Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
No tak cakame nejake spravy o Paulinke 😎 ,dufajme ze crazybabenka ju uz ma pri sebe a vytesuju sa aj s muzikom 🙂
@crazybabenke je teraz najlepšie,tá má veľký strach o koníka 😀 keď objíma Paulínku.Baby zajtra na mňa myslite,idem na poradňu.Som zvedavá,či moja malá žabka narástla,resp.pribrala.Ale pri pohľade na moje brucho verím,že hej. 😉
ahojte kočky, tak už čakám na výsledky HCG, lebo na sone sa nič nedalo nájsť, keĎ som priššla docent povedal, že by už malo byť plodové vačky, ale nenašli sme ich ☹ Mám ísť na sono ešte 08.02. tak uvidím či dáka zemna, dúfam, že tam už budú a nebude to mimomaternicové alebo ja neviem čo. Hádam to zistia aj podľa hodnoty HCG, takže o 14.00 si volám 🙂
@bbtina tak budeme netrpezlivo cakat stebou
@bbtina - fu tak tuto správu som nečakala..... koľko dní si po vklade? lebo mne vačok bolo vidieť dosť skoro... síce nič v nom ale taká prázdna bublinka tam bola...
budeme čakať s tebou!!! už aby bolo 14,00 ale HCG tam bude isto, ked ti test ukázal dve paličky lebo keby nebolo HCG tak by neboli ani paličky, asi bude rozhodujúce to sono 8.2.
@petuska123 juuuj ani mi nehovor, ma to dosť zarazilo, že sa nedali ani len tie plodové vačky nájsť, ale vraj ich môžebyť vidieť zo dňa na deň. No nič čakám na HCG, ale zatiaľ mije fajn, ani nešpiním, nemám ani žiadne bolesti, tak hádam boli len schované
@bbtina - no mne odber robili 2.11., vklad bol 7.11. a prvé sono som mala 22.11. čiže 15.den po vklade a bola bublinka, no testy som mala slabšie ako ty...
jo s tou menštruáciou to poznám preto lebo ja som mala neskoro ovu tak keď si rátam tehu podľa MS tak som o týždeň viac tehotná, preto si to rátam podla ovulácie, aj veľkosť mimča tomu nasvädčuje...
Kedy si mala presne odber?
@bbtina - ja používam toto http://www.pregnology.com/due-date.php?cycle=28...
podla toho si v 4+3tt
len tam dávam ovuláciu ale den vopred pred odberom, čiže tebe som dala ovu 16.1. lebo vlastne aj v tele ked nastane ovu tak oplodnenie je tak den potom ked sa stretne vajko so spermiou. A tebe sa vajko so spermiou stretlo 17.1. ale to je také moje vysvetlenie, rátam to podla toho a zatial mi to sedí aj s doc. v MT a aj s mojim dr. v ZA
jojo presne ako píše janemari, zase to krásne vystihla, ako vždy 😉
HCG bude isto super, keď si mala pekné tehu testy a potom v utorok si domov odnesieš sono s bublinkami 😉
@bbtina srdečne gratulujem aj ja 😀
@sliver tak som v norme, toto mi ale teda nevychádza na 2 a ni na jedno asi to bdue 1,5 🙂 No uvidíme ešte v utorok čo sa ďalej dozvieme 🙂
@kosodrevina ďakujeeem 😀
Už mi trochu odľahlo, teda trochu viac...najviac 🙂
@bbtina - nie nie, u každej to je inak!!!
vklude, máš krásne HCG, len tak ďalej, hladkaj bruško a je jedno či to bude jedno alebo dve, či??? 😉
pre istotu TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a klud, uvidíš v utorok budeš mať asi 4krát také možno aj viac, ved to bude o 5 dní
raduuuj sa 😉 a oddychuj, čaká ťa dlhá cesta
@sliver úúúplne jedno, už som sa veru poprivavovala aj na dve, hoci som spočiatku pindala, že aké sú dvojičkovské kočíky nemožné 🙂 🙂....už mi je to úplne jedno, aj dve by sa mi páčili. Radšej dve ako žiadne, taká som rada, že ej to HCG takéto super, tak potom bdue bambula guličkovská len niekde dobre ukrytá, už sa teším na utorok 🙂
ĎAkujem za TTTTT veruže sa ešte zídu

@crazybabenka Myslime na teba a drzime palceky,nech je vsetko v najlepsom poriadku.A mas zdvojenu podporu kedze sme tu 2v1 a same baby 😀 takze drzime palceeeeeeeeeeeee.