Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka presne,akurát som do noci čítala tu na MK rozdiely USG vs.pôrodná váha a normálne neuveriteľné ako sa to sono dokáže mýliť.Uvidíme,hlavne,že srdienko bilo o 106 a prietoky boli ok.
A ty ako,ty ma fakt čakáš,áno?Už keď nie svatky,aspoň rovnakorodičky hej? 😀 😀
@pohodacka ja si už pomaličky zvykám..... 😀 neviem...uvidíme....ale asi to vyzerá v utorok na vyvolávačku.....uvidíme 😅 naša si včera cucala na sone palec....ale ukázala, že je to hadia žena....cucala si ho na nožičke....proste talentované dieťatko
@crazybabenka no super,počkaj,za pár rôčkov sa s nimi stretneme minimálne v nejakej talentshow..Naša včera necumlala nič,len dávala päste,sa jej sono nepáči veľmi.Otvárala ústočka,dr povedal,že aj jazyk vytŕča,no ale ja som videla len machuľky.Aj keď noštek a ústočká sa dajú rozoznať krásne.Fúha,teraz mi tiež dáva,asi vie že ju mama ohovára 😀 Zlaté to deťušky.
@pohodacka ty si to krajšie vymyslela.....mm povedal, že keď sa narodí....predáme do cirkusu ako hadiu ženu 😀 😀 😀
@crazybabenka 😀 😀 😀 tam jej bude škoda,medializácia je prospešnejšia 😉 .
@pohodacka ja som povedala, že do cirkusu predám jeho.....bude tam predvádzať svoje konské nápady 😀
@crazybabenka no ale koľko peňazí ti bude nosiť 😲 .
no kocky vy ste uz ako ten mm len ako ziskat peniaze aj cez dieta 😀 najnovsie mi napisal,ze som sa nedostavila na psych.poradnu lebo sa vyhovaram na svoj zdrav stav 😠 a pritom dobre vedel ze lezim v nemocnic a som po zakroku.Akko uz neviem co na to povedat 😖
@janemari toto už ani nie je na odpoveď,ale na zamyslenie sa...netráp sa hlavne a nenechaj sa ním vytočiť.Dosť čo máš teraz zdravotné problémy,aby si bože chráň nemala ešte ďalšie.On nech sa ide dať vyšetriť,ale rovno odtiaľ na psychiatrické liečenie.Dúfam,že z neho aspoň"vyžmýkaš" riadne alimenty.Keby mám známeho právnika hneď ti ho posielam!!!
@janemari presne tak moja,aj keď sa to ľahko hovorí,ale skús ho brať jedným uchom dnu,druhým von.Jemu sa toto všetko vráti.Vedome ubližuje druhým.Už nevie ako na seba upozorniť,tak to robí takto úboho.Ale vydrž to,o chvíľku ťa čaká to najkrajšie na svete a na neho si už ani nespomenieš.
Nooo,ale @crazybabenka už uuurčite privádza na svet Paulínku.
@pohodacka musím ťa sklamať....ale stále nič.....zajtra idem do nemocky....a som povedala, že sa aj o zem hodím ak si ma tam nenechajú
@crazybabenka presne tak,dobre im tam vynadaj a bez toho mohli byť.A čakáme netrpezlivo na fotenky a zážitky!!!
@pohodacka vykonám 😀
@crazybabenka presne im povedz,kym nebudes mat Paulinku v rukach uz odtial neodides 😉
@crazybabenka tak dúfam, že už to dnes budeš mať šťastne za sebou, drž sa 🙂
mi zase nič..... 😒 ja budem naozaj asi februárovka.....mám prísť na kontrolu v piatok....a potom sa uvidí 😒
@crazybabenka no toto je teda sila.Takto Vás s Paulínkou trápiť 😀 .Ale do piatka sa Paulínka podĺa mňa vypýta aj bez pomoci doktorov.Inak aj teba tak bolia kríže?Ja už pomaly krívam a hlavne večer keď si po sprche ľahnem pri telku a mám sa postaviť na wecko,tak hotovo. ☹
@pohodacka strašne....mňa už hádam bolia aj korienky vlasov.....ale keď som to dnes povedala, tak mi povedali, že je to tesne pred pôrodom normálne....tak ja som už 2 mesiace potom tesne pred pôrodom.....a v noci niekedy rozmýšľam, že sa asi radšej pocikám....akoby som sa mala otočiť a vstať 😅
@crazybabenka presne,aj ja som si koľko krát povedala,že no nejdem na ten záchod ani náhodou!!!Mne tiež povedal,že tie kríže sú úplne normálne hlavne preto,že malinká je už dole a pred pôrodom je to normálne.No a to mám dnes za 39 dní ešte,Neviem od akej doby sme považované "pred pôroodom"... 😒 😵
@crazybabenka - tak to si ma riadne prekvapila, som ťa tu dnes nečakala.... myslela som že sa ozveš za pár dní s krásnou správou o váhe a dĺžke....
@pohodacka nooo uvidíme....len sa neopováž predbehnúť....lebo ťa prehnem cez koleno 😀 😀 😀 😀
@sliver no tak to prekvapili aj mňa....no čo už....nenavyberám si....ale zase som si na pôrod dohodla primára.....dal mi aj číslo na seba....že kedykoľvek mu môžem zavolať.....tak som o niečo pokojná
Ahojte babenky
Mozem sa Vas nieco spitat??Potrebujem poradit dnessom bola v MT iscare pripravovala som sa na prve iui liecila som sa clostilbegytom a vzhladom na to ze mi zabral a vytvorilo sa mi 5 folikulou o velikosti 10mm mi doktor povedal,ze nebudeme robit iui lebo by mohlo vzniknut viacpocetne tehotenstvo.Povedal ze sa mame tento mesiac chranit..Ale co sa stane ak sa chranit nebudem mozu sa mi oplodnit vsetke vajicka alebo len jedno a co sa stane s tymi ostatnymi??Moj priatel ma zlu morfologiu ale ma zasa vela spermikou a tak sa pitam mam sa chranit ci to skusit snazime sa 6 rokou o dietatko poradite mi??
@jalanecek no ja neviem....ale zase doc. vie čo hovorí......ja som bola tiež v príprave na IUI....manžel katastrofálnu morfológiu.....a to sa mi spravil len jeden folik.....u nás IUI nebolo ....lebo praskol skôr.....to je však nepodstatné.....ale práve s týmto LEN jedným folikom sa nám podarilo prirodzene otehu.....tak neviem čo by som na tvojom mieste robila 😨
😢
@crazybabenka 😔 Ved prave neviem ani ja co robit ci to skusit alebo nie priatel pride dnes po tyzdni z prace takze neviem ale chcela by som to vyskusat ved ak to dopadne tak to dopadne ak nie tak nie ved dnes mam 10 dc a 10mm folikuli neviem co robit som zmatena..
@jalanecek urob to....čo ti povie srdiečko....ak chceš ísť do toho rizika tak choď ..... ak sa to má podariť tak sa to podarí....a ak nie tak nie.....no ale nezabudni na riziko čo to môže priniesť 😔

@janemari som si sama sebe odpovedala,takže @janemari predchádzajúca správa je tvoja 😀