Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@sliver aj ja hovorim,ze je akurat 😀 ked som lezala pred skoro 3 mesiacmi v nemocnici jedna holka ma termin az maji a mala taketo ak nie vacsie brusko odomna.Som rada ze vytrca len do predu a ze nie som rozkysnuta az do bokov,lebo to by som sa naozaj nepohla.Takto mam obmedzeny pohyb,ale len pri zohynani.
@pohodacka leros pijem....no a mliečko je ako kedy....napríklad včera nezbednici stačilo....baby zažili sme noc...ako nikomu neprajem....zobudili sme sa na to ako sa malá dusí..... ☹ som urobila rekord v behu k postieľke....a naše chúďatko....plný noštek....a kašlalo tak že jej išlo plúcka roztrhnúť....teplota 38....tak som jej dala studený obklad ....odsali noštek....a chuďatko zaspalo....a my pri nej.....a zrazu ďalší šok....začal hučať monitor dychu.....to som už bola na infarkt....Paulínka ležala v postieľke biela ako krieda.....no strašný pohľad....som ju vybrala tak s postieľky....že sa čudujem že som jej nezlomila chrbticu.....a zase plný noštek a strašný kašeľ......teplota už našťastie nie.....tak som zostala pri postieľke až do rána....a ani som si nedovolila ani žmurknúť.....teraz kašleme....kýchame....stále plný noštek....a čakáme....kým o 12tej začne robiť dokyna ☹
inak baby.....včera som zistila, že som si zobrala sraba 🙂 keď malej robili výplach slzných kanálikov.....tak splynul zo stenou a plakal s malou ....a držať som ju musela ja.....pôvodne tam bol na to aby ju držal....lebo ja som nechcela byť pri tom....skoro som ho vonku nakopala.....ale kúpil mi za to keksík....tak má odpustené 😉
@crazybabenka klobúk dole pred tebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Čo zvládaš to je sila.Obdivujem ťa!Je to možnéčo si tá malinká už vytrpela??!!!To sanedá ani čítať.Chudiatka moje zlatéééé.Straaašne držímpalce,ochlapoch radšej nehovorím,všetci sú takí,my sme silnejšie vo všetkom 😉 .Držkajte sa.Aký máš monitor,tie dve vysielačky?
@crazybabenka tak to je sila 😲 A to mas stastie ze nie si na to sama 😖 Neviem co by som robila ja,monitor dychu nemam a ani si ho nemozem dovolit kupit.ale to vam zachranilo malu. Tak vam zelam vsetkym trom aby ste uz boli zdravucky a mohli si vychutnavat malicku,vyspat sa ,urobit si nejaky system.Ale pri tychto chorobach asi tazko.Ak bude moja mala po mne tak ma caka to iste co teba.Ja som bola od mala stale chora. A chlapi su citlivejsi preto tak reaguju.Ked sme boli u jednych znamych,tak mala mala zapal ocka a ked jej to isla mamina cistit tak otecko odisiel prec lebo sa na to nedokazal divat.A my zeny ci chceme alebo nie musime sa postarat,lebo kto by to inak urobil?
@crazybabenka - božinku to je hrozné čo si vytrpíte..........
ja normálne čím dlhšie vás tu čítam tak sa bojím viac a viac.....
@pohodacka
@janemari
@sliver no takže záver doktorky - hnisaná angína.... nachytali sme to včera na poradni vrrrr....teplota našťastie klesla....ak ale stúpne dostali sme rovno papier na detské....ale tá naša bojovníčka to berie statočne.....pekne si ležká....pozerá....a dokonca sa usmieva na maminku....len noštek stále plný....a kýcha a kašle....ako keď škrečka šteklia ..... strašne smiešne zvuky......moje chúďatko.....ale našťastie sa to skoro podchytilo
@pohodacka mám tento.....kúpili sme ho tu v bazáriku....ale záruka do 04/2012....takže pohoda
@crazybabenka tak super,že je apoň lepšie.Chúďatko moje malé,nech sa držká..
moja a to je ten monitor do postieľky?Lebo ja mám vysielačky,ale vôbec ich nevyužívam,lebo oni sa využívajú keď som v inej izbe alebo keď som proste od nej vzdialená,ale ja som stále pri nej,keď aj idem do druhej izby,malá ideso mnou..takže ten do postieľky by bo llepší...čo taký víde?
