Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka - ja som ju síce videla na fotkách ale viete mi dať aj link kde sa predáva?
@sliver daj si bazos.sk,ja ju mám odtiaľ,@crazybabenka ďakujeme moja.
@sliver aj tu na koníku v bazáre je ich kopec....čisto novú ti je škoda kupovať.....je to zbytočne drahé 😉
@sliver napr. túto máme my https://www.modrykonik.sk/bazar/lehatka-kresiel...
@crazybabenka všetko naaaaaajlepšie k Paulínkyním meninkám,hlavne zdravíííííííííííííčko a nech robí len radosť. 🙂
@pohodacka ďakujeme 😉
@crazybabenka aj my sa pripajame ku gratulacii.....hlavne velaaaa zdravia........my mame meniny v sobotu i ked to nie je v kazdom kalendari
@pohodacka aj vy ste chore? aj my ...mame herpeticku anginu........a ja , ze preco v sobotu nechcela prikrmy a sup v noci teploty do 39.bala som sa, aby sme nemali krce..........v nedelu bola uz len na mliecku........v pondelok som isla k Dr.....mame antibiotika i ked je to virusoveho povodu...nasu Dr zastupovala ina.tu nemam moc rada.....naliehala som, aby jej vysetrila CRP ci ide o virus alebo bakteriu.........vraj je to jedno lebo i tak sa este nieco bakterialna pridruzi.....aj tak som chcela to CRP a sup trosku zvysene.....jasne poistovne sa zas bavili.....uz sa zas za to doplaca 3eur......zrejme ich tie 3 eura ochudobnia.......dala nam este cebion multi....vraj je tam aj vitamin B, C co je dobre na herpesy......jasne, ze k antibiotikam hned biogayu.........ani nejdem pisat co ma vsetko stalo......uz asi nebudeme ani jest........dnes som radsej isla zas k Dr lebo od pondelka poobedia ma zas hnacku....ritulku uz taku cervenu a krce v brusku......az som jej musela dat rurku, lebo to nevedela dostat zo seba.......stale dookola ju umyvam a natieram pityolom.....doktorka povedala, ze je to suvis choroby..zas vysadit cebion lebo vitamin C este zhorsuje hnacku, ale zas vitamin B je potrebny pre crievka...a zaver vysadit biogayu a dat ine probiotika nutrolin B, ktory ma vitamin B ........no a bombonik tohto kolotoca...nasrala som sa v lekarni..ten nutrolin sa moze dat ked sa nariedi len tyzden a ja za ten tyzden miniem len necelych 20ml a jeho je 60ml.super ako vedia firmy zarobit na detoch keby aspon dali o polovicu mensiu flasticku......no a dovolme si mat dve deti ked nestacime na jedno aj to sme si museli zaplatit, ale som stastna , ze ju mam, len nech uz netrpi........snad uz teploty po troch dnoch odisli a bude uz len dobre ...aj vy sa skoro vyliecte
@petuska123 super...drz sa.......urcite to dopadne dobre a budes dalsia medzi nami
@buba78 Ďakujeme..... v našom kalendári ste 😀 v každom čo máme doma 😀
@buba78 no moja malá Olivka....má to ona za problém...chúďatenko malé.....a to sa ako prejavuje tá herpetická angína....to máš rovnako ako s probiotikami infants.....ledva sa toho minie polovička....a šup do koša a kupovať nové 😠
@crazybabenka gratulujeme Paulínke k meninám,nech zdravá ako repa a nech ju rodičia poslúchajú 🙂
@buba78 úplne ťa chápem,že ťa to rozčúlilo.Ale ako píšeš hlavne nech je už zdravá.
