icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
9. feb 2011

@pohodacka
@janemari
čo ideme robiť s tou crazy? janemari ty niekoho poznáš na FB kto by ti mohol napísať keby si sa ho spýtala?
@crazybabenka kdeže siiiiiiiiiiiiiiiiiiii................................ 😢

janemari
9. feb 2011

@sliver ja ju mam na FB,skusim jej poslat sms 😉

bbtina
9. feb 2011

@janemari posielaj, posielaj, lebo sme zvedavé 🙂 Dúfam, že sa nič zlé nestalo, no ak má malá novorodeneckú žltačku,tak tam zrejme budú dlhšie, ale aj tak.....

janemari
9. feb 2011

@bbtina poslala som,uz len cakat.Ona vsak slubila ako nahle sa mala narodi,ze nakaze mm aby nam dal vediet a nic.Mam z toho blby pocit 😅

sliver
9. feb 2011

@janemari - no ved práve, hovorila že mm vysvetlila presne ako tu má napísať že je malá na svete ale teraz.........
nerada myslím na zlé veci...... no..... božinku nech len odpíše že je všetko OK
pjosíííííííííííím

janemari
9. feb 2011

@sliver stale nic ☹ 😖

tinara23
9. feb 2011

tak ja verím, že je všetko ok s crazy, len je mi tiež divné, že mm nič nenapísal, možno naozaj sú dlhšie iba v nemocke 😖 a FB je napísané, že malá je už na svete ?

janemari
9. feb 2011

@tinara23 ano uz 3.2. mala gratulacie k narodeniu Paulinky 😔

tinara23
9. feb 2011

@janemari tak snáď sa nič nedeje, neverím, že na nás zabudla, skôr si myslím, že sú možno trošku dlhšie v nemocke, však človek nikdy nevie čo sa vyskytne, môže mať malá žltačku.

janemari
9. feb 2011

@tinara23 ved akonahle sa nieco dozviem,dam vam vediet.

crazybabenka
autor
9. feb 2011

tak hlásime príchod s pôrodnici.....trošku sme si predĺžili rekreáciu.....maličká mala zápal pľúc......ale už sme v poriadku....ale už nikdy viac

pohodacka
9. feb 2011

@crazybabenka supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer,vitaaaaaaaaaaj,gratulujemeeeeee!!!Pôrod katastrofa?Ako vyzerá Paulínka?Aký to bolpocit:Jéééj,teším sa,že ste doma a konečne je všetko ok.

crazybabenka
autor
9. feb 2011

@crazybabenka pôrod....no jedna veľká katastrofa.....celý utorok ma nechali sa vytrápiť ☹ v stredu ráno mi pustili plodovú vodu....a nič......kontrakcie ustali.....dostala som oxytocínovú infúzku.....a myslela som, že sa idem od bolesti škriabať po stene......a malá stále nezostúpila do pôrodných ciest....nakoniec mi v stredu o 14.00 robili cisársky a 14.22 bola malá na svete.....som povedala, že nikdy viac.....aj keď to za tú malú drndu stálo 😅

bbtina
9. feb 2011

@crazybabenka jeeeeejda, my sme sa už tak báli o teba aj o malú, či sa dačo neprihodilo. To som šťastná že si tu 🙂

Tak ťa riadne potrápili, aj normálne bolesti a ešte nakoniec cisarák, juuj to ti nezávidím

tinara23
9. feb 2011

@crazybabenka ahoooj, no konečne, už sme sa ťa nevedeli tu dočkať, gratulujem 🙂 to som si aj ja po pôrode povedala, že nikdy viac, ale zachvílu zabudneš na to zlé, tá kočica stála určite zato 😉 a čakáme ešte nejaké fotečky 🙂

crazybabenka
autor
9. feb 2011

@tinara23 už sú v albume 😀

petuska123
9. feb 2011

@crazybabenka takze porod zlozity??ked budes mat cas tak nam ho opis

bbtina
9. feb 2011

@crazybabenka ale tak už ste doma, už je všetko v pohode 🙂 Juuuuj no sa fakt teším s tebou

crazybabenka
autor
9. feb 2011

@petuska123 juj moja....najprv to musím spracovať 😒
@bbtina ďakujem a aj ja gratulujem 😉

tinara23
9. feb 2011

@crazybabenka no krásna je Paulínka, rodičia môžu byť hrdý 🙂 A aká bola starostlivosť v pôrodke ? Už si určite rada, že ste doma 🙂

tinara23
9. feb 2011

@crazybabenka opravuje "hrdí"

crazybabenka
autor
9. feb 2011

@tinara23 starostlivosť prvotriedna....pred tým klobúk dole....úžasné sestričky a aj doktori....len keby to tak nebolelo 😅

bbtina
9. feb 2011

@crazybabenka ďakujem, somvedela, že ak stihnem tvoje tehu vírusiky, že to dobre dopadne, ale že až dvojmo dobre to dopadlo, to mi nenapadlo 🙂 Tak sa hlavne teraz šetrite a žiadne návštevy si domov nepúšťaj, nech počkajú, kým sa malá poriadne neuzdraví...a aj ty, maminka

pohodacka
9. feb 2011

@crazybabenka a mala si spinál alebo uspatá?Hovoríš,že súpo ňom bolesti?Lebo u mňa dokyna videla naposledy tú možnosť,že pravdepodobne CR.

crazybabenka
autor
9. feb 2011

@pohodacka spinal....a odporúčam vrelo.....baby čo si dali celkovú anestézu....tak už achkali uchkali a ja ešte 4 hodiny leháro kemping čo som od pŕs dole nič necítila....takže najhoršie bolesti boli fuč 😀

bbtina
9. feb 2011

ja som čítala o tomto ale vraj rozdiel medzi spinalom a celkovou ani veľmi nie je v bolestiach, ide len o to, že si dieťatko človek vidí alebo to prespí. Vraj to na každého účinkuje inakšie a kto nezvládne spinal nezvládol by ani celkovú, kto zvládne v pohodke celkovu, také isté pocity by mal aj pri spinale, vraj potom netreba hlavou hýbať, lebo vzniká migréna a spinálu by som sa asi skôr bála, či mi ho dobre napichnú. joj je to zložité

pohodacka
9. feb 2011

@crazybabenka aj ja sa rozhodnem asi tak.Len mi prišlo divné,že sa nebudem cítiťod pol pása.To je hrúza ,že ťa tak nechaali vytrápiť.Ale nebojkaj,už si doma,nájdeš si svoj systém,zohráte sa s Paulínkou a zabudneš na všetko.Aj kojíš?Aké mala miery nakoniec,A to najdôležitejšie-je úúúúúúúúúchvatnááá,úžaaaaasná,nááádherná,to sa teda vydarilo toto bábenko.

crazybabenka
autor
9. feb 2011

@pohodacka kojím aj nekojím....malá bola na ťahanie slabá a naučila sa na fľašku....takže odsávam a fľaškujeme 😒 malá mala 3650 g a 51 cm

pohodacka
9. feb 2011

@crazybabenka a že palculienka.Alle fakt je strašne krásna.Takže noci sú už plačkavéééé,že?Nebojíš sa ju kúpať?Ja ti stresujem už teraz..

sliver
9. feb 2011

@crazybabenka - ahoj mamináááááááááááááááááááá
úžasné, blahoželám, malinká je krásna!!!
však sme sa tu inak strachovali o teba 😉 teraz si poodychuj, pozvykaj na všetko a isto nám všetko časom postupne povieš.
Juj krásna ja tá malinkatá, držkajte sa 🤐