@pohodacka áno to je do postieľky....stál nás 60euro....nové sú drahšie
@crazybabenka musím sa po tom poobhliadať.Veď nám tie chrústy za to stoja 🙂 .
@crazybabenka tie monitory čo máš sa tu objavujú najviac.myslím,že kúpim.To sa nejak zapne,položí do postieľky a je to?Je to stále ticho a ak bábenko prestane dýchať začne pípať?Takto nejako tp funguje?
@crazybabenka takze ste pochodili v celku dobre 😔 Uz len to vyliecit a potom verit,ze vas uz nic neszastihne.
@pohodacka no dáš pod matrac....položíš krpatú....a potom zapneš....inak by ti to vrieskalo 😀 a keby sa stalo niečo zlé tak bude pískať....a ver mi ten škrek zobudí aj mŕtvolu 😉
@janemari ďakujeme Janka
@crazybabenka nemas zac 😉
Juuj kocky vonku je tak krasne a ked vidim tie maminy vonku s kocikmi az mi srdce pisti po tom aby som uz aj ja kocikovala 😎 Ist sa pekne poprechadzat,vyvetrat hlavu,zhodit nejake kilecko a nabrat pozitivnu energiu 🙂
@janemari - u nás je celkom pod mrakom ☹ po tých troch dňoch čo slniečko svietilo.......... ale je tam vcelku teplo aspon to.........
tak sa choď poprechádzať len tak 😉 bez kočíka, uvidíš že ti to dobre padne, ja som sa bola teraz a až tak lepšie človeku.....
nebojkaj už čoskoro budeš kočíkovať 😉
@janemari veď vlastne ty môžeš už rodiť aj budúci týždeň ,ja som tiež v 38. 🙂 Takže ak sa nebudeš dlhšie ozývať,vieme čo to znamená.Mňa sa pýtali milión vecí o päť minút 12 pred cisárskym,strašne rýchlo to celé išlo,ešte šťastie,že som povedala správne meno 🙂 .Ešte si pamätám,že sa ma opýtala,že a chlapčenské a ja že ja budem mať dievčatko a ona že určite??No a ...ďalší stres 😀 .
@pohodacka ved sa aj tak citim,ze uz porodim 😅 akurat som mame hovorila,ze ak ja vydrzim do konca buduceho tyzdna tak to bude zazarak 😔 Aj starka mi dnes povedala,nejako ti padlo brucho.A som sa aj divala do zrkadla,ze ho mama dole,ale nejako som sa tym nezaoberala,ale je mi tazko,uz mam problem vstat,otocit sa,skratka uz viem ze to dlho nepotrva. 🤐
tak sa hlásim po víkende....malej je už lepšie....musím si poklopať....aby som si neporiekla 😀
@crazybabenka tak supeeeer,klop,klop.A crazy,Paulínka už nemá ani koliky?
@crazybabenka juuj to sa tesim,ze malej sa polepsilo a tfuj tfuj tfuj nech ju vsetko zle uz obchadza a nech je uz zdravucka 🙂
@pohodacka ja sa ani necitim ako medved,ale uz mi je dost tazko a mal tlaci na mechur,zapiera sa o rebra a ked kope do krcka tak to stoji za to.Pokial sedim a chodim tak este ako tak ale ked lezim koniec,nemozem sa otocit,lebo ma vsetko boli krize,brucho a preto najradsej chodim.A najhorsie je nocne vstavanie na wc 😖

@janemari no,to bude sranda.Tiež som ešte na stole keď ma rezali rozmýšľala,že dúfam,že to je ozaj baba. 😉 A nikdy nezabudnem na vetu :MáTE KRáSNU ZDRAVú BABU!!!!