Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka boze.......esteze sa jej nic nestalo......deti su nevyspitatelne.....nespustit z oci........radsej dat na zem alebo do postielky ked chces sa otocit pre nieco
@crazybabenka pre boha!!!!!!Chudiatko malinké,ešte že je všetko ok.Moc plačkala,čo?Bože,len nech je všetko v poriadku.A ďakujeme za info o melóne.Myslíme na Paulínku-nech je všetko ok.
ahojte baby neviete nahodou cislo na koordinatorku?? neviem ci toto je spravne 043 401 21 15
@petuska123 - to je správne, no ak nedvíha tak skus na recepciu že s nou potrebuješ hovoriť, lebo ona tiež stále nesedí v kancli....
@petuska123 super.......drzime paste s pozitivnym vysledkom
@crazybabenka to tak býva..čím väčší pozo dávame,tým rýchlejšie sa zle stane..neboj,ešte sa nám napadajú..hlavne,aby bolo všetko v poriadku a naše lásky malé zdravé ako rybenky 🙂 .Ozaj,kedy idete teraz na poradňu,tiež až na tú 5-mesačnú?
Tak baby,hlásim úspešné strávenie melóna 😀 😀 😀 .Nelinka nereagovala doteraz nijako,to by už musela,jedla somho včera doobeda.Takže dobrú chuť dievčatá,ale samozrejme všetkého veľa škodííííí 😉 😉
@pohodacka áno až na 5mesačnú.....teda bude nám chýbať jeden deň....lebo ideme 1. júla.....ale potom majú dovolenky 😀 😀 😀
@pohodacka mám taký pocit.....že idem dnes kupovať melóna 😀 😀 😀 😀
baby prezradím vám tajomstvo.....ja sa vám idem 18teho vydávať 😀 😀 😀 😀 sme sa s mm rozhodli, že keď nám okrstia krpaňu tak pri tej príležitosti to spečatíme aj my pred Bohom...... 😀 😀 😀 😀 ....mm mi nikdy nehovoril, že mu vadilo, že sme mali svadbu na úrade.....ale teraz je to jeho jediné prianie k narodeninám....no tak čo už s ním 😀 😀 😀 len som mu povedala, že si ešte dobre rozmyslím....či si vezmem toho istého 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka to je super,tak gratulujem nevesta😀😀😉 a da sa to vlastne,nebude to len nieco take ako obnova slubu?v kazdom pripade je to krasne zelanie od manzela
@crazybabenka júúúj,až mám zimomriavky z Vás holúbkovia,kráááásne....len nech dte šťastníííííííí 🙂
@crazybabenka ahaaa. Tak to budú teda všetci prekvapení, juj 🙂
@crazybabenka - jééééj to je krásne!!!
to ja môjho nenahovorím.... to on nechcel dať ani malu pokrstiť, len sme ho naša rodina ukecali s tým že oni all vybavia, on nech len príde.... tak ti budem slepo závidieť 😉
ale hovorím si že je hlavné že sa lubime 🙂
@crazybabenka úžasne premyslené!!!!!!!!!!!!!!!
@sliver vieš čo....ja som bola ešte do nedávna zaritá ateistka....a bum.....1. mája pokrstili mňa.....a teraz plním manželov sen 😀 😀
@crazybabenka - to fakt ???
no pecka....
uvidím čo urobí maličká s mojím manželom 😉 😉 😉
@sliver veru tak....ateistka ako hrom....ale v malej som našla môj boží zázrak....a teraz každú nedeľu v kostole 😀 😀 😀 s pani farárkou kočíkujeme 😉
@crazybabenka to je krasne,ale pri vasom krasnom manzelstve to bude len ceresnicka na torte. Dufam,ze nam potom ukazes aj nejake foto 😉
@crazybabenka gratulujem k sobasu...uzite si to......len, aby hosti neporazilo z takeho prekvapka
Baby,dala som včera malej len tak milimeter x milimeter banánu,lebo tak na mňa kukala keď som jedla a mali ste vidieť-žula ho ešte pól hodinu 🙂 .Dnes keď ma zbadala ako ho jem,začala trepať nožkami a rúčkami div z postele nespadla-to ona sa tak teší,tak som jej zase dala no a koniec,táá si ho vychutnávala-len ju natočiť 😀
Už som aj pridala jemne množstvo melónu a zatiaľ v pohode.Myslím,že pomaly začnem skúšať aj ostatné veci,veď už bude mať 4 mesiace,určite je to iné ako keď to boli 4 týždne.

v prvom rade kočky....dnes som zažila asi vlastnú smrť.....malá mi spadla s postele.....natierala som jej ten vysypaný chrbátik malá zrazu otočka a bola na zemi.....skoro som sa zbláznila.....trhla som rekord v behu k doktorke ....našťastie všetko v poriadku......ale máme malú sledovať....či nezačne vrackať.....by som sa najradšej nevidela ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢
@buba78
@pohodacka pri tej príležitosti keď som bola u doktorky.....tak som sa už aj spýtala na ten melón.....tak mi povedala, že vo všeobecnosti červené ovocie a zeleniny okrem mrkvy by sa do jedného roku nemali.....ale že treba dieťatko cez mliečko na všetko pripravovať....takže troška sa môže 😉