Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@janemari tak pôjdeš spinálom .....je lepší ako celková anestéza 😉
@crazybabenka ved tak by som mala aj ist,no uvidime ako dopadne zajtrajsie vysetrenie.
baby v tescu su plienky pampers o 50% nizsie
@buba78 my máme s pamperskami problém.....mali by sme mať tie 3-6kg.....malá má 5kg aj s topánkami a už sú jej malé 😠
@pohodacka no mala si dnes pozerať správy o 12tej na Jojke....presne na túto tému sa rozprávali....a presne sa tam jedna na toto pýtala....a ten lekár hovoril....že treba navštíviť alergológa a ten že predpíše lieky čo môžu aj dojčiace matky 😅
@crazybabenka hej?A veď som toaj začala pozerať a potom som prepla na dámsky magazín mudraňa 😀 .
Tak budem musieť navštíviť alergológa,aj keď sa mi nechce.Ma to nebavilo chodiť každý mesiac na vakcíny.. 😕
@pohodacka no vidíš 😀 😀 😀
Baby dnes ideme aj von??Keď už hlásia ten hurikán,aby nás neodvialo aj s kočíkmi 😀 .Ja to radšej neriskujem,idem požehliť konečne 🙂 .
@pohodacka no mi dnes nie.....cestujeme k našim....tak aby malá tie 2,5 hodiny v aute vydržala 😀
@crazybabenka neboj,to vydží,ony sa radi vozia v autách.naša by sa vyvážala aj celý deň.My sa chystáme zajtra na výlet,to je ale len hodinový.To je náš prvý taký väčšejší.Ono by to bolo v pohode,len budeme behať po obchodnom centre,tak dúfam,že nebude problém s kŕmením,resp.vygrgnutím 😀 ,prebalíme aj vo wecku.
baby ide ma poraziť....naletela som podvodníckej firme s Piešťan......peniaze v prdely.....tovar nikde 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹
@crazybabenka - to fakt????
a čo to bolo???
@sliver "kúpila" som neterke na bamby-babyschop.sk trojkolku.....peniaze v prdely....tovar nikde....na maily neodpovedajú a telefóny vypnuté
@crazybabenka - to vážne, ja ich teraz kukám a nič sa mi tam divné nezdá, ja by som tiež objednala bez problému....
je síce pravda že ked som si ich teraz preťukla tak tá firma existuje iba rok... ale to neznamená žeby tam niečo nemalo byť ok 😢 😢 😢
ale možno sa ozvú, neboj..........
tak im napíš že ich udáš alebo čo...... alebo popíšeš kritiku niekde, zavoláš do lampárne.... neviem čo ešte.....
@crazybabenka to vážne?Daj tip na SOMREPORTER alebo aká je tá stránka na markíze kde môžu prispievať bežní občania nech ich preveria. 😠
@pohodacka neprenesies to na nu, ale lieky pravdepodobne nebudes moct.........povedz alergologicke, ze dojcis........aj ja mam alergiu a bola som na homeopatikach pocas tehotnosti a kvapkach do nosa a oci.......a ked jej budes davat umele mlieko mala by si jej davat hypoalergenne to je oznacenie HA........staci ked das jej doktorke tvoju spravu z alergologie a bude Ti pisat recept a asi o polovicu len doplatis...........je mozne, ze aj ona bude mat alergiu v buducnosti.....cas ukaze
@crazybabenka my sme pri 5kg pouzivali uz 4-9kg
Ahojte sice takto neskoro ale predsa,takze srdce v norme,moze ma uspat a "nemal" by byt problem. Je tam nejaka odchylka ale nie extrem.A ja som si dnes prvy krat vsimla ze mam opuchnutu nohu a to len jednu a to lavu,cize od srdca,dobre nie? A dnes mama kupila plienky v dm tie babylove newborne aj od 3-6kg som zvedava ake budu.
@crazybabenka este raz dakujem a budem sa revansovat,v lete sa musime stretnut na kocikovani,alebo zbeheneme do nasho sekaca 😉
@janemari nemáš za čo.....babylove sú super tie nám sedia aj 3-6kg

@janemari všade si ťa nájde 😀 ,ešte si mu asi celkom nezišlaz pamäte 😲 .