icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
28. dec 2010

@pohodacka ano nakupene ku spokojnosti,zbierka bielych a par zltych veciciek sa rozrastla o ruzove a cervene 😉

pohodacka
28. dec 2010

@janemari tak super 🙂

crazybabenka
autor
29. dec 2010

@pohodacka doma v Hrádku....ale neviem ako dlho....či nebudem musieť ísť k našim .....starká dostala silnú porážku....a po odvoze do nemocnici aj silný infarkt......tak teraz už len čakáme čo sa stane ☹

sliver
29. dec 2010

@crazybabenka ☹ ☹ ☹

kočky dnes som bola na sone a s drahým sme odchádzali ako dvaja harvepínovia 😀 😀 😀 , naposledy ked mi robili sono v nemocnici tak malo 1cm a bola to len machula, dnes malo malinké ručičky, nožičky, všetko..... božinku to bolo také krásne, že nám dvom dnes nikto nezmije úsmev z tváre......

kočky to kam chodíte na nákupy? som to akosi nepochopila.... dajte typy 😉

crazybabenka
autor
29. dec 2010

@sliver gratulujem moja....nech len pekne rastiete do krásy.....a poprosili by sme do toho nášho babinca.....aj nejakého chlapa konečne 😉
no keďže s janemari bývame blízko seba.....teda moji rodičia.....ja už bývam na Liptove.....ale máme spolu objavený jeden sekáčik.....kde majú super vecičky za dobrú cenu.....tak tam chodíme s janemari objavovať poklady 😀

sliver
29. dec 2010

@crazybabenka - ja mám veliké tušenie že to bude chlapec, aj keď by som radšej dievčatko 😉 a môj drahý si myslí že to bude dievča... no ono sú to len také dilemy a pocity.... uvidíme, potešíme sa aj aj ....
drahý mi robil aj pokus s kyvadlom nad bruškom 😀 a vyšlo dievča....
jáj takto beťárky do sekáčika.... škoda, ja mám v pláne ísť do tesca, H&M (ale tam je dosť draho) a jeden detský obchodík je u nás na sídlisku tak tam nakúpim asi skoro všetko 😉

crazybabenka
autor
29. dec 2010

@sliver juj tesco mi ani nespomínaj.....keď neviem nájsť mm v tescu....tak je určite pri detských vecičkách 😀 detské vecičky sú strašne drahé.....kdekoľvek budeš kupovať.....a najhoršie je, že strašne skoro s toho vyrastú.....veľa vecí sa oplatí kupovať aj na nete.....ja mám skoro celú výbavičku (okrem oblečenia) z netu.....oplatí sa kupovať madrace a zavinovačky a kočíky.....to ťa stojí menej ako v "kamenných obchodoch"

sliver
29. dec 2010

@crazybabenka - no ved to že maličké z toho aj tak hned vyrastie, možno mu to oblečieš dvakrát trikrát a potom je to už malé..... a ináč sa chystám aj na bazár na koníkovi.... len pre mňa je ešte skoro 😉 ale potom ved prečo by som mimču nekúpila zopár oblečka aj po niekom inom veď to druhé mimčo to malo tiež asi trikrát na sebe 😉
doteraz som väčšinou pozerala tehu oblečenie pre seba 😀
môžeš mi poslať linky (asi cez IP nech to nie je reklama) kde si nakupovala veci na nete a bola si spokojná

crazybabenka
autor
29. dec 2010

@sliver ja som kupovala hneď.....nemohla som vydržať 😀 ale komoflovala som to tým, že som drobčekovi sľúbila, že za každú dobrú poradňu alebo sono dostane niečo.....a tak teraz mám toho toľko, že neviem kedy ju do toho vyobliekam :D

janemari
29. dec 2010

@sliver tak gratulujem a nech je to hlavne zdrave,ked bude baba zalozime tu babsky klub a v cenre by sa mali bat ze muzsky rod vyhynie 😀 A na tom sekaci je najlepsie,ze su tam aj uplne novucke veci a za par euracov.Ved teraz som co som kupila veci boli nove a dokonca aj znackove.Ved si zober ze v obchode dam za boy cca 4-5 € a tam dam cca 1 € a takze rozdiel je poznat a naozaj veci bude mat par krat oblecene a pojdu prec.Takto mi aspon nebude luto ze som dala za to kopu penazi a nevyuzije sa to.

pohodacka
30. dec 2010

Presne tak baby,ja viem,že sú tie veci krásne a láka nás to,ale určite to tí naši drobci nestihnú využiť.Ale veď pri druhom bábenku už budeme mať aspoň lepší dohad 😉
@sliver gratulujem.Len sa pekne drž a opatruj chrústika.

