Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
Kocky ale co je s tou nasou crazy 😲 nejako sa mi to nevidi 😖
@tinara23 no už hádam budem kľudnejšia, ja som sa hlavne bála že by to mohlo byť mimomaternicové, ale už je to v pohode, už sa vytešujeme 🙂)) až nato, že mi tie 2 bublinky skazili plán na vyhliadnutý kočík čo sa mi páči a namiesto toho budeme v budúcnosti kupovať dvojičkovský traktor obrovský 😀
@janemari no asi má plné ruky práce, ja myslím, že sa už zajtra ozve, zrejme ju až dnes pustili
@sliver presne tak a to ešte taký pôrod by som im dala vyskúšať 😉 .
@bbtina veď sme na to,aby sme pomáhali a poradili ak sa dá.By ste baby neverili alekoľko krát som ešte len prišla z poradne alebo maniekde zabolelo alebo čo,napísala som sem na MK a baby mi poradili a fakt to pomohlo.
Tiež si myslím,že crazy už je doma,ale verím jej,žemá úplne iné starosti-veď treba zoznámiť Paulínku s bývaním,postieľkou a postupne s celou rodinkou.Určite sú tam šťastné babiny a tak.Potom prídeme na rad aj my 😉
ahojte baby tak uz to mam za sebou.bolo to uplne v pohode len take tlaky som citila nic strasne som povedala dokimu ze kludne aj zajtra pridem.len ten dezinfekcny stipal.som cakala ze to bude ovela viac boliet.tak dnes vecer zacinam brat utrogestan a na 14 DC po iui som mam spravit test a bude nega tak sa to cele zopakuje.poobede som bola tak trosku vytreta tak som spala do 17 hod.a uz som hore nic ma neboli.ze folikul praskol na sone videlk zlte teliesko a potom po zakroku este raz spravil sono a tam sme videli spermie taka biela mechula a mm tam bol tiez somnou.a este mi doki napisal spravu neviem ci aj vy ste taku dostali takze len v skratke je tam napisane:motilita a+b=83% koncentracia 22,3mil/ml
@bbtina ahoj ja ti tiez gratulujem k dvojickam nech len pekne rastu ako maju
@petuska123 neviem síce čo znamená tá správa,ale každopádne gratulujem k výkonu,verím,že o 14 dní budem gratulovať aj k inému.Držíme palce,hlavne oddychuj,nestresuj sa a hladkaj bruško.
@petuska123 - no parádoš, sme ti hovorili že iui nie je nič hrozné 😉 a teraz príde na rad zase tá trápna otrepaná veta: samý kľud a pokoj, bruško hladkať a nestresovať sa, nenerváčiť 😉
takže tfuj tfuj tfuj TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@petuska123 dakujem.aj ja tebe a drzim palce😉
Baby moje a ako sme na tom s priberaním?Verím,že v tomto vediem ja!Aspoň v niečom vyhrávam 😀 .Ja to má zatiaľ za +9 kg.Vy ako?
ja zatiaľ 0 kg, ale pomaly sa to asi začne dvíhať.
@sliver dakujem zatial som v poho nenervacim zivot ide dalej....ku koncu tych 14 dni to uz bude ale ine vyckavanie.teraz zaspat a zobudit sa na 14 dc po zakroku 😀
@petuska123 tak zelam aby ze nejakch 10 dni boli na testiku krasne kolajnice // TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@pohodacka tak ja zatial +7kg 😅 takze som ta asi tromfla,kedze ty uz pojdes coskoro rodit 😀
@janemari dakujem za 10 dni bude este skoro asi testovat
@petuska123 10 dní je úplne v pohode, len sa nesmieš nad tým zamýšlač keď tam nič nebude. Môžeš to skúsiť na 10 deň a ak nič, tak na 12 deň alebo 14.
Ak budeš mať dvojičky, tak aj skôr uvidíš druhú čiarku 😀 😀 😀
@petuska123 ano to sme si vsetky hovorili,ze na 10 den je skoro testoven a niektore testovali uz od 6 dna 😀 vsak o par dni sama uvidis ako ta to bude lakat 😉
@janemari ja som si toho vedoma ze ma to b bude lakat.......ale tak cca 10 den po zmeriam teplotu a podla toho si spravim test treba setrit
Baby odvolávam 🙂 ,ranná váha na lačno dnes 9,5.kg.A to že sa v deviatom už nepriberá,lebo bábo je "hotové"".
A mne sa to práve teraz najviac rozšuplo a ešte aj bruško sa najviac vydulo.Celý čas sa mi zdalo malé,no ale teraz sa teda malým nazvať nedá.Zajtra ideme na poradňu,som zvedavá.
No ale @crazybabenka ak nám už dnes nepredstavíš Paulínku,berieme nohy na plecia a vyrážame na návštevu do Hrádku 😀
@petuska123 mne už hrabalo s testami od šiesteho dňa.Ja už som dokonca zbadala tieň,ktorý ale môj drahý ani nikto nevidel.Ale siedmy už malý,ale bol,potom som dalal pauzu a na desiaty už bol vidieť aj z diaľky.Ale to je tiež individuálne.My sme sa aj smiali ,na mojom HCG,resp.sestrička keď som jej poobede volala,lebo sommalavyše 2000 a to mi nevkladali ani dve.Ja že tak som teda tehotná:A ona že,jasné,že hej,už ste dávno za hranicou 😀 😀
@pohodacka no teda tak ja asi tiez budem uvazat nad tym ze skusim skor testnut.no ale nieje tam trosku rozdiel ze tebe robili ivf a mne iui??
@petuska123 - ja som prvýkrát testila na 7den a mala som len dušíka ale bolo ho vidno, no rozdiel v tom je že pri IUI môže byť trošku sklz, lebo raz pri IVF ti vkladajú už oplodnené vajko a u teba sa musí oplodniť, čomu verím že sa práve teraz deje 😉
ale aj tak na 10den by si už mohla mať ducha, ja som pri mojich IUI testovala na 10den, no neúspešne.... tak pre istotu hladkaj bruško, prihováraj sa mu a TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

@pohodacka
@sliver
@janemari
juuuj ešte že vás mám baby 🙂