icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

zuzana_18
24. nov 2010

@crazybabenka ešte som sa ťa chcela pýtať-ty si už bola v MT posledný krát na sono alebo ešte ste sa dohodli aj inokedy?Dá sa...???

crazybabenka
autor
24. nov 2010

@janemari len tak ďalej pokračuj 😀
@zuzana_18 posledný krát.....ale keďže je babuľka zle otočená......tak je potrebné skontrolovať polohu ešte v 37-38tt.....tak doc. povedal, že ak budem chcieť.....môžem prísť aj k nim 😉

zuzana_18
24. nov 2010

@crazybabenka lebo ja idem tiež posledný krát cca za tri týždne,tak by sa mi hádam aj patrilo doniesť nejaký "ďakovný bonbón ". 😉

crazybabenka
autor
24. nov 2010

@zuzana_18 ja plánujem "ďakovný bonbón" zaniesť aj s krpaňou 😀

janemari
24. nov 2010

Ahojte kocky,zelam prijemny den. 🙂

zuzana_18
24. nov 2010

@janemari no ďakujemeeee,aj my podobne.

nellymn
24. nov 2010

Ahojte žienky tehuľky. Tak ako sa mávate? Už sem chodím len zriedka.
Malinká nám rastie do krásy. Už nám riadne narástla, je to veľký papkáč. Ešte stále kojíme, ale zistila som, že večer jej to moje mliečko už nestačí, tak na večer po okupkaní kŕmim Nutrilonom. Je spokojná a prespinká aj celú noc.
Dnes sme boli v tom nečase vonku a ona spinkala a spinkala. Rada búva vonku a v kočíku.
Vaše detičky v bruškách poslúchajú? Už sa vám to veru kráti.

janemari
24. nov 2010

Ahoj nellymn,ze sa aj ukazes 🙂 pomaly sa to krati najprv pojde crazybabenka potom zuzana a potom ja ufff. Uz sa tesim na zajtra dufam,ze nam stretko vyjde. 😉

tessinka
25. nov 2010

Ahojte, babule. 🙂 🙂 🙂 Tak dnes želám každej, čo si prajete: dobre sa vyspať, kľúčiky od bytu čo najskôr... 🙂

@janemari , a to akú knihu čítaš? Pochváľ sa.

janemari
25. nov 2010

@tessinka docitala som dieta dzungle a teraz citam druhy diel volanie dzungle.Je to nieco ako zivotopis jednej zeny co vyrastala v dzungli s domorodcami,nejako ma to chytilo 😀

tessinka
25. nov 2010

@janemari , fíha. 🙂 Takže život v spojení s prírodou?
Hmm ... žeby to bol teda chlapček, podľa tých čitateľkých záujmov? Taký Mauglí?

janemari
25. nov 2010

@tessinka nieco v tom style,ako tam zila vyrastala,zakony tych domorodcov a potom ked sa vratila do europy ako to ona nezvladala,lebo skratka jej zivot patril do dzungle a nie do civilizacie.Teraz citam druhu cast tak uvidim. 🙂

tessinka
25. nov 2010

@nellymn , tak sa máte dobre, to je fajn. Ale... ako si prišla na to, že jej tvoje mliečko nestačí... ?

crazybabenka
autor
25. nov 2010

@janemari no tak chlapček.....tak prajem aby sa to splnilo......bola by to zmena v našej samobabskej štatistike 😀

crazybabenka
autor
25. nov 2010

noooo dnes bola naša babuľka k mamine ohľaduplná.....nechala ma spať až do 3tej.....zlaté to dieťa 😀

janemari
25. nov 2010

@crazybabenka waw ze az do 3.00 pekne 😀

crazybabenka
autor
25. nov 2010

@janemari noooo napríklad včera robila bordel.....každé skoro 2 hodiny ma budila, že vraj by som mala ísť na WC.....ako to ona môže vedieť 😀

janemari
25. nov 2010

@crazybabenka ved je vnutri tak vidi nie 😀 a predsa sa neda tlacit nejakym mechurom,ked potrebuje pohodlie 😉

crazybabenka
autor
25. nov 2010

@janemari no ale keby ju malo čo tlačiť nepoviem.....ale ja kým sa vytačkám s posteli.....kým sa dogúľam na WCko....a potom tri kvapky.....tak to ju naozaj nemá čo tlačiť 😅

dejka12
25. nov 2010

ahojte babulky, to mi ale trvalo kym som sem k vam zavitala 😉 😉
Ja som taky strachopudko, stale som nemola uverit tomu, ze drobcek je naozaj u mna a je mu so mnou dobre🙂)
Vcera som bola na sone, srdiecko nam bije ako zvon a drobuliatko nam kyvalo rucickami🙂 plakala som tam ako male dieta.

janemari
25. nov 2010

@dejka12 tak pekne sup sup zmenit status zo snazime sa krasne cakame babo a tt nech nabiehaju.Gratulujeeeeeeeem 🙂
@crazybabenka no tak ta troska cvici,aby si bola nacvicena ked pride na svet 😉

crazybabenka
autor
25. nov 2010

@dejka12 jeeee gratulujem..... ďalšie bábatko.....to je krása 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
28. nov 2010

no ako ste víkendovali brušká 😀

janemari
28. nov 2010

@crazybabenka ahojky no v sobotu pracovne a dnes sme oslavovali 🙂 a co ty?

crazybabenka
autor
29. nov 2010

@janemari noooo mne ako vždy ušiel mangel na poľovačku......takže som mala fraj.....tak som štrikovala a štrikovala a štrikovala.....a varila 😉 a teraz pozerám von.....a neviem sa vynadívať......milujem sneh.....a vonku je tak strašne krásne.....len mi zakázali ísť von....lebo, že ak sa šmyknem a spadnem.....budem bitá 😀

janemari
29. nov 2010

@crazybabenka veru veru musis si davat pozor,aj ja idem zajtra zaniest prechodku a ma mrznut,tak dufam,ze sa nikde nevyrypem 😖

crazybabenka
autor
30. nov 2010

@janemari ale včera ma aspoň zobrali vyvenčiť......som bola vďačná aj za tú pol hodinu.....vo štvrtok idem na poradňu....to bude ešte zábavné 😒

crazybabenka
autor
30. nov 2010

@janemari dávaj si pozor na ceste

crazybabenka
autor
2. dec 2010

Kde sa nám stratila zuzana_18?

tessinka
3. dec 2010

No, babule, v tomto počasí móda-nemóda, len nejaké dobré topánky, najlepšie protišmykové turistické. A povedať si: Ja sa určite nešmyknem. A just aj keď traja predomnou popadajú, ja nie.