveríš ale ja som bola dvakrát a v tom momente ma ani na sekundu nenapadlo že kojím... normálne som na to úplne zabudla 😀 a ako Nelka spala, chutilo jej ???
@pohodacka
@sliver no ja tomu neublížim....ja si aj na silvestra pripíjam detským šampusom..... 😀 😀 😀 😀 ja alkohol rovnako ani kávu nemôžem ani cítiť....hneď ma s toho bolí hlava.....ale som mu sľúbila....že ho v sobotu ak bude dobrý...vezmem na punč.....auto necháme u svokrovcov....a do mesta sa vyberieme s kočíkom.....a hádam...kým pôjdeme večer domov....alkohol vyprchá 😀 😀 😀 😀 😀
ja nechápem tu predpoved, ved ona sa mení každý deň.... včera ukazovalo na pondelok -15° a už zrazu +4°
len dúfam že to nedelné sneženie vzdrží 😒
len tým oteplením sa nedelný sneh mení v pondelok na dážd... tieto prekvapenia na Vianoce sú asi normálne 😀 asi sú nejaké divné fronty ked sa to takto mení zo dňa na deň....
@buba78 - a minule vás bolo koľko? už sa teším po novom roku ked pôjdeme s vami!
moja plače tiež stále pre niečo... sme von, všetky deti v poho a moja mrnčí, že chce to a tamto...
dnes sme sa na nej fest nasmiali, detičky krásne cupitali iba moja iným smerom, ale zakaždým, sme sa na nej už smiali lebo to ti už nič iné neostáva... tak bežím za nou, zoberiem ju na ruky, kdesi ju odnesiem, chvílku sa pohrá, potom kusok prejdeme, príde križovatka, my všetci (6 ludí) ideme jedným smerom a Sonka úplne opačným 😀 😀 😀
Tak babulky moje milené ste ma teda poriadne prekvapili a dali aj zabrať 😀 kým som vaše prekvapenie odniesla domov,nakoľko som rátala že to bude malí balíček a nakoniec by som bola využila aj príves 😀 Prišla som domov bez ujmy a keď som vošla do dverí to ste mali vidieť drobca ako pišťal,tancoval a ked sme pozerali čo to v tých veľkých balíkoch ani nedýchala a tak sa vytešovala. Všetko som jej samozrejme neukázala nech má prekvapko ,ale strašne sa tešila a aj ked chcela už niečo využívať má smolu,musí počkať do pondelka. Najprv som si lámala hlavu čo dať pod stromček a či ho vôbec stavať a teraz? Riešim či sa nám to všetko tam zmestí 🙂 Ešte raz vám veľmi veľmi ďakujem a naozaj ste si nemuseli robiť kôli nám starosti. A teraz vďaka vám môžem kúpiť maličký darček aj pre moju rodinu. 😵
baby moje....ani neviete....aká som rada...že Vás mám.....nikdy som neverila v internetové "priateľstvá" .....ale teraz naozaj viem....že som si našla kamarátky s veľkými a dobrými srdiečkami.....a to sa už dnes tak ľahko nevidí.....posielame s Palkou veľké božteky
@sliver
@buba78
@janemari
@pohodacka naozaj baby....klobúk dole pred Vami....teraz už keď to nie je tajomstvo pred Jankou môžem Vám to sem napísať.....Janku si veľmi vážim....ako silnú ženu....ktorá všetko prekonáva s obrovskou pokorou......ale vy ste ma naozaj prekvapili.....naozaj ani v kútiku duše som si neodvážila dúfať, že sa pridáte k tomu nápadu....prekvapilo ma....ako ste hneď všetky bez váhania povedali "áno ideme do toho" takže babulky moje....z úprimného srdiečka ....vyjadriť svoj obdiv
@crazybabenka veru nemyslím si,že to zvládam ani to že som silná. Len skrátka nemôžem hodiť rukou a povedať neriešim veci.Musím ich riešiť a veľmi nerada,nemám rada hádky ani kadejaké behačky po úradoch.A hlavne v tedy ked vám nikto neverí,pozerajú sa na vás ako na klamára a to do času,kým sami neprídu na to aká je pravda a na úkor niekoho iného. Ale čo už,žijeme a bojujeme ďaľej,deti tak neuveriteľne rastú ide to strašne rýchlo,nedávno bola ešte v brušku a čochvíľa ide do škôlky.
aj ja som veľmi rada že vás mám kamošky moje!!!
@janemari rado sa stalo..veľmi sme sa tešili,že môžme aspon takto málinko potešiť krásnu bábiku..kedykoľvek..kľudne sa na nás obrát,veď na to sú kámošky ,nie?
@crazybabenka moja...ty ďakuješ nám,ale my chceme poďakovať Tebe..my sme síce nejakým eurom prispeli,ale ty si bola hlavný iniciátor,nákupca...takže ĎAKUJEME,že sa to takto pekne zrealizovalo.
@sliver ja som tiež fakt rada,že vás mám..každý deň sa teším popozerať nové správy čo máte nové..aj keď máme radosti,aj starosti...človeka až poteší,že nie len jeho dieťa vystrája..nechcem,aby to vyznelo tak,že sa z toho teším,ale mňa to podporí,že proste nie sú a vlastne ani nemôžu byť dokonalé..tu je taká rodinnejšia atmosféra ako napríklad na FB,takže ešte raz,mám váas rada...ešte pridávam @buba78
Tak urobili ste krajším koniec mojho roka,ktorý bol jeden des. A dúfam,že ste odštartovali tu krajšiu časť a nový rok začneme a budeme pokračovať v šťastnom smere. Ďakujemeee a dúfam, že raz sa mi podarí vám odvďačiť 🙂
@sliver minule 10deti
@janemari Jani rada som Ta v zivote spoznala...i ked mi je luto,ze mam dobre kamosky daleko a nie hned vedla domu...pre mna je vdaka,ze Ta to potesilo
@sliver
@pohodacka
@crazybabenka tiez Vas mam rada......sranda,ale len my to tu drzime
@crazybabenka veru ako pise pohodacka vdaka Tebe je to urobene
@pohodacka tak ty si skoro na mna zabudla.snazim sa vzdy pripojit,rok 2013 bude pre mna narocny na cas do septembra
@sliver Iľkova kámoška...ako to vidíš so snehom na vianoce????? a na tvojom mieste si rozmyslím...čo poviem....viem kde bývaš 😀 😀 😀

baby ...tých našich chlapov asi naklonovali 😀 ja ho mám síce o 3 pol 4 doma....ale niekedy mi je to prd platné....stále mu služobný telefón vyzváňa.....a nedajú pokoj ani v sobotu a nedeľu.....ale za to ho už máme od štvrtku doma.....a neviem kedy pôjde v januári....vlastne viem....2hého....ale to pôjde len spraviť výplaty....a to nás berie so sebou 😀 😀 😀 že vraj ..aby sa tam nebál sám 😀 ale inak ako kopirák ako u vás doma.....bábo....hypo ....povýšenie.....a nekonečne veľa roboty 😀 😀 😀 😀