Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka moja,ako si užívala magnézium a calibrum mami?Ja mám magnézia ešte tak na cca 3 týždne,potom si ho už asi nedám,čítala som že v poslednom mesiaci by sa nemal kôli sťahom maternice 😕 .
A calibrum mám tak na tri dni.Ten si asi kúpim...???
@pohodacka ja som rada,ze vaha je tak ako je a dufam,ze vela nepriberiem.KEby si videa mna ako beriem lieky 😀 Rano si dam zelezo s kys.listovou a potom ked mi zostane blbo tak hned jem magnezium aj keby som ho teda mala jest 3x1 ale kedze mi blbne tlak tak internista neodporuca brat magnezium.A calibrum beriem ked ma napadne 😅
@pohodacka calibrum stále beriem.....je ho dobré brať do 3 mesiacu života dieťatka, kvôli mliečku.......a magnezko neberiem.....nemalo by sa brať od 36tt
Tak kocky som na seba hrda,zubara som zvladla 🙂
@janemari - jej tak to ti závidím a zubárka v poho, lebo mne počas prvých týždňov vypadli hned dve plomby, no bojím sa zavolať, že čo mi povie keď som tehotná, že má nechá čakať až kým neporodím....
neviem čo mám robiť.... uvažujem že počkám ešte dva týždne kým mi skončí prvý trimester a potom možno 😉
no tak sa hlásim s poradni.....pôrod je na spadnutie....teda ja som na rozsypanie.....malá je už úplne dole.....aj sa pekne otočila.....už len čakať, kým praskne voda.....a ešte mi doky "odporučil".....že ak to už chcem mať za sebou.....tak stačí 1-2 krát pounúvať mangela........ 😀 😀 😀 😀 a že sa sám diví.....že ešte držím pokope 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka - tak sa posnažte nech sa netrápiš..... teda ak je to také hrozné ako spomínaš
držím prsty nech to máš čo najskôr za sebou!!! teda ak je maličká pripravená tak šup s ňou nech je tento svet zase o niečo krajší 😉
@sliver ďakujem moja.....uvidíme kedy sa to rozbehne....a zase príjemnejšie unúvať mangela.....ako behať po schodoch 😀 nie je to také strašné......len už je toho dosť.....už spávam len v kresle.....lebo sa mi nedá ležať.....ale to patrí k tomu....a viem......že za to dostanem to najkrajšie čo si môžem priať 😀
@crazybabenka júúj no super ,myslíme na teba ,už nech je to tu,chceme nové foto bábenka a zážitky z pôrodu.
Lebo ja som ti už za chvíľku v patách,tak som nažhavená 😀 .
@janemari tak klobúk dole.Ja som teda nemala odvahu sa počas tehotenstva u zubárky ani len ukázať.A to cítim ako sa mi zuby kazia.Ale ja mám strašný stres zo zubárky,tak nebudem stresovať ešte aj malinkú.
@crazybabenka no mozes skusit aj teply kupel ze to dobre zabera 😉
@pohodacka no bala som sa ist,ale zase ked som si uvedomila ze ked nemam kaz tak je mensia skoda na zube ked plombuje ako ked sa mi ma urobit kaz,alebo nedajboze zub rozpadnut.
No dnes sa tu nasa crazy este neobjavila,zeby uz.... 😕
@crazybabenka - zeby už.... 😕
@crazybabenka júúúúúúúúúúj,ja som nervózna s tebou.Držím veeeeľmi palce,myslím na teba a čakáme na krásne správy.
@pohodacka ďakujem....hneď ako to bude....a budem môcť sa ozvať tak napíšem 😉
@crazybabenka - presne tak, veľmi držím prsty, stále na teba myslím a držkaj sa. Budeme čakať na správy!!!
@crazybabenka myslime na teba a drzime palceky,mozno bude Paulinka trojkralova 🙂
@crazybabenka a teraz si doma?Aká je bolesť kontrakcií?Či ty si asi mala ešte tie "vydržateľné?Ja som na teba myslela aj keď som večer zaspávala aj hneď ráno.Som taká napätá... veeeeľmi sa teším,že budeme mať v témičke ďalšiu princezničku.A plodová voda a hlienová zátka sa ešte držia?
@pohodacka noooo mala som už....a teda stále mám....už tie pravé.....ako keď máš veľmi silnú mrchu.....a k tomu boli aj kríže.....no neviem ti povedať, či sú "vydržateľné".....ja celkom dobre znášam bolesť.....tak to bolo ešte v mojích medziach vydržania......zátka stále odchádza......stále mám "kusy" na papieri.....ale voda drží
@crazybabenka ja verím,že dnes,max.zajtra je Paulínka na svete.To je super,že sa tak držíš.Mňa bolí už len to,čo píšeš 🙂 Ale pre bábenká by sme vydržali aj nemožné.A pustili Ťa domov?
@pohodacka jasne....ony posielajú domov....kým sa nič nedeje.....no zajtra idem znovu na pásy.....tak uvidíme....čo ukážu 😅
@crazybabenka juuj to je napinak.Uz som myslela,ze uz a ty stale drzis po kope 😀 MYslime na teba aj malou a drzime palceky 😉
@crazybabenka občas si vás prečítam aj v tejto témičke.....tak držím veľmo veľmo palce, nech všetko dobre dopadne a nech už to máš za sebou 🙂
@crazybabenka držíme veeeľmi--najviac všetky palčeky.Všetko dobre dopadne 🙂
@pohodacka radšej päste....lebo sa hovorí....koľko palcov toľko chýb 😀 juj zase malá začína vystrájať....lebo ju tato hrešil, že sa jej nechce ísť von....a že on si ju už chce vystískať....tak neviem, čo má za lubom 😀

@crazybabenka tak a zajtra drž,myslíme na teba ,hneď napíš!
@tessinka ďakujeme pekne,podobne aj tebe všetko len to najlepšie.
@janemari tak s kilečkami si akurát-presne ako to má byť 😉 a na nemocnicu už ani nepomysli!Všetko už bude v poriadku 🙂 .