icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
19. jún 2011

@pohodacka fotečky nebudú....stratili....respektíve záhadne nám zmizol foták......mali sme večeru v jednej reštike čo boli ešte tri akcie.....no a stalo sa ☹ 😠 😢 ☹

sliver
19. jún 2011

@crazybabenka ☹ ☹ ☹
ale spomienky ostanú naveky 😉
ako bolo, preháňaj....

crazybabenka
autor
19. jún 2011

@sliver jáj krásne a neopakovateľné.....normálne som mala zimomriavky ako prvý krát....bolo to o to krajšie, bola tam aj naša Paulínka.....stala sa Božím dieťaťom......a bolo to aj o to symbolickejšie že v utorok máme 3. výročie svadby....a v stredu má Paulínka prvé meniny......no proste nádherné.....a pán kaplán s pani farárkou si pre nás pripravili krásne prekvapenie.....pani farárka nám zaspievala nádhernú pieseň o láske a manželstve....no a Pauluška a jej krst.....no presne ako sme čakali....krik na celý svet.....lebo ju obliali a nepokračovali....ona si myslela, že sme ju začali kupkať....lebo však začínam od hlavičky.....a zrazu nič.....tak nám vyjadrila svoj názor 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
19. jún 2011

jediné čo mi neprešlo bola svadobná noc, na ktorú som si nárokovala.....no ale čo je krajšie ako pokojne spiace bábätko medzi ľúbiacimi sa rodičmi 😀 tak sme sme sa držali za ruky....hovorili si ako sa ľúbime....a strážili spánok toho nášho pokladíku 😀 😀 😀 😀

pohodacka
19. jún 2011

@crazybabenka krásne holúbkovia 🙂 len tak ďalej,nech sa ľúúúúbite až do smrti a aj s Paulínkou 🙂

janemari
19. jún 2011

@crazybabenka juuuj krásne,normálne si ma rozplakala 😔 Gratulujem 🙂

sliver
20. jún 2011

@crazybabenka - krááááááááásne
blahoželáme!!!
aby každé dni celého vášho života boli také ako tento víkend!!!

akire33
20. jún 2011

ahojte babenky, skocim Vam do temy, boli ste sa uz s rotolestami ukazat p.docentovi ? lebo my sa chystame tento tyzden a spekulujem co mu okrem nas zobrat 😉, dajte daky typ

crazybabenka
autor
20. jún 2011

@sliver ďakujem moja

crazybabenka
autor
20. jún 2011

@akire33 aj my sa chystáme....ešte sme neboli

crazybabenka
autor
20. jún 2011

@janemari Jani....ak si dobre pamätám....tak ti držím palce....aby si zajtra úspešne uzavrela tú kapitolu života.....nech z toho vyťažíš najviac.....a už bude len a len lepšie a lepšie

janemari
20. jún 2011

@crazybabenka dakujem ale zajtra sa nic nekona ☹ 😠

alex9966
20. jún 2011

ahojte dievcata. tak uz je mala na svete. je uzasna. skomplikovala som si porod epiruralkou. ako som bola jej zastancom tak uz nie som. majte sa zatial pekne

pohodacka
20. jún 2011

@alex9966 gratulujeme a nech je hlavne zdravá,už máš našťastie všetko za sebou,rýchlo zabudneš na pôrod,uvidíš.@janemari a čo sa malo zqajtra diať.. nie som v obraze.

sliver
20. jún 2011

@alex9966 - blahoželááááme, to ti veríme že je úžasná, však je tvoja 😉
kopec zdravíčka!!!

crazybabenka
autor
20. jún 2011

@alex9966 gratulujemeeeeeeee čakáme na fotečku 😀

crazybabenka
autor
20. jún 2011

baby dala som do albumíku zopár fotiek od segry z foťáku 😒

buba78
20. jún 2011

@akire33 vau....vy uz mate zubky.....my stale nic....kedze byvame v Martine kazde dva mesiace sa im ukazeme.....su stale mily.....po 6 tyzdnoch sme im do niesli tortu ako podakovanie

pohodacka
20. jún 2011

@crazybabenka júúúj,malá je úžasná..a keď ju kŕmiš,tak pekne samasedká?Lebo Nelku ešte napríklad v tej jej stoličke nemôže nechať,trepe hlavinou..

bbtina
20. jún 2011

@crazybabenka juj tak si to pekne opisala,je to pekne ked sa dvaja tak lubia a specatia to este aj pri krste

pohodacka
20. jún 2011

@buba78 mám kámošku -jej synovi vyšli až v 10 mesiacoch!!!A kámoške,z ktorou sombola v nemocke/malý má 4 mesiace aj týždeň-jemu vyšiel po treťom mesiaci 😀

akire33
20. jún 2011

@buba78 no mame dva a naraz aj vysli a vraj sa tlacia aj horne naraz 😠 takze je obcas veselo, inac aj ja poznam babulku co ma 10 mesiacov a zubka ani jeden, tak neboj oni vyjdu, ono to nie je vyhra ked stale kojim 😒,.... ta torta bol dobry napad

crazybabenka
autor
21. jún 2011

@pohodacka ja ju kŕmim v tej hojdačke......to je rovnaká poloha ako v autosedačke.....a u našich alebo u svokrovcov v autosedačke.....takže pohoda 😀

crazybabenka
autor
21. jún 2011

@bbtina 😉

petuska123
21. jún 2011

cavte baby pomaly sa mi to krati. zajtra sono a krv a koncom tyzdna opu. 😝

crazybabenka
autor
21. jún 2011

@petuska123 držíme päste

janemari
21. jún 2011

@pohodacka má už tvoja krásavica náušničky?
@petuska123 držíme palčeky aby bola dobrá urodička.

pohodacka
21. jún 2011

@janemari jasné,dali sme jej ešte v pôrodnici...máme trápenie ..Neluška je chorá,zapálené hrdielko,kašeľ,soplík...tak máme mucosolvan,nasivin a liečime sa.Ale tešíme sa aspoň z toho,že aj my sme objednali hojdalu crazy,práve ju doniesli,tak to skúsim poskladať..uvidím či bude mať Nelinka náladu ☹

sliver
21. jún 2011

@pohodacka - chúdatenko.... nech sa čo najrýchlejšie vylieči.....

tá hojdačka je akási moderná 😉 mám si aj ja pohladať?
ja chcem dať naušničky tiež hned v pôrodnici...

pohodacka
21. jún 2011

@sliver Ďakujeme moja...uvidím,verím,že sa bude Nelke hojdačka páčiť,má myslím 7 melódií,dá sa nadstaviť rôzny čas.interval hojdania a tak.Len sa mi nejako nedarí poskladať ju,tak sa neviem dočkať mm z práce..čo sa týka tých náušničiek v pôrodnici,myslím,že to bolo fajn,lebo také novorodeniatko má tie ušká ako papieriky tenunké,Nelke keď to prepichovali skoro ani neplakala,len tak mrnkla zo spánku.Ani jej to nejako nehnisalo.Asi dva týždne som jej ich pretáčala a liehovala a bolo všetko super.Inak sledujem,že už sa ti to blíži..keby ideš v mojich šľapajách,tak Sonička je o dva týždne na svete...tešíme sa už teraz.