icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
22. dec 2012

@pohodacka a neurobil si on radost s tym autom?

pohodacka
22. dec 2012

@buba78 nie nie,ona miluje vláčiky,autá a hlavne keď to vydáva nejaký zvuk..ono to neni samostatne autíčko,ale vv tej knižke,ale dá sa tak zdvihnúť a mbehať po dráhe.

buba78
22. dec 2012

baby my sme mali rusnu noc...snad sa nejdu zopakovat minulo rocne vianoce..na vianoce pohotovost pre anginu.....uz vecer jej trvalo hodinu kym zaspala...o 4h zrazu sadla a natiahlo ju..ani neviem ako som sa prebrala..hned plienka z komody..esteze ju tam mam..na kolena a sup grckame,ale len trosku...vravela,ze ju boli brusko a ze cikat...nechcela z nocnika..skoro zaspala.lahli sme si..jasne medzi nas a po chvili zas natahovanie..to boli fofri...to uz vracala viac...po troche pila vodu a stale len mlieko..ked som ho doniesla,len ho videla a natiahlo a trochu vracala..bala som sa zaspat..drzala som ju na rukach a pytala sa hajat....esteze sme vstali o 8h....doobeda lezala na gauci a pozerala rozpravky co nezvykne...kazdu chvilu boli brusko..nastastie nevracala...po obednom spanku ju 3 krat prehnalo..cely den dieta..boze co sa ma naprosila o mlieko..stale som jej hovorila.ze bude grckat..ako tak sme prezili,ale vecer uz bol pokus..snad nic uz nebude a bola to nejaka rychla viroza...ani som nevedela co jej dat jest...piskoty,slane tycinky,jablko,banan a sama si k veceru pytala polievku......

ja jej salat nedam a ani som jej ho este nedavala..bojim sa..fakt je to tazke aj ked robim domacu majonezu z vajec a oleja...bude mat rezancovu polievku ako my a druhe varene zemiaky s filetovou kockou,lebo vcera vecer mala pecene a vycitam si ci jej neuskodili na zaludok,lebo vyvracala nestravene zemiaky..a my pstruha s pecenymi zemiakmi a oblohou...nemavame ziadne predjedla....kolaciky som napiekla...vianoce mame uz zajtra s tatikom,lebo 24.12 ide do prace a ja s malou k nasim,kde bude aj moja starka a nakoniec aj sestra s rodinou,ale nas bude 🙂 ..
je cas ist aj spat..prajem Vam vsetkym krasne Vianoce a hlavne pokoj a oddych

buba78
22. dec 2012

ale som sa tu roztiahla

crazybabenka
autor
23. dec 2012

@pohodacka nie nejde.....ale zase tu ide cvikla do kapusty keď sa tlačí do súdka 😉

pohodacka
23. dec 2012

@buba78 ďakujeme Ľubka..aj Tebe a celej Tvojej rodinke krásne pohodové Vianoce,...Olivka nech sa rýchlo vylieči..určite jej len zle strávilo..dnes už bude ok..

sliver
23. dec 2012

@buba78 - no konečne si sa tu roztiahla 😀 😀 😀 už som myslela že nám tu nechceš písať....
aj ja si myslím ež to bolo len zle trávenie a dnes si užijete krásne Vianoce, takže všetko dobré tebe a tvojej rodinke!!!
juj to bude štedrý deň ked vás tam toľko bude... už vidím tu radosť v Olívkiných očkách a tiež jej sesterničky, sa tam budú radovať dve malé šibalky, tešíííím sa na fotky

sliver
23. dec 2012

tak čo kočky, sneží??????

pohodacka
23. dec 2012

@sliver no jasnéééé,len škoda,že márna snaha snehu..za dva dni je všetko roztopené 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
23. dec 2012

u nas len trosku postrasilo a prd s toho :| u nasich 30 cm a u nas nic no na hanbu

pohodacka
23. dec 2012

bože baby,štedrý deň až zajtra a ja som už dnes jak sud..ledva funím,som sa napratala šalátu,štedráku,kokosiek,grilážiek..bože ,ako keby som nikdy nejedla..no proste prasa..tatík nás volá niekde von ešte kým sneží,tak to idem vybehať..no ale ako sa poznám,verím,že do večera vytrávi a ja budem chutnať ďalej či som dobre navarila 😀 😀

sliver
23. dec 2012

@pohodacka - aj ja som sa trošku nafufnila lebo sme boli na návšteve u susedov na punči 😉
a ako sa poznám tak večer budem isto tlačiť do seba 😀

pohodacka
23. dec 2012

@sliver ja si hádam zajtra dám pohár vínka....keď štedro,tak štedro 😀 😀

crazybabenka
autor
24. dec 2012

Zlatíčka moje....prajem Vám krásne a pokojné prežitie vianočných sviatkov....pod stromčekom nech si každý nájde čo si prial....ale najmä veľa zdravia...šťastia a lásky....nech detičky robia len radosť!

