Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@bbtina gratulujem,to je pekné hcg.
@janemari
@sliver,diki baby,dnes zatiaľ všetko ok,ešte jedno sono zajtra,tam sa dizviem váhu.Vyzerá to,že tá malá riťula do termínu nevydrží.Už je na nás zvedavá,takže vidíme to nie o 3O,le o 20 dní...cca..ale uvidíme,všetko je na nej.Aj keď už sa taaaaaaaaaak tešíme,že by to o tých 20 tešilo viac 😉 .
@pohodacka - super! ale možno vydrží 😉 veď kukni na crazy, tiež sa Paulínka drala von a potom nie a nie...
ale zase ti neprajem toľké naťahovanie ako mala ona, to bolo hrozné ☹ ináč odvtedy tu nebola tak už isto mojíka maličkú!!! to musíš chodiť na dvakrát k dr.? čo ťa toľko preháňajú? nevedeli ti to urobiť naraz....
ahojte baby.tak v nedelu o 21hod.si idem dat pichnut pregnyl do zadku a v utorok o 9:30 mam IUI. dnes na sone bol dominatny folikul o velkosti 15mm.este do utorka musi narast.
@sliver vieš čo,to som bola aj u svojho a aj v nemocnici kde budem rodiť..bola som dnes prííííjemne prekvapená,klop,klop..neviem či pomohlo to moje maxi papanie od poslednej poradne,aj keď dr hovorí,že to s tým nič nemá spoločné, alebo tie soná niekeedy blbnú,ale dnes bola malinkatá ideálne veľká,nožinka,srdiečko,bruško,hlavička,všetko nám zodpovedá týždňu v ktorom aj sme a máme 2600 gramov:Skoro som odpadla.Dr nás pochválil,že ideálne.Jáj aká som išla odtiaľ šťastná baby moje,aj som ju pochválila.Chrúst môj malý 🙂 .
@janemari,aj ja myslím,že je nevyspytateľný ten termín pôrodu,ale potvrdil to aj druhý lekár-dnes,že malinká je extrémne dole natlačená,krček úplne skrátený,pripravený a mňa fajnovo bolí lonová kosť.Tie kríže že už tiež z toho,že pôrod je nedohľadne.Som zvedavá.@crazybabenka ?No jasné,že už objíma Paulínku,len horím nedočkavosťou a dojmami z pôrodu a fotky ani nehovoriac..
@petuska123 budeme drzat palce 😉
Ahojte, som tu nová a ako vidím je nás veľa, ktoré vďačíme Doc. Tomášovi za zázrak. Aj nám pomohol, po prvom IVF som ostala tehotná, teraz som v 22 tt a čakáme dievčatko. Som nesmierne šťastná a Doc. Tomášovi patrí veľké ĎAKUJEM 🙂)))
ďakujem za privítanie. Presne tak, chlapci budú rozmaznávaní mamičkami a sestričkami 🙂)) Pozerám, že máš termín v marci, to je za chvíľu. Ako si prežívala obdobie tehu do teraz?
@janaku hej v marci,ale dr sa s nami baví o dátume 20.2.-25.2.Tak uvidíme.Tehotestvo v pohode,začiatky niekedy ťažké,všetko mi smrdelo,aj keď ma napínalo na vracanie,nikdy som nevracala.Najhoršia bola únava,v robote som sedela za notebookom a normálne mi padala hlava,som si dávala prechádzky.No ale to sú tie príjemnejšie problémy.Čo sa budem sťažovť.Niektoré maminy sú na tomm horšie.Ešte mi tvrdlo bruško,zvýšil sa cukor,tak som si v siedmom týždni chvíľku poležala v nemocke na infúziach,ale nič vážne.Teraz už rátam dni,lebo tento deviaty mesiac je ....som ako medveď.Ledva chodím,funím,v noci ani na bok,ani nikde 😀 .To som pribrala za celé tehu 9 kilov.Nechápem tie baby ako sa hýbu čo priberú 20-30 kilov.Kľudne sa pýtaj ak ťa zaujíma niečo konkrétne.
