icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

zuzana_18
20. aug 2010

@crazybabenka tak super!!!!Kilečko je dobré,pekne pomaličky-netreba nič preháňať!!!!No vidíš,že to prišlo pomaličky.

crazybabenka
autor
20. aug 2010

@zuzana_18 len aby mi ostalo do budúceho štvrtku keď pôjdem do poradne.....lebo tam ti majú zázračnú váhu.....neviem či si ju od nich nekúpim.....na obdobie po pôrode 😀

zuzana_18
20. aug 2010

@crazybabenka no vieš čo,ja som sa radovala z dvoch kíl a už je pol kila dole.Ale myslím,že včera som to dobehla aj s úrokom 😀 .Som jak si nemala dna.Jedno cez druhé až do neskorých večerných hodín 😀 .
Neboj nič,pekne im povedz,že majú zlú váhu a to neni Tvoj ani malého problém 😉 .

crazybabenka
autor
20. aug 2010

@zuzana_18 tak vieš čo.....včera tá "bezdnosť" asi bola vo vzduchu.....ja som mala bodovú dietu....zbodla som všetko čo sa mi dostalo pod ruky 😀 ale dnes mi to krpec opláca.....je mi zle ako štyrom.....ledva som vypila ráno čaj.....skúšam aspoň suché piškótky.....nech mám aspoň niečo v tom žalúdku.....aj keď neviem ako dlho to tam ostane 😅

zuzana_18
20. aug 2010

@crazybabenka to ti verím,ja tiež keď sa doslova "prežerem" tak to mám oplatené.No ale keď mi chutí-si poviem-no čo mám nechať malinké hladné?Ani náhodou!!!

crazybabenka
autor
20. aug 2010

@zuzana_18 ale dnes som nejak celkovo "nijaká" nič sa mi nechce len by som spala a spala....ale zakazujem si to....lebo v noci nemôžem spať....už 3 deň mám problém so spánkom

zuzana_18
20. aug 2010

@crazybabenka skús ísť niekde na vychádzku a to ťa unaví a budeš spinkať ako to malé bábo čo máš v brušku 🙂 .

crazybabenka
autor
20. aug 2010

@zuzana_18 práve že ja som unavená...len to bábo čo mám v brušku má energie za 4-roch....a v noci si robí v mojom brušku disco....alebo si pripravuje gymnastickú zostavu na olympiádu....to ešte neviem....ale podstatné je, že tam robí "bordel" a maminka nemôže spať 😀

zuzana_18
20. aug 2010

@crazybabenka presne tak,len nech tancuje a dáva mamine vedieť ,že je živučké,zdravučké a nič mu nechýba!Už to cítiš silnejšie?

crazybabenka
autor
20. aug 2010

@zuzana_18 no moja počkaj....keď bude tvoj krpec robiť v brušku saltá ako to budeš cítiť....len to moje dieťatko je taký nočný tvor.....jedine čo na neho platí je tatova ruka na brušku.....a keby si vedela ako spolu komunikujú

zuzana_18
20. aug 2010

@crazybabenka jéééééj,to je milé,ale to si asi viem predstaviť,lebo môj drahý mi tiež chytí bruško a niečo šušká,aby mamina nepočula.Je to strašne zlaté.To sa už teším keď mi bude robiť saltá,aj keď potom ti možno inak napíšem,keď budem ráno vstávať zavčasu do práce a celú noc budeme mať v brušku disco show 😀 😉 .

crazybabenka
autor
20. aug 2010

@zuzana_18 každý deň ma ten drobec prekvapí niečim novým....a ja ho ľúbim viac a viac....a to si myslím, že sa ani viac ľúbiť nedá

zuzana_18
22. aug 2010

@crazybabenka to hej,a počkaj ako ich budeme ľúbiť keď sa na nich prvý krát pozrieme.Jáj,už keby to bolo 🙂 .
Čo inak ,aký bol víkend?Ja taký oddychový a jedavý 😉

crazybabenka
autor
22. aug 2010

@zuzana_18 joooj dobrý bol....boli sme na 50-tke Miškovej krsnej....ani som nemyslela, že tak dlho vydržím.....okolo 11 ma bol Miško zaviesť domov.....ale potom som si celú noc nadávala.....lebo ma tak strašne bolala pánva, že ma chcel odviesť na pohotovosť....ale okolo 4 sa mi podarilo zaspať....a ráno už bolo ako tak v pohode.....ale dobre mi padla tá oslava....konečne som niekde vypadla.....medzi príjemných ľudí 😀

zuzana_18
22. aug 2010

@crazybabenka jasné,je to super ,sa tak odreagovať a hhlavne s dobrými ľuďmi,kt.sa tešia s tebou a úprimne.
Tak ťa bolí panva?Chúďatonko moje,dúfam,že ma to nečaká 🙂 .

