icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
4. dec 2010

Tak ja som sa dnes nabehala po vonku a nastastie bez nehody 🙂

mufo24
5. dec 2010

Ahojte dievčatá. Potrebovala by som od vás trošku pomôcť. Píšem rigoróznu prácu. Jej podstatou je výskum v ktorom sa pokúšam zistiť skúsenosti matiek v Baby Friendly Hospital nemocniciach. Budem porovnávať skúsenosti žien, ktoré rodili v ZA a v MT. Otázky sa týkajú informovania a pomoci pri rozvoji a podpore dojčenia zo strany zdravotníkov. Potrebovala by som aby mi vyplnili dotazník ženy, ktoré rodili v ZA alebo v MT v roku 2010 prípadne v 2009. Ak ste ochotné, alebo poznáte niekoho, kto by mi chcel pomôcť pošlite mi do IP mail a ja vám zašlem dotazník. Dík

crazybabenka
autor
6. dec 2010

tak a idem dnes vybavovať materskú.....mangel ma nepustil samú 😅, aby som sa niekde nevytrela......tak idem so svokrom......dúfam, že to dnes všetko vybavím......neznášam behanie po úradoch......ale potom už založím rúčky.....a idem sa tešiť na vianoce 😉 vlastne rúčky nezaložím.....idem štrikovať a štrikovať a štrikovať 😀

janemari
6. dec 2010

@crazybabenka tak nech sa ti vsetko podari povybavovat. 🙂

crazybabenka
autor
6. dec 2010

@janemari ani mi nehovor.....byrokracia vládne svetu 😠

petuska123
6. dec 2010

ahojte baby...mam otazku ci ste mailovali s mudr.tomasom ohladom bud iui alebo ivf..ja by som mu chcela napisat maila ci by sa este dalo stihnut spravit v decembry nas prve iui aj ked momentalne neberiam ziadne lieky ak to treba brat pred iui dnes som 3DC

petuska123
6. dec 2010

ahojte baby tak ma opet caka odber krvy na 2-3 den .ze mam jeden hormon vysoky neviete nahodou aky to moze byt??

crazybabenka
autor
6. dec 2010

@petuska123 jasne ..... kľudne mu napíš.....podľa mojej skúsenosti....odpisuje obratom.....nemusíš sa báť 😉 a ten hormón neviem....neporadím....mrzí ma ☹

janemari
6. dec 2010

Tak toto bol zase den 😖

crazybabenka
autor
7. dec 2010

@janemari aj po zlom dni.....bude zase slniečko 😉

janemari
8. dec 2010

@crazybabenka no nie som si ista,dnes muz oznamil,ze podal ziadost na rozvod a nadalej popiera,ze je odcom dietata.Tak neviem kde to slnko odislo ☹

crazybabenka
autor
9. dec 2010

@janemari nooo tak v apríli určite jedno slniečko víde....a to ťa neopustí nikdy

pohodacka
9. dec 2010

Čaute babule!Tak neuveríte môjmu príbehu,ale to som ja Zuzana_18

pohodacka
9. dec 2010

Ja mám proste nový notebook .Na starom ma prihlasovalo automaticky a teraz došlo k tomu,aby som zadala heslo noa a čo sa nestalo-ja som ho zabudla.Nie a nie prísť na to aké ho mám.Písala som viac krát na stránku nech mi pošlú -podľa imailu no a na odpoveď čakám doteraz.Tak som sa rozhodla prihlásiť nanovo a hotovo.
Už som bola na Vás zvedavá.Ja som si inak poležala aj v nemocnici,ale nič vážne,trošku tvrdnutie bruška,ale je už našťastie všetko ako má byť.Malinká je v poriadku a mamina priberá.A čo vy babulw moje-nestihla som ešte čítať vás so zadu-@janemari ako pohyby?Aký máš pocit?Vieš aj pohlavie?
@crazybabenka,tak tebe sa to už pekne kráti-supeeeeer.Už sa kotúlaš,čo?
Idem si ponadstavovať profil nanovo 😠

janemari
9. dec 2010

Tak kocky prva varka veci odstahovana zajtra ta tazsia vec nabytok.Drzte palce.

