icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

nellymn
25. júl 2010

Fíha. Tak preto čakáte každým dňom obáločku. Mali by tam byť výsledky.
To je ale super, že sa trošku ochladilo, však? Aj keď dnes som mala na pláne vyraziť aj s rodinkou a synovcom na jednu akciu na amfík. Ale keďže u nás stále prší, plán sa nekoná. Raz si niečo naplánujem, aj to mi nevyjde :(
A tak som doma a papám slepačiu polievočku. A vy? Čo porábate?

crazybabenka
autor
25. júl 2010

@nellymn nooo....a rozhodujem sa či to vlastne chcem vedieť alebo nie.....ale mangelík je už stráááááááášne zvedaví......no netreba si nič plánovať......lebo čo si ja naplánujem tak mi to nikdy nevíde.....preto milujem spontánne akcie.....aj u nás stále prší ..... ale ja sa s toho vytešujem lebo mi konečne nie je zle s tepla.....polievočku papám aj ja.....drobcovi dnes nejak chutí....a na nič iné nemám chuť.....svokra len na mňa pozerá či si ju dávam už aj od smädu.....ešteže sme jej toľko navarili 🙂

nellymn
25. júl 2010

@crazybabenka Mne tiež tento víkend obzvlášť chutí. To je asi tým, že nie je tak teplo. Tie horúčavy som znášala veľmi ťažko. No a čo sa týka tej polievočky, slepačej som schopná zjesť aj za kotol 🙂 Mám ju veľmi rada.
Dnes sa mi jedna kamoška pochválila, že je v 9. týždni. Tak som sa veľmi potešila. Je to skvelé. Už moja 3.kamoška je tehotná. Do starej témy som nahliadla aj ja a aj mňa veľmi mrzí, že sa niektorým nedarí. Najviac ma mrzí, že to nevyšlo janemari. Našej krajanke. Ale dúfajme, že vyjde KET. Len sa netreba vzdávať. Veď aj my sme na naše bábo čakali veľmi dlho a nevzdali sme to.

zuzana_18
25. júl 2010

@crazybabenka tiež som ich čítala,chúdiatka,aj som im chcela dať aspoň trošku pozitívnej energie,ale určite na mňa náladu nemajú a ani sa nečudujem.Crazy ja budem tiež chodiť normálne k dokine,idem v utorok k nej a dohodneme sa kedy mi bude robiť odbery.Vraj to treba do desiateho týždňa.Tak sa aj teším o koľko malinké podrástlo.Presne som ti chcela písať,že kým sa z genetonu preberú,tak už bude vidieť aj sono 🙂 .
Ja som tam zatím nepísala,keďže ma odstavili,že až okolo 12.týždňa.
@nellymn ahoj.Ty ako,tiež chodíš len ku svojmu gyndovi či ešte aj do MT doc.Tomášovi?

nellymn
25. júl 2010

@zuzana_18 na tie kompletnejšie soná chodievam k docentovi. To by som si nenechala ujsť. Najbližšie idem 16.8. v 30.tt. Škoda, že sa pri ňom nedá aj rodiť.

zuzana_18
25. júl 2010

@nellymn presne tak.Hneď by som pri ňom rodila.Aj by som sa menej bála,tak super,ja tam idem v 12.týždni a bála som sa,že naposledy,ale super ak sa dá aj neskôr.Neviem síce kde býva,ale keby sa zajtra presťahoval na koniec sveta,jedeme po ňom,žeee? 😉

nellymn
25. júl 2010

@zuzana_18 myslím, že býva v Martine. Keď som k nemu ešte chodila do Ružomberka, dochádzal tam z Martina. V Ružomberku pracoval vo Vojenskej nemocnici a v meste mal aj ambulanciu.

zuzana_18
25. júl 2010

@nellymn to mal pekné dochádzanie chúďa.Ale na ňom vidieť,že ho tá práca napĺňa ,baví a má ju rád.To nie ako ja,že pri predstave ,že idem zajtra do práce mi začína byť nevoľno 😠 😀 .
Už nech idem na materskúto si vychutnám.

nellymn
25. júl 2010

@zuzana_18 to je pravda. Ja som sa ešte s takým doktorom nestretla. Je ako z Ružovej záhrady.
Čo sa týka práce, tak to ti nezávidím. Ja už do práce nechodím od 3. mesiaca. Som na PN. A som rada, som kľudnejšia a spokojnejšia. A kde pracuješ?

zuzana_18
25. júl 2010

@nellymn a koľko si doposiaľ pribrala?Aj keď to je as individuálne.Moja mamina za celé tehu 7 kg a kolegyňa 30 kg 😲

zuzana_18
25. júl 2010

@nellymn Pracujem v jednej firme ako administratívna pracovníčka,kde vybavujem rôzne blbosti-z každého rošku trošku-personalistika,odbyt,účtovníctvo.Nenamáham sa,sedím za pc,ale občas nerváky-milión telefonátov-toto vybav ,tamto.Hrúza.Ja by som aj išla na PN,ale keď som bola doma týždeň po ET,tak som umierala z nudy.Neviem uvidím,ale akonáhle sa dokine čo len málinko nnebude zdať v tej sekunde som doma.
Presne ako píšeš,tiež som sa v životte nestretla s prístupom aký má docent.

