icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

alex9966
9. jan 2011

@crazybabenka to je dobrý nápad

alex9966
9. jan 2011

dievčatá máte už vybratý kočík?

janemari
9. jan 2011

@alex9966 ved to ze nemam 😖 Ale zajtra ked pojdem na poradnu tak ak mi moj stav dovoli pojdem do obchodu obzriet kociky,ceny a ostatny tovar,lebo termin sa blizi a ja sa tak lahko z domu nedostanem.

pohodacka
9. jan 2011

@janemari mne prišiel objednaný z netu akurát v piatok.Je krásny a ako vzorná mamina som do neho uložila vakúšik,fusak,španielsku deku a prechádzala sa s prázdnym po byte 😉 . 😀
Ak ti môžem poradiť,obišla som nie jeden okres a tie ceny kočiarov no des.A ešte aj tie konštrukcie aké dnes robía-no malá bude mať mesiac a bude jej to malé.Tento z netu sa mi zdá celkom priestranný.Skús si popozerať aj takto na nete-kuriér ti ho donesie až do dverí. 🙂

sliver
9. jan 2011

@pohodacka - a kúpila si si ten V-Max?
Ja sa s kočíkmi iba rozhliadam, mám ich plno v hlave čo sa mi páčia, jeden z nich je aj tento tvoj 😉 ale ešte uvidím, ešte mám čas..... no tiež isto budem objednávať na nete, síce mi máme dva detské obchody s plnou výbavou ale aj tak mi to na nete príde lacnejšie... z ktorej stránky si si objednala? lebo tých mám tiež vytipovaných dosť 😀

crazybabenka
autor
9. jan 2011

@tinara23 ja si to cením 😉

@janemari
@pohodacka no tak sorry....že som vás tak sklamala....budem sa snažiť to napraviť 😀

crazybabenka
autor
9. jan 2011

@pohodacka ty chceš dostať na prdel......s prázdnym kočíkom sa nemá behať 😠

pohodacka
9. jan 2011

@crazybabenka ale tieto povery si práveže nemáme všímať ani ich riešiť,lebo to je zbytočne stresujúce.Chápeš,musela som to všetko poobzerať,ako pôjdem rovno,ako do zákruty .. 😀 😀 😀 a ako to všetko vyzerá v zrkadle 😀 .

@sliver hej ,hej,presne ten a v skutočnosti je ešte krajší.Skús si dať Aladin v Hlohovci.Tam ti vyhodí ešte rôzne iné stránky či už na kočiare alebo rôzne iné potreby pre maminy a bábenká 😉 .

crazybabenka
autor
10. jan 2011

@pohodacka no ty si už len 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
10. jan 2011

hlásim, že som stále kinderko 😉

janemari
10. jan 2011

Kto povedal,ze uz mas vsetku smolu vycerpanu? ☹ Dnesna poradna dopadla tak,ze od zajtra zase nastupujem do nemocnice,zacala som sa otvarat a mala sa tlaci dole. 😖

tinara23
10. jan 2011

@janemari ach do kelu janemari ☹ ale radšej chvilku poležať v nemocnici, ako by sa malo niečo stať...musiš vydržať...my to tu budeme držať s tebou 🙂

sliver
10. jan 2011

@janemari - moja nebojkaj, radšej vklude oddychuj!!! ber ako plus že na sviatky si bola doma a nebola si tam celý čas.
Budeme na teba stále myslieť a čakať kedy sa konečne vrátiš a napíšeš.
Len relaxuj a priberaj 😉

pohodacka
10. jan 2011

@janemari neboj moja zlatá,všetko bue ok,čítala som tu na MK tému o predčasne narodených bábätkách-aj keby som to čítať nemala-no ale z nudy, a presne je tam veľa prípadov ako si ty.Začali sa skoro otvárať,bolo to všetko z toho,že buď veľa behali,naháňali sa,proste málo oddychovali,ale tam im kľudový režim a starostlivosť lekárov pomohli a nakoniec prenášali.Verím,že to bude aj Tvoj prípad.Ber to tak,aj keď to nie je ľahké,že Ti tam len a len pomôžu a tak isto aj tvojej bábike.Horšie by bolo keby zanedbáš poradňu,nikto nezbadá,že sa otváraš a bum...ani to nechcem písať,DRŽ SA,myslíme na Teba.
@crazybabenka ďakujeme za hlásenie a inak bolesti ako,ustáli?Poviem ti,že moja malá krpaňka má nôžky uložené na rebrách a sedieť u mňa je teda zážitok.A že ešte cca mesiac a pooooolll.Ale vydržím!Musím!