crazybabenka
autor
23. aug 2010

@zuzana_18 juj a keby si vedela ako.....ani sadnúť ani postaviť....a keď sa mám v posteli otočiť....to je akoby som rodila terénných ježkov v kanadách......jediné čo sa dá "bezbolestne" je chodiť.....ale pomáha mi fitlopta....našla som si také cvičenia.....maminka mi hovorila, že to pri mne mala tiež......no čo už.

zuzana_18
23. aug 2010

@crazybabenka no pekne,tak to si vytrpíš,tak to máš asi zdedené.A dávaš si na to aj nejaké lieky od bolesti?Či radšej nie...mňa keď bolela hlava,a to teda dosť hnusne som sa premáhala-že nemôžem a nemôžem si dať tabletku.Pri tom paralen je vraj v pohode.No ale tak sme opatrné....

crazybabenka
autor
23. aug 2010

@zuzana_18 dal mi doky magnézium.....to je asi univerzálna tabletôčka pre tehotné....mne povedal, že nesmiem žiadne lieky proti bolesti....hlavne v prvom a druhom trimestri....keď sa tvoria a vyvíjajú orgániky....ani paralen.....a radšej vytrpím....keď ma bolí hlava tak si idem ľahnúť.....proste všetko pre zdravého krpca

zuzana_18
23. aug 2010

@crazybabenka veď jasné,ja trpím aj dnes ,bolí ma hlava.Ale docent v MT povedal,že úplne v pohode,tak tomu verím.Kámošku tiež strašne bolievala hlava,vraj skoro celé tehotenstvo a asi pred mesiacom sa jej narodila krásna zdravá bábika .Ona si dávala panadol.To tie naše hormóny,ja som mávala s hlavou problém niekedy aj pred ms.
Ale vydržíme!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crazybabenka
autor
23. aug 2010

@zuzana_18 presne tak .....vydržíme.....pre drobca aj koleno vŕtať.....dnes sa opäť hrám na šípovú ruženku....kam ma položia tam spím......a ústa sa mi otvárajú ako vtáčatku keď je hladné.....v kuse zívam

zuzana_18
24. aug 2010

@crazybabenka len si pospinkaj.Potom nám bude drahocenný čas si chvílonku pospať. 🙂 Tak dnes sme boli na screeningu,všetko ok,drobček má už skoro 6 cm,úspešne sme ukončili 12 TT.Pán docent nám všetko pekne povysvetľoval,poukazoval,tak sme spokojní odišli.
Idem si prehodiť na pase termín pôrodu keďže sme sa posunuli dopredu 🙂 .

crazybabenka
autor
24. aug 2010

@zuzana_18 aký drobec? 6 cm....to je už poriadny kus človeka 😀 juj ja sa už neviem dočkať toho 6.9 keď pôjdeme do MT.......a gratulujem k dobrým výsledkom....ale to bolo jasné 😉

zuzana_18
24. aug 2010

@crazybabenka ďakujem moja zlatá,nóóóó,to je riadny drobec,bol to super.A je tak isto viac ako jasné,že 6.9.bude všetko v úplne najlepšom poriadku a už sa teraz teším akým pohlavím nás prekvapíš.Jáááááj,dáme nejakú koníkovsko-internetovú oslavu 😎 😉 .