alex9966
31. dec 2010

dievčatá nemáte skúsenosti s veľkosťami pre malé bábo. mám nakúpiť veľkosť 0, alebo radšej 0-3 mesiace. ja len aby som veľkosť 0 nemala veľa aj tak po týždni bábo do toho nevojde.

pohodacka
31. dec 2010

@alex9966 zatiaľ každý mi hovoril,že tie najmenšie vecičky je úplne zbytočné kupovať,lebo malinké bábenko rastie ako vody a nemáš šancu to minúť,resp,vynosiť.Ja mám väčšinou 0-3 a ešte viac väčších-radšej ovinieme 😉

janemari
31. dec 2010

ja som kupila par veci 0-3 a potom uz skor vacsie,lebo rukaviky vyhrnies a mas pokoj.Ale ked je nieco kratke tak uz s tym nic neurobis.
Inak koceny vsetko naj v novom roku 2011 🙂

pohodacka
31. dec 2010

Všetko len to najlepšie v roku 2011 babule Vám i Vašim blízkym,nám hlavne "dobré pôrody" 🙂 a všetkým veľa lásky,šťastia,zdravia a pohody 🙂 .

janemari
1. jan 2011

@pohodacka dufajme ze tento rok bude o nieco lepsi ako ten minuly,lebo ak sa to bude na mna aj nadalej sypat tak si to asi hodim 😝

sliver
1. jan 2011

Kočeny všetkým všetko dobré v novom roku!!!!

pohodacka
1. jan 2011

@janemari ani nad tým nerozmýšľaj!!!Viac optimizmu-bude ti super,budeš spokojná ,šťastná a bohatá 😉 .

crazybabenka
autor
1. jan 2011

@janemari kvietok....ty si si už vybrala všetkú smolu ..... takže teraz to bude už len dobré 😉

crazybabenka
autor
1. jan 2011

jaj kočky....už aby to bolo za mnou......už sa naozaj cítim ako slon.....chodiť sa mi nedá....v noci nespím.....všetko ma bolí.....no hotový invalid..... 😀 už aby som mala tú krpatú pri sebe a nie v brušku 😀

pohodacka
1. jan 2011

@crazybabenka nebojkaj,ani sa nenazdáš a budeš nám písať aj s Paulínkou.

crazybabenka
autor
1. jan 2011

@pohodacka no dúfam, že mi v utorok povie, že ideme na to :D

janemari
1. jan 2011

@crazybabenka a ja som este daleko od teba v termine a uz teraz sa citim ako slon,brusko prudko narastlo,nevladzem,bolia ma krize a neviem si ai predstavit ako to este skoro 4 mesiace prezijem 😝

pohodacka
1. jan 2011

@crazybabenka
@janemari ani nehovorte baby,mne sa tak ťažko chodí,cítim sa akoby som mala 100 kg,zle sa mi sprchuje,strašne sa zadýchavam.A ani radšej nechcem vedieť koľko som za tieto sviatky pribrala 😒 🙂

crazybabenka
autor
2. jan 2011

no na to pribratie cez sviatky....som zvedavá aj ja.....lebo som len spala.....ležala.....a jedla.....ešte aj keď sme išli k našim....tak som celú cestu v aute prespala....pohyb minimálny.....lebo ma všetko bolelo.....no úžas

pohodacka
2. jan 2011

@crazybabenka tak ja som sa dnes nalačno potavila na váhu a mám to za 7,5-8 kg.Noooo,na ôsmy mesiac nie som najhoršia 🙂 .Písali tu aj babule,ktoré mali v 25.TT 10 a viac kg..ale to je individuálne-každá sme iná a každá inak priberáme.Hlavne nech majú z čoho papať tie naše poklady. 🙂

janemari
2. jan 2011

No ja som sa dnes postavila na vahu a nieje to take strasne od poslednej poradne som pribrala len 2kg a celkovo zatial 6kg 🙂

tessinka
3. jan 2011

Ahojte, babule, všetky vás zdravím, veľa šťastia do nového roku, a nech všetko vyjde ako má.
Crazy to má asi najbližšie, tak sa drž a o pár týždňov sa tešíme na Paulínkine fotky. 🙂

Inak, bola som v Tescu, a majú aj veci pre najmenšie deti, a neboli veľmi drahé, bodinky tak za 3-4-5 euro.

crazybabenka
autor
3. jan 2011

@tessinka ďakujem kvietok.....zajtra sa dozviem či to mám za "pár" týždňov alebo dní 😎

janemari
3. jan 2011

@tessinka No kym sa ja dostanem do Tesca uz bude aj po akcii 😀 Ale pomaly uz nakupujem,lebo pri mojom zdra.stave neviem kedy skoncim v nemocnici a nakoniec mala skonci s holou prdelou 😀 Takze pomalicky musim nakupit aj plienky a tak.