@sliver ďakujem pekne moja,noooo,len som ti písala ako to bolo s mojim presvedčením o chlapčekovi 😉 .
Ja by som za ňho dala ruku do ohňa a aha malá fešanda.
O chvíľku sa to už dozvieš.Ja myslím,že prvé vyjadrenia doktorky boli okolo štvrtého mesiaca a potom 4D sono to už potvrdilo na 100%.Na tom som bola presne v 24+4 TT.Viem to presne ,dnes som ho už asi po stý krát pozerala 🙂 .
Ideš na to?Je to super a keď sa na nás malinká usmiala,som myslela že odpadnem.Sme sa smiali všetci aj s manželom a doktorom.A ako si zvŕtala prstíky a držala pupočnú šnúru.To mi dr stále hovoril,či vidím ako si ju pekne srží a ohadzuje sa ňou.Ja som celá vyplašená ani nevedela kde sa mám dívať,ale keď som si to CD potom pozerala doma v kľude,tak som to krásne videla.Ale to sono trvalo vyše pol hodinky,dr mi tlačil na brucho,tak sa malá najedovala,zaťala päste,strčila pred tváričku a bolo po paráde.Nevideli sme nič 😀 .
@pohodacka - jo už sa neviem dočkať kedy to budem vedieť... aj by som nejaké vecičky kupila no ked prídem do obchodu tak maju bud ružové alebo modré..... strašne málo vecí je takých neutrálnych že aj aj....
možno sa dozviem už v piatok ;) idem na poradňu no neviem či mi bude robiť sono a či bude niečo vidieť, to budem 17tt
na 4D ideme isto lebo ho má môj dr. a patrí to k jeho celej starostlivosti tak sa teším lebo žiadna kamoška v okolí na tom nebola, sa im to nechcelo zbytočne cvakať tak ja som rada 🙂)) a isto ma to poteší, veď ja si stále pozerám ešte fotečky zo sona a minule som aj testy pozerala 😀
ináč kedy asi príde @crazybabenka? ak v utorok rodila ako mala tie kontrakcie tak ju pustia kedy?.....
kočky už to niektorá musíte prelomiť túto babskú jazdu 🙂 alebo v Iscare iba dievčatká vyrábajú ? 😲 . Môj mm chce chlapca, samé dievky sa u nich v rodine rodia, tak to tiež chce prelomiť 🙂 ale mne je to v podstate jedno, len nech to už príde 😉
Tak kocky crazybabenka uz ma Pualinku a myslim ze sa jej v utorok narodila,alebo tak nejako.Takze mozno zajtra alebo v pondelok ju pustia.Len co som vycitala na FB,ze uz je mala na svete a dnes ma crazybabenka narodky takze vsetko naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj 🙂
A musim sa pochvalit,dnes sa na mna usmialo stastie a vyhrala som 10 DVD 😎
@janemari gratulujem k výhre,samozrejme aj @crazybabenke k narodkám.Tak tá má teda naaaaajkrajší darček.Paulínku.Ak sa u nich v nemocke neprepúšťa cez víkend,tak v pondelok ju tu určite máme.
@sliver,to je super,že ideš na 4D,inak ja tiež aj teraz ešte pozerám testy a fotky mám všetky-od malej bodky až po veľkú slečnu.
@tinara23 presne tak,aj môj mm chce druhého chlapčeka,takže baby,druhé musíme nastaviť na chlapov,jasné?? 😀
@janemari - blahoželám k výhre
@crazybaenka - blahoželám k narodeninám a aj k najkrajšiemu darčeku 😉
crazybabenke gratulujem k narodkám aj k Paulínke
Veru baby ked sa tu neobjavi konecne nejaky chalan budeme tu ako v Hareme 😀 Jeden doktor a same baby 🙂
jo jeden doktor a samé baby 😉 a nie som si na 100% istá ale zdá sa mi že aj on má doma baby 😉
takže asi je profík na robenie dievčat 😀 😀 😀

@tinara23 ďakujem 😀