Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
ahojte baby tak piatkova navsteva v centre dopadla tak ze ziadost mame podpisanu a ide sa nam robit ICSI.predpokladana cena bude 34 000 sk. uz len cakat kedy sa nam ozvu ze ziadost je shvalena a ide sa do toho
@petuska123 - moja božinku držím palce nech je to čo najskôr!!!!
aj my sme mali presne všetko tak ako ty 😉 pripomínaš mi seba, len u nás sa to trošku naťahovalo tak držím palce nech v tomto nie si na tom tak ako ja!!!!
držkaj sa 🙂
@sliver a v com sa to u vas natahovalo??
@petuska123 - no najskôr kým to schválili bolo dva mesiace, potom mali v Iscare dovolenku, potom sme boli my na dovolenke a tam som si nechcela brať injekcie.... potom nie a nie dostať MS ☹
takže žiadosť sme mali podanú nakoniec apríla a stimulku som začala v septembri a odber vajok som mala 2.11., vklad 7.11.
ale ušlo to veľmi rýchlo, ja som si to akosi ani neuvedomovala len potom nakonci keď sme to s doc. zhrnuli že 2*iui, ivf a rok za nami....
ale zase neľutujem, krásna dovolenka v lete, som šťastná že sme boli, dieťatko sa narodí v lete čo je tiež fajn lebo v zime ked sa tehulka potrebuje obliecť..... tak nezávidím, teraz je to jednoduchšie ale aj to mám občas nervy ;))))
všetko je tak ako má byť!!!!
@sliver no len hadam nam nebudu tak dlho schvalovat aj ked doki povedal ze najviav 2 mesiace to hadam nie ☹
@petuska123 - no ono to je ako kedy a ako u koho.... niektoré kočky mali aj do troch týždňov, niektoré mesiac, niektoré dva.... nedás a to povedať, ono asi podla toho ako sa im v poisťovni chce 😒
ahojte babule....tie probiotiká čo dávate hviezdičkám INFANTS DOPHILUS PLUS?
@crazybabenka ja davam infants dophilus nie plus...........len polku urcite vyhodis lebo to moze byt otvorene len dva mesiace
@sliver veru uz tak skoro a nejako si to nestiham v hlave zrovnat 😀 Ale dnes ma bola nafotit kamoska,dala som par fotiek do albumu,tak som rada,ze sme to stihli.A na druhej strane to bol perfektny relax a konecne som sa po rokoch nasmiala.Takze taka uvolnena atmosfera pred porodom.
@crazybabenka nie plus,obyč.v ružovom balení,to je najjemnejšie k citlivým novorodeneckým brušinám.je tam napísané INFANTS DOPHILLUS,nič iné.
@buba78 no až včera som nabehla do tesca a nemali vôbec žiadne zľavy,aj tri krát som to obehla,tak sme skončili pri GAGA 😀 ,boli aj v akcii.
@sliver ahoj ty si bola v case stimulky doma alebo si chodila do prace a po vklade si bola doma??
@sliver bola uvolnena atmosfera,fotografka je byvala spoluziacka a dlhorocna kamoska.No ked som sa vydala nasa kamaratstvo upadlo,lebo mm by nedovolil aby som isla k nej npr.na dva dni ako som chodila,alebo keby ona chcela prist k nam,tak by nedovolil resp.jeho mamicka.Tak sme neboli vobec par rockou v kontakte.Ale pomaly sa mi vracia moje JA a moj stary zivot,konecne mam zase rodinu,kamaratky a znamych.skoncila izolacia od sveta 🙂
@petuska123 - počas stimulky som chodila do práce ale bola som pripravená na to že ak bude treba ostanem doma, lebo každá kočka inak znáša tie injekcie, no ja som ich znášala super, ani som nevedela že ich beriem, lepšie ako keď som mala clostyl. V deň odberu som mala volno, potom som ešte išla do roboty a ostala som doma až ked mi vložili bublinku 😉
@janemari naozaj krásne fotečky
@crazybabenka dakujem a uz sa tesim ked zacnem fotit malu,potom sa uz budem aj ja realizovat 🙂
@janemari veď aj ja by som ju fotila od rána do večera 😀
bambulky.....ako rýchlo začne účinkovať tie probiotiká....a ako ich hviezdičkám dávate? 😒
Ahojte, babule, ja vás po čase všetky zdravím. 🙂
Čítam tu, ako vám bábätká pekne rastú a sem-tam trošku potrápia, tak držím palce, nech sa všetko vždy napraví.
@sliver , ty si už poriadna tehula, 25. týždeň, to už ide z kopca, tak sa drž.
Ja teda čakám na tú novú prácu, a tým pádom IVF v nedohľadne, zrejme si necháme prepadnúť aj našu schválneú žiadosť na IVF... Nakoniec sa mi podarilo získať ešte lepšiu prácu, po ktorej som túžila už niekoľko rokov, a teraz som dostala ponuku. Mala som sľúbenú jednu, ktorá už tiež bola dobrá, a teraz ešte aj táto... Teším sa, ale zároveň teraz odkladáme to naše druhé dieťaťko asi o rok... Ale pevne dúfam, že ono si počká na nás.
Tak sa všetky držte a želám veľa radosti. 🙂
@tessinka tak veľa úspechov v novej práci.Bábenko určiet príde vtedy kedy má prísť,neboj,všetko je tak ako má byť 😉 .
@janemari no,moja už sme nervózne s tebou a tešíme sa na ďalšiu kámošku.
@crazybabenka zohnala si ten infant?
@pohodacka
@crazybabenka baby obzerali ste sedatko Bumbo? ja som ho kupila nasej buchticke a ledva sa tam zmesti.....ma moc velke stehienka....chcela by som ho predat, tak ako som ho kupila.........pouzivala ho 4mesiace ,,,je fialovej farby...37e plus postovne..........velmi som sa na to tesila....pouziva sa od 3mesiacov ked babo udrzi hlavku az do roka...........alebo ak niekoho poznate dajte vediet
@pohodacka zohnala zohnala....ale malú s toho naťahuje.....no neviem....zajtra máme poradňu tak uvidíme

@crazybabenka ale mam zaco 😉
@sliver kedy myslim ze to bude? No ja zartujem,ze v stredu doobeda ma dokina prestrihne a vecer ma vezu do porodnice 😀 Ale nie bude verit ze vydrzime na dohovoreny termin co je podla mna 19.alebo 21 april 🙂
Inak puchne mi noha,ale len jedna je to normalne? 😅