crazybabenka
autor
10. dec 2010

@pohodacka no kvietok.....u nás sa to trošku "zvrhlo" ak to dnešné vyšetrenie potvrdí.....tak máme v moči bielkovinu.....včera svietila ako maják v mori.....a k tomu vysoký tlak......tak to vyzerá.....že si bambuľku už čoskoro vystískam.....ešte skôr ako by som chcela.......len dúfam, že to dobre dnes dopadne a bol to len planý poplach 😖

pohodacka
10. dec 2010

@crazybabenka fúha,takže by si musela mať predčasný pôrod?Či čo znamená bielkovina,nejaký zápal?
Nebojkaj,určite len planý poplach.Ja keď som teraz ležala v nemocke,tak mi doniesli na izbu babu,ktorá mala tlak 154/90.Sama sa zľakla a na druhý deň už bolo všetko v kľude.Pri najhoršom,neboj sa,ty už máš teraz bábenko úplne
"dozreté",ono len priberá,ale ja verím,že ešte počká do januára.Inak koľko si pribrala?Ja mám pocit,že som jak sud a bolia ma kríže,keď zalahnem,ledva vstanem 😉
Ešte som ťa chela poprosiť-máš ten zoznam čo si treba zobrať do pôrodnice?Ja mám pre bábiku skôr bodynká ako košielky. 😵

pohodacka
10. dec 2010

@janemari nejaká som zmätená-už sa sťahuješ do nového bytu?Ak hej,tak to gratulujeeeem.A bývalý neverí,že je otcom?No ja mám dosť,to radšej nebudem ani komentovať 😠

janemari
10. dec 2010

@pohodacka stahujem sa do noveho,lebo som sa musela vystahovat,kedze mm kazal vypratat si veci.A teraz je urazeny ze som to urobila pred vianocami.

crazybabenka
autor
10. dec 2010

@pohodacka no môže to byť preeklepsia.....ale dnes som mala už lepšie výsledky....tak som dostala týždeň naviac.....ale dúfam, že vydržíme dlhšie.....ale podľa krčku.....to bude najneskôr 5. januára

pohodacka
11. dec 2010

@crazybabenka fúúúha,tak takto....ale aj tak dobre,bábenko bude na poriadku a ty tá najšťastnejšia mamina.Aj ti závidím.Takže už sa asi trošku otváraš..myslíme na teba. 😉

pohodacka
11. dec 2010

@janemari dobre si spravila.Načo si mala čakať?Či by si to náhodou "otecko" nerozmyslel?Aspoň to budeš mať z krku po Vianociach.Už máš aj pohyby?Aj vieš čo to bude?

crazybabenka
autor
11. dec 2010

@pohodacka noooo ja mám zatiaľ čím ďalej tým väčší strach.....dúfam, že bude všetko v poriadku......zatiaľ som kľudná.....maličká si stále pokojné kopká......no uvidíme......kedy si ju budem môcť vystískať 😉

pohodacka
11. dec 2010

@crazybabenka neboj sa,všetko dobre dopadne.Lekári vedia čo robia a aj ako malinkej po prípade pomôcť,takže neboj,budete v dobrých rukách a bude to dobré.Malinká buide zdravá ako rybka a bude vám robiť len radosť.

crazybabenka
autor
11. dec 2010

@pohodacka my nemáme malinkú...my máme malú čerticu 😀 chce sa prekopať na "slobodu" cez ľavý bok 😀

pohodacka
11. dec 2010

@crazybabenka vieš,že aj my?Ja už som sa opýtala aj dr či je b norme,že kope z 24 hodín asi 23 🙂 .A tie deformity bruška teda nemajú chybu.Už musí byť riadna slečna.Som zvedavá koľko váži a meria-o týždeň ideme do MT na to sono v 30 TT.Tvoja tam koľko mala?

crazybabenka
autor
11. dec 2010

@pohodacka 1450 g.....teraz už máme niečo cez 2 kg..... 😀 .....no vypukliny nemajú chybu.....my šteklíme nožičku.....keď ju vytrčí.....bože tie detičky sú úžasné.....naša vystrája 25 hodín denne 😀 po kom to dieťa asi je 😀

pohodacka
11. dec 2010

@crazybabenka tak vy už máte riadnu kočku,pomaly ti zdrhne na discotéku 😉 .Ale len nech tak kopajú,aspoň vieme,že ich máme,no nie?Nemáš moja náhodou ten zoznam do pôrodnice?
Ja to už pomaly zbieram.Včera som kúpila perinku,to tiež,že 33EUR,takže mám dve a ešte dve teplé zavinovačky.To by mi vraj malo stačiť,ja neviem,ja mám stále málo,potom sa zbadám keď nestihnem vynosiť.Ale nevadí,bude pre syna 😉

crazybabenka
autor
11. dec 2010

@pohodacka v pondelok ti ho pošlem na IP....resp. zajtra keď prídem domov......lebo sme u svokrovcov......a mám len v papierovej forme
nooo už je riadna žena......tatino už kupuje guľovnicu 😀

pohodacka
11. dec 2010

@crazybabenka dobre,jasné,v pohode,ak budeš mať čas,tak pošleš.My máme fakt ešte aj chlapov rovnakých,môj už robí vyhliadky na guľovnicu a to ešte ten komentár-a nech sa neskúsi nejaký ..... na ňu pozrieť 😀 😀 😀
Na discotéku že od 25-chúúúúďa dieťa 😀 .
A ešte moja klasická otázočka na teba-zajtra začínam 29TT. V ôsmom mesiaci budem tridsiatymprvým týždňom?