Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
dievčatá máte už vybratý kočík?
@janemari mne prišiel objednaný z netu akurát v piatok.Je krásny a ako vzorná mamina som do neho uložila vakúšik,fusak,španielsku deku a prechádzala sa s prázdnym po byte 😉 . 😀
Ak ti môžem poradiť,obišla som nie jeden okres a tie ceny kočiarov no des.A ešte aj tie konštrukcie aké dnes robía-no malá bude mať mesiac a bude jej to malé.Tento z netu sa mi zdá celkom priestranný.Skús si popozerať aj takto na nete-kuriér ti ho donesie až do dverí. 🙂
@pohodacka - a kúpila si si ten V-Max?
Ja sa s kočíkmi iba rozhliadam, mám ich plno v hlave čo sa mi páčia, jeden z nich je aj tento tvoj 😉 ale ešte uvidím, ešte mám čas..... no tiež isto budem objednávať na nete, síce mi máme dva detské obchody s plnou výbavou ale aj tak mi to na nete príde lacnejšie... z ktorej stránky si si objednala? lebo tých mám tiež vytipovaných dosť 😀
@pohodacka ty chceš dostať na prdel......s prázdnym kočíkom sa nemá behať 😠
@crazybabenka ale tieto povery si práveže nemáme všímať ani ich riešiť,lebo to je zbytočne stresujúce.Chápeš,musela som to všetko poobzerať,ako pôjdem rovno,ako do zákruty .. 😀 😀 😀 a ako to všetko vyzerá v zrkadle 😀 .
@sliver hej ,hej,presne ten a v skutočnosti je ešte krajší.Skús si dať Aladin v Hlohovci.Tam ti vyhodí ešte rôzne iné stránky či už na kočiare alebo rôzne iné potreby pre maminy a bábenká 😉 .
@pohodacka no ty si už len 😀 😀 😀 😀
hlásim, že som stále kinderko 😉
Kto povedal,ze uz mas vsetku smolu vycerpanu? ☹ Dnesna poradna dopadla tak,ze od zajtra zase nastupujem do nemocnice,zacala som sa otvarat a mala sa tlaci dole. 😖
@janemari neboj moja zlatá,všetko bue ok,čítala som tu na MK tému o predčasne narodených bábätkách-aj keby som to čítať nemala-no ale z nudy, a presne je tam veľa prípadov ako si ty.Začali sa skoro otvárať,bolo to všetko z toho,že buď veľa behali,naháňali sa,proste málo oddychovali,ale tam im kľudový režim a starostlivosť lekárov pomohli a nakoniec prenášali.Verím,že to bude aj Tvoj prípad.Ber to tak,aj keď to nie je ľahké,že Ti tam len a len pomôžu a tak isto aj tvojej bábike.Horšie by bolo keby zanedbáš poradňu,nikto nezbadá,že sa otváraš a bum...ani to nechcem písať,DRŽ SA,myslíme na Teba.
@crazybabenka ďakujeme za hlásenie a inak bolesti ako,ustáli?Poviem ti,že moja malá krpaňka má nôžky uložené na rebrách a sedieť u mňa je teda zážitok.A že ešte cca mesiac a pooooolll.Ale vydržím!Musím!
@sliver no priberat velmi nemozem lebo dokina ma sprdla ze od poslednej poradne som pribla 3 kg a to je vela.A beriem si notas zo sebou tak budeme v kontakte.
@pohodacka ved aj ja si tak hovorim,keby som nebola sla na poradnu,alebo by ma nebola dokina vysetrovala tak to mohlo zle dopadnut.Co som citala krcko sa skratil o 2 cm a som otvorena na prst.
hlásim celostný stav 😀 dnes idem na poradňu......uvidíme, čo nám múdry ujo povie
@pohodacka bolesti neprestali.....ale nie sú natoľko pravidelné....aby malú vyhnali s teplého bruška.....
ja mám zajtra poradňu, začína ma chytať nervozita ako vždy... či je všetko OK a tak.... zajtra by mi mali robiť aj prvé testy, lebo mne žiadne nerobili ked som bola v tej nemocke a po nej mi chcel dať dr. pokoj, tak som zvedavá čo ma zajtra čaká... aké testy sa robia na začiatku tehotenstva?
ale to asi oni vedia 😉
@crazybabenka - držím prsty, to chodíš ešte k svojmu dr.? alebo o tom rozhodujú už v nemocnici či ideš k nim alebo nie?
@pohodacka - ten tvoj kočík patrí k jedným z mojich favoritov, je krásny. Uvidíme čo budem robiť ked sa budem rozhodovať, lebo mám ich asi 3či4, budem sedieť na nete a čítať kto čo napísal 😉 asi hodiny a hodiny....
@crazybabenka - no kde že ste od toho múdreho uja?
@sliver ešte stále chodím k svojmu dokymu no a dozvedeli sme sa, že do nedele by sme mali vydržať
včera sme boli na 4D ultrazvuk. tak už to máme isté. čakáme dievčatko.
Hlasim ze uz som zabyvana a podla prognoz min.do konca mesiaca budem tu resp.do 32tt sa snazit vydrzat a potom uz budem relativne za vodou.Ak nie ta ma prevezu do BB.
@janemari tak sa tam hlavne drž.Neboj,je dobré,že si pod dozorom lekárov.
@sliver ďakujeme za pochvalu kočíka 🙂.Držím palce na poradni,verím ti,tiež mám vždy nervy,aby bolo všetko ok.Inak sa robia v desiatom,dvadsiatom a tridsiatom týždni skríningové soná-tam sa podrobne pozerajú všetky orgány bábätka,mozgové štruktúry,celkový vývin či je správny.Ak ti ešte nemerali NT-myslím,že tak sa to volá-na určenie dawnovho syndrómu,tak budú aj to.Spolu s krvou. 😉
@alex9966 tak gratulujem!Super ,ďalšia fešanda k nám pribudne.
@crazybabenka tak statočne bojujeme s tebou do nedele. 🙂
Ahojte, babule, tak ja som si dovolila k vám nakuknúť.
@janemari, tak sa tam drž, nech pekne na vás dozrú. A nech je všetko zasa v poriadku. Predstav si ten nádherný výsledok o pár mesiacov... bude ti ľahšie. 🙂 Ja som musela ísť do nemocnice v 27tt, tiež som sa otvárala, a mala som sťahy maternice. A všetko dobre dopadlo. Dávali mi lieky a potom to prešlo. Oni vedia, čo s tým a dozrú na teba.
@crazy, tak ty nám možno napíšeš už z pôrodnice. Držím palce 🙂 🙂 🙂 .
@alex9966 toto snáď nie je možné.....ďalšia babuľa 😀 😀 😀 😀
hlásim kinderkovský stav......ale po včerajšku mi je všelijako.....no uvidíme.....dúfam, že víde "tip" doc. Tomáša a bude to naozaj toho 17teho
Zatial som na infuziach a mam aj nejake lieky,Ak budem mat stery bez zapalu idem na zakrok,budu ma zasivat.

@crazybabenka to je dobrý nápad