zuzana_18
25. júl 2010

Babuľky musím utekať,ozvem sa,papa zatiaľ,držte sa a opatrujte.Crazy zajtra držím palce na poradni.

nellymn
25. júl 2010

@zuzana_18 pribrala som už 9 kg. Ale ako píšeš, je to individuálne. Ale cítim každé jedno kilečko.
U nás momentálne prestalo pršať, tak asi idem pozrieť maminu a idem k nej pešo. Aspoň sa trošku vyluftujeme na čerstvom vzduchu.
Zatiaľ ahojte.

crazybabenka
autor
25. júl 2010

@nellymn no babule nejak ste sa tu rozkecali..... 😉

crazybabenka
autor
26. júl 2010

no babulky.....idem sa obliekať a šupito presto na poradňu 😉

zuzana_18
26. júl 2010

@crazybabenka myslíme na teba,držžžžžžžžžžžžžžžžž saaaaaaaaa!!!!! 🙂

crazybabenka
autor
26. júl 2010

nooo tak už sme doma.....máme už 10 cm.....takže už v žiadnom prípade nie sme nejaký drobec.....malinké bolo podarené.....v kuse sa hmírilo.....ako taký malý červíček......inak je všetko v poriadku.....9.8 ideme na tripple testy

zuzana_18
26. júl 2010

@crazybabenka výborne,gratulujem.Hlavne sa opatruj,muselo to byť podarenéTak vy ste už riadne veľkíí,supeer 🙂 .

crazybabenka
autor
26. júl 2010

@zuzana_18 noooo my sme už veliký....už by sa dalo kočíkovať.....len plienočky ešte také nevyrábajú..... 😀 takže zatiaľ budem len hladkať bruško nech len krpec pekne rastie.....a už sa neviem dočkať kedy budem aj cítiť tie jeho akrobatické kúsky....inak dnes prišla obálka s Genetonu.....ale manželík si v robote odchytil poštárku....a tá mu obálku dala.....a teraz mi nechce prezradiť čo to bude, že som chcela byť prekvapená.....asi spravím s toho nášho drobčeka polosirotu 😀

zuzana_18
26. júl 2010

@crazybabenka to vážneeeeee?Drahému odkazujem nech ma urýchlene kontaktuje 😀 .Super,ti závidííííím.

crazybabenka
autor
26. júl 2010

@zuzana_18 je to protiva protivná......nechce mi ju dať......a už som mu aj veci prehľadala a nič som nenašla 😒 ale podľa blaženého úsmevu a kytici ruží typujem, že bola modrá.....ja to s neho asi vymlátim 😵

zuzana_18
26. júl 2010

@crazybabenka to je milé,ste perfektní.. 🙂 tak to pekne vymáv,že kamarátky sú nedočkavé. 😉

crazybabenka
autor
26. júl 2010

@zuzana_18 že mi to povie na meniny.....asi ho zabijem 🙂

zuzana_18
26. júl 2010

@crazybabenka to je prípad teda 😀 .No ja by toho môjho udefala hneď,ja by som to neprežila keby to už bolo jasné a ja neviem ☹ .Takže koľko čakáš do menín?Ale neboj,večer lažkáte do postieľky a je to tam 😉

crazybabenka
autor
26. júl 2010

@zuzana_18 no presne toľko čakám do menín ako ty 😀 on sa v tom vyžíva ako "trpím" 😀 a má z toho strašnú srandu....ako umieram od zvedavosti

zuzana_18
26. júl 2010

@crazybabenka vy ste prípady dva,ale neboj,podľa mňa ti to odhalí skôr.Ani on nevydrží,možno ťa dnes trošku vytrápi,keďže si nechcela vedieť 😀 ,ale zajtra ti to povie,uvidíš.Nech mi napíše mu odkáž,ja ti to tiež nepoviem 😀

zuzana_18
26. júl 2010

No nič,mňa už berie zase-pól 8,najvyšší čas na posteľ 😀 ,crazy,straaaaašne držíím palce,aby ti to mangelík prezradil.
Zajtra na mňa myslite,idem si merať bábo-koľko milimetríkov narástlo.Dúfam,že bude všetko ok.Papa zatiaľ. 🙂

crazybabenka
autor
27. júl 2010

@zuzana_18 ty si tiež kámoška, že by si mi to nepovedala 😀 Fazuľka nech sa drží......nech rastie pre radosť.....neboj za chvíľku bude mať 1,8 m a rozprávať aká je mama nemožná a ničomu nerozumie 😉 😀

crazybabenka
autor
27. júl 2010

@zuzana_18 inak dnes mám na neho novú stratégiu....idem sa tváriť, že ma to vôbec nezaujíma.....a jeho kolegovi som dala za úlohu prehľadať mu stôl 😀

zuzana_18
27. júl 2010

@crazybabenka no ty nemáš chybu 😀 .Presne tak,tvár sa,že ťa to absolútne,ale absolútne nazaujíma.To mu bude čudné a máme to 😉 Držííím veľmi veľmi palce!!!!