Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@sliver ja som tiež bola,som myslela,že ma šlahne,lebomi kázali vypnúť si telefón až do večera.Rodila som ráno a dovtedy bez akéhoko%lvek spojenia,lebo som bola na JIS ke na prístrojoch,takže žiaden telefón.Som mala také nervy,tak veeeľmi som sa chcela chváliť našou hviezdou krpatou a nič ☹.
@pohodacka - to ti verím že si musela mať nervy, ja som bola na JISke teraz v decembri čo som bola v nemocnici a tam kočka po cisárskom iba sa trápila s odsávačkou, ani maličkého nevidela a ani telefon, ked ju potom vyviezli na chodbu že si môže zavolať tak pomaly lietala radosťou, chúďa.....
@pohodacka u nás je to rovnako....tato rozmaznáva......a maminke potom keď je tato v práci vstávajú vlasy dupkom 😀
@crazybabenka,bože tak tá nemá chybu.Krásna je a tá spokojnosť,mám Vás všetkých na háku 😀 .
@pohodacka to dokáže jedna hojdačka 😀
@crazybabenka a to ju ty hojdáš či je nejaká elektrická?To aj ja chcem taký zázrak pre moje dieťa 😀 .
@pohodacka na baterky 😀 a má to 6 stupňov hojdania.....hrá to melódie a aj všelijaké zvuky 😀
@crazybabenka jáááj,tak to potom áno,to by aj mňa zabavilo. 🙂 Super,čo dnes nevymyslia pre tie deťuše.No mám dojem,že sa poobhliadam po internete viac trošku 😉 .Ozaj,tí z tej firmy sa ti ozvali?
@pohodacka hej .... zistili, že to rieši polícia....tak že vraj v pondelok mám trojkolku doma.....no uvidíme 😀
@crazybabenka fíha,len sa im treba vyhroziť a je to.Že sa nehanbia ešte aj deťom kazia radosť.Ono je vždy riziko objednať z netu,aj keď ja som hlavný objednávač 😀 .
no uvidíme....ktorý pondelok to príde 😀
inak toto je presne taká hojdačka ako máme my.....len my máme červenú
https://www.modrykonik.sk/bazar/lehatka-kresiel...
@pohodacka inak pozerám....že v bazáre ich majú na kopec....a všelijakých farieb
@crazybabenka no pokukám to ja 😉
Ahojte žienky. Dlho som medzi vami nebola.
Chcem vám len napísať, že som volala s janemari. Je v nemocnici a zajtra ráno by sa malo ísť na vec. Dajú jej vyvolávačku a pôjde rodiť klasicky. Uprednostňujú klasický pôrod. Ak by nastali nejaké komplikácie, až potom jej budú robiť cisársky.
Všetky vás pozdravuje. Máte na ňu zajtra myslieť a držať obidvom palce, aby všetko dobre dopadlo. Akonáhle budem mať ďalšie info, napíšem vám 🙂.
Ahojte babule. Takže posielam najnovšie správy o janemari. Maličká je na svete.
Narodila sa dnes o 11:40 hod, s mierami 2 870 gramov a 48 cm. Volá sa Laura.
Večer si budeme volať, tak napíšem viac.
@pohodacka ďakujem za Sofinku. Je to náš malý zázrak. Rastie nám ako z vody. Je strašne dobručká. Koliky nás našťastie obišli, stým sme problém nemali. Akurát, keď mala asi tak 3,5 mesiaca boli sme v nemocnici, kde nám operovali pupočnú herniu. Mala ju od malička a nevstrebala sa jej, ale sa jej zväčšovala. Tak jej to operovali a som rada. Teraz má krásny pupček, a len maličkú jazvičku, ktorú jej skoro ani nevidno.
Máme už pomaly 6 mesiacov, prevracia sa z chrbátika na bruško a šteboce si o dušu. je to naše usmievavé slniečko 🙂.
Babuleeeeeeee teraz mi písala Janemari.....Laurinka je už na svete....narodila sa 11.40 má 2 870g a 48 cm 😀 😀 😀 😀
@nellymn naraz 😀 😀 😀
@crazybabenka 🙂
@nellymn ďakujeme za nádhernú novinu.Prajeme len veľa veľa zdravia a GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEm!!!Taký drobček ako ten môj 🙂 ,hlavne,že je zdravá.Prosím ťa moja,môžeš mi napísať viac i tom pupočnom pruhu?Lebo moja ho má tiež,vôbec sa mi nepáči,má to dosť veľké.Aké veľké to asi mala Sofinka?Mne dr povedala,že nerobiť vôbec nič,budeme len čakať čo to spraví. ☹ ☹ .Ako dlho ste boli v nemocnici?Malinká bola v plnej narkóze?Ďakujem za info.
@crazybabenka a ako rodila,CS?či klasicky?
@pohodacka juj moja tak to neviem.....zistím....napíšem 😉
janemari blahoželáááááááááááááááááááááme
krásna správička!!!!!!!!
úžasné
jéééj tak už má potom 😉 , božinku to som teraz ja na rade??? ale ja si ešte kus počkám 😉

@janemari haloooo,takako?Nejako sa nám nehlási,že by už bola na pôrodnom stole...???