janemari
10. jan 2011

@sliver no priberat velmi nemozem lebo dokina ma sprdla ze od poslednej poradne som pribla 3 kg a to je vela.A beriem si notas zo sebou tak budeme v kontakte.
@pohodacka ved aj ja si tak hovorim,keby som nebola sla na poradnu,alebo by ma nebola dokina vysetrovala tak to mohlo zle dopadnut.Co som citala krcko sa skratil o 2 cm a som otvorena na prst.

crazybabenka
autor
11. jan 2011

hlásim celostný stav 😀 dnes idem na poradňu......uvidíme, čo nám múdry ujo povie
@pohodacka bolesti neprestali.....ale nie sú natoľko pravidelné....aby malú vyhnali s teplého bruška.....

sliver
11. jan 2011

ja mám zajtra poradňu, začína ma chytať nervozita ako vždy... či je všetko OK a tak.... zajtra by mi mali robiť aj prvé testy, lebo mne žiadne nerobili ked som bola v tej nemocke a po nej mi chcel dať dr. pokoj, tak som zvedavá čo ma zajtra čaká... aké testy sa robia na začiatku tehotenstva?
ale to asi oni vedia 😉

@crazybabenka - držím prsty, to chodíš ešte k svojmu dr.? alebo o tom rozhodujú už v nemocnici či ideš k nim alebo nie?

@pohodacka - ten tvoj kočík patrí k jedným z mojich favoritov, je krásny. Uvidíme čo budem robiť ked sa budem rozhodovať, lebo mám ich asi 3či4, budem sedieť na nete a čítať kto čo napísal 😉 asi hodiny a hodiny....

sliver
11. jan 2011

@crazybabenka - no kde že ste od toho múdreho uja?

crazybabenka
autor
11. jan 2011

@sliver ešte stále chodím k svojmu dokymu no a dozvedeli sme sa, že do nedele by sme mali vydržať

alex9966
11. jan 2011

včera sme boli na 4D ultrazvuk. tak už to máme isté. čakáme dievčatko.

sliver
11. jan 2011

@alex9966 - tak ďalšia kočenka 😉
ja to asi prelomím, ja Vám dám Casanovu ktorý bude baliť tie vaše babenky 😀 😀 😀

janemari
11. jan 2011

Hlasim ze uz som zabyvana a podla prognoz min.do konca mesiaca budem tu resp.do 32tt sa snazit vydrzat a potom uz budem relativne za vodou.Ak nie ta ma prevezu do BB.

pohodacka
11. jan 2011

@janemari tak sa tam hlavne drž.Neboj,je dobré,že si pod dozorom lekárov.
@sliver ďakujeme za pochvalu kočíka 🙂.Držím palce na poradni,verím ti,tiež mám vždy nervy,aby bolo všetko ok.Inak sa robia v desiatom,dvadsiatom a tridsiatom týždni skríningové soná-tam sa podrobne pozerajú všetky orgány bábätka,mozgové štruktúry,celkový vývin či je správny.Ak ti ešte nemerali NT-myslím,že tak sa to volá-na určenie dawnovho syndrómu,tak budú aj to.Spolu s krvou. 😉
@alex9966 tak gratulujem!Super ,ďalšia fešanda k nám pribudne.
@crazybabenka tak statočne bojujeme s tebou do nedele. 🙂

alex9966
11. jan 2011

@janemari tak budem držať palce a určite bude všetko v poriadku

tessinka
11. jan 2011

Ahojte, babule, tak ja som si dovolila k vám nakuknúť.
@janemari, tak sa tam drž, nech pekne na vás dozrú. A nech je všetko zasa v poriadku. Predstav si ten nádherný výsledok o pár mesiacov... bude ti ľahšie. 🙂 Ja som musela ísť do nemocnice v 27tt, tiež som sa otvárala, a mala som sťahy maternice. A všetko dobre dopadlo. Dávali mi lieky a potom to prešlo. Oni vedia, čo s tým a dozrú na teba.

@crazy, tak ty nám možno napíšeš už z pôrodnice. Držím palce 🙂 🙂 🙂 .

crazybabenka
autor
12. jan 2011

@alex9966 toto snáď nie je možné.....ďalšia babuľa 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
12. jan 2011

hlásim kinderkovský stav......ale po včerajšku mi je všelijako.....no uvidíme.....dúfam, že víde "tip" doc. Tomáša a bude to naozaj toho 17teho

janemari
12. jan 2011

Zatial som na infuziach a mam aj nejake lieky,Ak budem mat stery bez zapalu idem na zakrok,budu ma zasivat.

tessinka
12. jan 2011

@janemari , serkláž?

pohodacka
12. jan 2011

@janemari to je vraj bežné a hlavne to pomôže,tak neboj.