Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka lebo ja idem tiež posledný krát cca za tri týždne,tak by sa mi hádam aj patrilo doniesť nejaký "ďakovný bonbón ". 😉
@zuzana_18 ja plánujem "ďakovný bonbón" zaniesť aj s krpaňou 😀
Ahojte kocky,zelam prijemny den. 🙂
Ahojte žienky tehuľky. Tak ako sa mávate? Už sem chodím len zriedka.
Malinká nám rastie do krásy. Už nám riadne narástla, je to veľký papkáč. Ešte stále kojíme, ale zistila som, že večer jej to moje mliečko už nestačí, tak na večer po okupkaní kŕmim Nutrilonom. Je spokojná a prespinká aj celú noc.
Dnes sme boli v tom nečase vonku a ona spinkala a spinkala. Rada búva vonku a v kočíku.
Vaše detičky v bruškách poslúchajú? Už sa vám to veru kráti.
Ahoj nellymn,ze sa aj ukazes 🙂 pomaly sa to krati najprv pojde crazybabenka potom zuzana a potom ja ufff. Uz sa tesim na zajtra dufam,ze nam stretko vyjde. 😉
@janemari no tak chlapček.....tak prajem aby sa to splnilo......bola by to zmena v našej samobabskej štatistike 😀
noooo dnes bola naša babuľka k mamine ohľaduplná.....nechala ma spať až do 3tej.....zlaté to dieťa 😀
@crazybabenka waw ze az do 3.00 pekne 😀
@janemari noooo napríklad včera robila bordel.....každé skoro 2 hodiny ma budila, že vraj by som mala ísť na WC.....ako to ona môže vedieť 😀
@crazybabenka ved je vnutri tak vidi nie 😀 a predsa sa neda tlacit nejakym mechurom,ked potrebuje pohodlie 😉
@janemari no ale keby ju malo čo tlačiť nepoviem.....ale ja kým sa vytačkám s posteli.....kým sa dogúľam na WCko....a potom tri kvapky.....tak to ju naozaj nemá čo tlačiť 😅
ahojte babulky, to mi ale trvalo kym som sem k vam zavitala 😉 😉
Ja som taky strachopudko, stale som nemola uverit tomu, ze drobcek je naozaj u mna a je mu so mnou dobre🙂)
Vcera som bola na sone, srdiecko nam bije ako zvon a drobuliatko nam kyvalo rucickami🙂 plakala som tam ako male dieta.
@dejka12 tak pekne sup sup zmenit status zo snazime sa krasne cakame babo a tt nech nabiehaju.Gratulujeeeeeeeem 🙂
@crazybabenka no tak ta troska cvici,aby si bola nacvicena ked pride na svet 😉
@dejka12 jeeee gratulujem..... ďalšie bábatko.....to je krása 😀 😀 😀 😀
no ako ste víkendovali brušká 😀
@crazybabenka ahojky no v sobotu pracovne a dnes sme oslavovali 🙂 a co ty?
@janemari noooo mne ako vždy ušiel mangel na poľovačku......takže som mala fraj.....tak som štrikovala a štrikovala a štrikovala.....a varila 😉 a teraz pozerám von.....a neviem sa vynadívať......milujem sneh.....a vonku je tak strašne krásne.....len mi zakázali ísť von....lebo, že ak sa šmyknem a spadnem.....budem bitá 😀
@crazybabenka veru veru musis si davat pozor,aj ja idem zajtra zaniest prechodku a ma mrznut,tak dufam,ze sa nikde nevyrypem 😖
@janemari ale včera ma aspoň zobrali vyvenčiť......som bola vďačná aj za tú pol hodinu.....vo štvrtok idem na poradňu....to bude ešte zábavné 😒
@janemari dávaj si pozor na ceste
Kde sa nám stratila zuzana_18?
No, babule, v tomto počasí móda-nemóda, len nejaké dobré topánky, najlepšie protišmykové turistické. A povedať si: Ja sa určite nešmyknem. A just aj keď traja predomnou popadajú, ja nie.

@crazybabenka ešte som sa ťa chcela pýtať-ty si už bola v MT posledný krát na sono alebo ešte ste sa dohodli aj inokedy?Dá sa...???