Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
tak ja verím, že je všetko ok s crazy, len je mi tiež divné, že mm nič nenapísal, možno naozaj sú dlhšie iba v nemocke 😖 a FB je napísané, že malá je už na svete ?
tak hlásime príchod s pôrodnici.....trošku sme si predĺžili rekreáciu.....maličká mala zápal pľúc......ale už sme v poriadku....ale už nikdy viac
@crazybabenka supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer,vitaaaaaaaaaaj,gratulujemeeeeee!!!Pôrod katastrofa?Ako vyzerá Paulínka?Aký to bolpocit:Jéééj,teším sa,že ste doma a konečne je všetko ok.
@crazybabenka pôrod....no jedna veľká katastrofa.....celý utorok ma nechali sa vytrápiť ☹ v stredu ráno mi pustili plodovú vodu....a nič......kontrakcie ustali.....dostala som oxytocínovú infúzku.....a myslela som, že sa idem od bolesti škriabať po stene......a malá stále nezostúpila do pôrodných ciest....nakoniec mi v stredu o 14.00 robili cisársky a 14.22 bola malá na svete.....som povedala, že nikdy viac.....aj keď to za tú malú drndu stálo 😅
@crazybabenka jeeeeejda, my sme sa už tak báli o teba aj o malú, či sa dačo neprihodilo. To som šťastná že si tu 🙂
Tak ťa riadne potrápili, aj normálne bolesti a ešte nakoniec cisarák, juuj to ti nezávidím
@crazybabenka ahoooj, no konečne, už sme sa ťa nevedeli tu dočkať, gratulujem 🙂 to som si aj ja po pôrode povedala, že nikdy viac, ale zachvílu zabudneš na to zlé, tá kočica stála určite zato 😉 a čakáme ešte nejaké fotečky 🙂
@tinara23 už sú v albume 😀
@crazybabenka takze porod zlozity??ked budes mat cas tak nam ho opis
@crazybabenka ale tak už ste doma, už je všetko v pohode 🙂 Juuuuj no sa fakt teším s tebou
@petuska123 juj moja....najprv to musím spracovať 😒
@bbtina ďakujem a aj ja gratulujem 😉
@crazybabenka no krásna je Paulínka, rodičia môžu byť hrdý 🙂 A aká bola starostlivosť v pôrodke ? Už si určite rada, že ste doma 🙂
@crazybabenka opravuje "hrdí"
@tinara23 starostlivosť prvotriedna....pred tým klobúk dole....úžasné sestričky a aj doktori....len keby to tak nebolelo 😅
@crazybabenka ďakujem, somvedela, že ak stihnem tvoje tehu vírusiky, že to dobre dopadne, ale že až dvojmo dobre to dopadlo, to mi nenapadlo 🙂 Tak sa hlavne teraz šetrite a žiadne návštevy si domov nepúšťaj, nech počkajú, kým sa malá poriadne neuzdraví...a aj ty, maminka
@crazybabenka a mala si spinál alebo uspatá?Hovoríš,že súpo ňom bolesti?Lebo u mňa dokyna videla naposledy tú možnosť,že pravdepodobne CR.
@pohodacka spinal....a odporúčam vrelo.....baby čo si dali celkovú anestézu....tak už achkali uchkali a ja ešte 4 hodiny leháro kemping čo som od pŕs dole nič necítila....takže najhoršie bolesti boli fuč 😀
ja som čítala o tomto ale vraj rozdiel medzi spinalom a celkovou ani veľmi nie je v bolestiach, ide len o to, že si dieťatko človek vidí alebo to prespí. Vraj to na každého účinkuje inakšie a kto nezvládne spinal nezvládol by ani celkovú, kto zvládne v pohodke celkovu, také isté pocity by mal aj pri spinale, vraj potom netreba hlavou hýbať, lebo vzniká migréna a spinálu by som sa asi skôr bála, či mi ho dobre napichnú. joj je to zložité
@crazybabenka aj ja sa rozhodnem asi tak.Len mi prišlo divné,že sa nebudem cítiťod pol pása.To je hrúza ,že ťa tak nechaali vytrápiť.Ale nebojkaj,už si doma,nájdeš si svoj systém,zohráte sa s Paulínkou a zabudneš na všetko.Aj kojíš?Aké mala miery nakoniec,A to najdôležitejšie-je úúúúúúúúúchvatnááá,úžaaaaasná,nááádherná,to sa teda vydarilo toto bábenko.
@pohodacka kojím aj nekojím....malá bola na ťahanie slabá a naučila sa na fľašku....takže odsávam a fľaškujeme 😒 malá mala 3650 g a 51 cm
@crazybabenka a že palculienka.Alle fakt je strašne krásna.Takže noci sú už plačkavéééé,že?Nebojíš sa ju kúpať?Ja ti stresujem už teraz..
@crazybabenka - ahoj mamináááááááááááááááááááá
úžasné, blahoželám, malinká je krásna!!!
však sme sa tu inak strachovali o teba 😉 teraz si poodychuj, pozvykaj na všetko a isto nám všetko časom postupne povieš.
Juj krásna ja tá malinkatá, držkajte sa 🤐

@pohodacka
@janemari
čo ideme robiť s tou crazy? janemari ty niekoho poznáš na FB kto by ti mohol napísať keby si sa ho spýtala?
@crazybabenka kdeže siiiiiiiiiiiiiiiiiiii................................ 😢