anita12
24. aug 2010

Ahojte babenky, viem, že nepatrím do tejto krásnej témy , no nedá mi sa nepotešiť s Vami a z Vašho krásneho očakávania 🙂 . Ale vidím , že ste tu len tri. Zuzanka, tak veľmi sa teším , že sa všetko dobre vyvýja ( uvedomujem si, že aj ja už by som bola v 13tt...., mali sme rovnaké návštevy v MT..). Crazy... tak Teba si viem celkom predstaviť, ako sa Ti už krásne zagulatilo bruško a Nelly.. tak Tebe držím palčeky už prvej, keďže to bude už tohtoročné bábenko 😉 . Všetkým Vám prajem pevné zdravíčko a hlavne nech sú tie malé zázraky vo Vás v najlepšom poriadku a počkajú na ten svoj príchod na tento svet v ten správny deň. Držkajte sa , opatrujte sa ! Dúfam, že aj ja sa raz budem môcť zapojiť do tejto témy ako účastník, nie len ako povzbuditeľ .. Prajem Vám všetkým veľa šťastia !!!!!

crazybabenka
autor
24. aug 2010

@anita12 ďakujem si strašne zlatučká.....a v žiadnom prípade nehovor, že sem nepatríš.....všetky sme na jednej Iscareloďke......len niektoré mali o kúsok toho šťastíčka viac......keď som čítala čo sa ti stalo ..... ver mi preplakala som pol dňa......nechcem ťa rozľútosťovať.......ale s každou s Vás cítim....a teším sa s každého čo i len malého úspechu a veľkých zázradkov ako teraz Janemari.....neboj....určite to skôr alebo neskôr príde......určite......netreba nič vzdávať....a za chvíľku nás tu bude kopa 😉

crazybabenka
autor
24. aug 2010

@zuzana_18 nooo neviem neviem.....ak to bude hanboško po tatovi.....tak sa to dozvieme až pri pôrode.....aj vtedy bude krížiť nožičky.....a tebe ešte nepovedali? lebo mne približne povedali na tomto sone 😉

nellymn
24. aug 2010

@anita12 ahoj. Ďakujeme za povzbudivé slová. Tie bábätká nám robia veľkú radosť. Ja už asi o mesiac budem baliť tašku do pôrodnice. Jaj. Aby sme si toto bábätko zaslúžili, veľa sme si museli vytrpieť. Vždy, keď som si robila test a bol negatívny plakala som celý deň. Testy som už potom neznášala. A vidíš, po 4 rokoch sme sa dočkali.
Asi chce všetko svoj čas. Pán Božko presne vie, čo robí. Aj keď to niekedy nevieme pochopiť, že prečo nás tak trápi. Ale on to vie. A vždy po búrke vyjde slniečko 🙂.

anita12
24. aug 2010

@nellymn ... ja to beriem už tak, že každý má svoj osud napísaný.... Ja sama som si toho už tolko prešla , čakáme na to už 10 rokov a teraz, ked sa to už konečne podarilo, a hned dve naraz, tak nás tie dve bublinky za pár týždnov aj opustili :(
Ale budem veriť, že možno raz... sa to podarí, spravíme pre to všetko , možno do tretice sa slniečko aj na nás usmeje ..
Pekný večer a pohladkaj za mna to malé dievčatko 🙂 ( ja osobne by som tiež strašne chcela dievčatko ,ale je to jedno, hlavne nech vôbec.. ) Držkaj sa !

crazybabenka
autor
24. aug 2010

@nellymn plne s tebou súhlasím 😉

zuzana_18
25. aug 2010

@crazybabenka nie,ešte nepovedal pohlavie,idem tam zase v 19.týždni,tak dúfam potom.Ale medzitým budem chodiť k mojej,tak možno zbadá skôr. 😉 Ale začína mi to byť jedno hlavne keď vidím tie vyšetrenia všetky čo musíme absolvovať a vždy tŕpnuť,aby bolo všetko ok.Takže hlavne aby bolo zdravučké.
@anita12 moja zlatá,straaaašne moc ďakujeme.Ani náhodou si nemyslíme,že sem nepatríš.Kľudne sa k nám pridaj a píš nám novinky aby sme sa mohli o chvíľu tešiť s tebou.Veľmi ti držím palce a prajem ,aby ti to vyšlo.Nebojkaj,určite už víde...
@nellymn supeeeeeeer!!!!!Jáj,závidím ti-v dobrom samozrejme.Ale aspoň nás budeš všetky pripravovať 😉
Prosím ťa-chcela som saťa opýtať-bola si na odber plodovej vody?Ja by som mala ísť,ale zase som nejaká moc sčítaná a zistila som,že hrozí riziko potratu., ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