pohodacka
24. dec 2012

@crazybabenka ďakujeme Zuzíík,aj Tebe,Miškovi,Pauluške krásne ,požehnané Vianoce a veľa splnených prianííí 🙂

sliver
24. dec 2012

pripájam sa kočky!!! krásne Vianoce 😵

pohodacka
24. dec 2012

Babyyy,ďakujem veľmi pekne za darček,jééééj,ako ma to potešilo,bolo to veľmi milé,ktorá ste to bola? 😉

Tak ako princezničky a darčeky?Nelka presne podľa predpokladu,osttané hračky len tak akože rozbalila,ale no šmýkala bodovala na milión %..vkuse sa šmýkala dokola,dokola,my sme sa s mm smiali,že ako fajn,môžme pozerať tv 😀 😀 lebo my sme pozerali panelák a ona sa dokola šmýkala,raz šmykla,macka,potom bábiku,potom seba..večer sme ju ledva o desiatej odtrhli odtiaľ,nechcela ísť,tak to muselo byť s plačom a tatík trepal šmýkalu do spálne,tak som zakročila,že no hádam sa etš bnebude do postele šmýkať 😀 😀 ,tak iba s pocitom ,že je vedľa nej zaspala a teraz ju mm preniesol vedľa..hotový maniak....u vás ako?

janemari
24. dec 2012

Tak aj ja takto dodatočne Príjemné prežitie vianočných sviatkov v kruhu vašich rodín a hlavne spokojné detičky 🙂

janemari
24. dec 2012

@pohodacka moja maličkosť,aspoň takto symbolicky 😔

pohodacka
24. dec 2012

@janemari Jani,veľmi pekne ďakujem,normálne som sa potešila,veľmi to bolo milé,si zlatáááá,ešte si ho nechám a zajtra pošlem ďalej..aj tebe a Laurinke všetko dobré,nech ste hlavne zdravé,šťastné,spokojné !!!

janemari
24. dec 2012

@pohodacka ja som mala tri 😉 aj mna o veľmi potešilo aj ked netuším od koho boli.Ale samozrejme že som sa podelila a som rada ,že ti urobil aspoň takú malú vyrtuálnu radosť 🙂

pohodacka
25. dec 2012

Jéééé,už mám dve..o chvíľku idem rozdávať,ďakujem moje zlaté 😉 😉 😉

buba78
25. dec 2012

ahojte....nasa sa tesila normalne u nas doma,nechapala preco je to pod stromcekom...vcera u nasich to bolo uz vela radosti,lebo bola aj sesternica a dnes u sestry este viac...asi jej uz doslo,ze su to darceky..nieze bude denne chciet pod stromcek...vcera som si pozrela modre z neba..to bolo teda silne...obdivuhodny otecko 60rocny...

pohodacka
25. dec 2012

@buba78 ze?aj ja som hovorila,uzasny bol,velmi sympaticky,strasne mi ho bolo luto,s mm sme ani nedychali..

buba78
26. dec 2012

dodatocne stromcek

buba78
26. dec 2012

zmenila som si fotku v profile..snad bude dobre vidiet..rada by som aj doplnila fotky do albumu

pohodacka
26. dec 2012

@buba78 kraasny je stromcek,fo to profilu idem pozriet..no veru,uz si davno nedala foto Oli 😉 😉 tesiiim sa..

pohodacka
26. dec 2012

@buba78 no ta je uzasna,ten usmev sibalsky,ale daj nejake,kde bude zblizka,toto nie je celkom dobre vidiet..

sliver
26. dec 2012

ahojte žienky,
hlásim návrat do reálneho sveta 😀 a je po sviatkoch, zajtra mm do roboty a ja rozbieham klasiku 😀 Sonka je v transe, ved tri dni dostávala darčeky, božinku má toho toľko že ked sme teraz prišli domov a rozložili jej veci čo všetko dostala tak nevedela s čím sa má skôr hrať... ináč kuchynka veliký úspech, a tiež tá podložka na kreslenie....
prežila som aj návštevu u svokrovcov, dokonca som si myslela že bez ujmy ale omyl ☹ ☹ ☹ chvílku som počula ako si mm niečo šušká s mamou tak som sa ho v aute spýtala že čo to bolo a on že mama chce rodný list malej a jeho OP aby jej ukladala prachy, no a hádka na ceste, ja nervy že nech nám pomôže keď to potrebujeme a nie jej tam niečo odkladať a mňa ešte dá bokom.... no a samozrejme sme na to doplatili my dvaja, ako som naštvaná ale bavím sa s ním 😀 veď čo iné mi ostáva...
a ozi sme choré obidve 😀 Sonka sople od nedele a ja od pondelka hrdlo v ohni... no len Sonke idú aj očné zuby, už má dva takže ešte sa borí... no a ja som si povedala že vydržím alev pondelok sme riešili že či niekam ideme, nakoniec sme to zvládli...

janemari
26. dec 2012

Tak aj ja hlásim,že hurááá je po sviatkoch,ako neznášam tieto sviatky,brrr. Aspoň že si ich malá užila do sýta a zo smutných bezdarčekových vianoc sa stali pre ňu krásne vianoce. A nakoniec dostala všetko čo som jej chcela dať ja a nemala som na to peniažky.A za to patrí aj vám veľká vďaka. Už to len nejako dokopať do konca a roka a dúfať,že budúci rok bude lepší ako tento 😔