@crazybabenka v krku su pluzgieriky ako herpes na perach.......dost to boli takze pije len mliecko a su vysoke teploty.....dr mi nedala nic do hrdielka, ale som sa radila v robote s dr vraj tantum verde aj ked je od 6 rokov jej neublizi.praveze dezinfikuje, znecitlivi a lieci....vraj dva krat denne......pisu az 6 krat denne
@buba78 no moje chúďa.Naša horúčky zatiaľ nemá,ale od včera sa jej pohoršilo,kašlea soplí viac.Kašlala až tak,že vyvrátila hádam čo z týždňa jedla.Už som chytala paniku,tak to z nej išlo..tak som volala dr a hneď musíme prejsť na antibiotiká.Včera sme platili skoro 500 sk,uvidímčo dnes,mm ich donesie z robotý.Kašlem už na peniaze,nech jej je hlavne dobre,už keď ma vidí s odsávačkou,tak ma bije po rukách 🙂 .A to ju mala tak rada,lebo hrá melódie,tak spievala s ňou..a keď som ju začala odsávať,tak jej to bolo veľmi smiešne 😀 .Ale teraz sa už jeduje.Ešte keď to ja dostanem,budem musieť prestať kojiť,tak maporazí úplne.
co ste isli vsetky na dovolenku? alebo si uzivate pekne dni vonku...........konecne sme druhy den bez teploty.....vecer sme boli von na pol hodinu.....konecne....uz mi sibalo........
Ahojte baby ak ma palia bradavky moze to byt priznak tehotenstva? pred menstruaciou ma nikdy nepalili ale teraz ano..co si myslite?
Tak baby máme to za sebou, môj miláčik má prepichnuté ušká a krásne náušničky.
@magdalenka22_ môže to byť prejav tehu,ale aj nemusí. 😉
@janemari výborne,tak ste fešandy.
@buba78 jaso mmala fofry,dnes sme skoro skončili na infúziach.Nelka začala vrackať a hnačkovať,tak sme išli kdr,ale zlatá,dovolila nám byť ešte doma,s tým,že ráno zavoláme či vrackala a dávam jej ryžový odvar.Taký hipp mrkvový..nofúúj,chúďa moje..zatiaľ nevracala,len sa pokakala zase,dnes siedmy krát ☹ Ale našťastie nemá teploty,je čulá,smeje sa apapať jej chutí.Čo je dobré.Pani doktorka ju pochválila,že pekne bojuje.Moje chudiatko malinké,už nech aj my môžmeísť von,lebo ma tu vystre.
@magdalenka22_ fuuu v tom ti neporadím....mňa len boleli a nie pálili
@janemari no fešandy 😀
@pohodacka kakačky môžu byť aj od zúbkov.....máte to lepšie, že ste doma....mi sme sa išli vtedy v nemocke zblázniť....skoré uzdravenie Nelke
@buba78 no mi tento rok ideme dovolenkovať na "malte" prídu nám prerábať jadro....už sa neviem "dočkať" ....to nedoupratujem ani do vianoc 😝
@crazybabenka ďakujeme a hej?To som nevedela,vidíš?Neviem či to nie je z antibiotík,má také podozrenie dr.Dnes sa zatiaľ pokakala raz,uvidíme čo do poobedia.Dlávim ju ryžovým odvarom,fúúj,chúďa.
baby v pondelok ma caka OPU 🙂
@pohodacka chúďatko....aj naša bola na ryžovom odvare keď tak vrackala 😒
@petuska123 budeme na teba myslieť 😉
@pohodacka ahoj...to riadna bojovnicka.......my sme dnes zas boli na kontrole...vysypali sme sa na chrbatiku az k uskam a na brusku.....zaver k herpangine pribudla siesta choroba co som si aj myslela......ozaj na crievka je dobre probiotikum nutrolin B lebo obsahuje vitamin B na crievka pri hnackach.......kup, urcite pomoze i ked je len na tyzden a dost sa vyhodi, ale mylsim, ze nam pomohol......a nemali ste nahodou rotavirusy?....byvaju horucky, hnacky, vracanie............teraz jej varim mrkvicku,,,,,,od nedele nejedla nic len mliecko........a este na hnacku je dobra smecta prasok.......dala som to do 40ml prevarenej vychladenej vody a ponukam kazdu hodinu 5ml......davali sme dva dni a uz zacina mat hustejsiu a konecne zltu stolicu a nie zelenu......drzte sa
@crazybabenka veru neviem si predstavit prerabat pri dietati.....vela sil pri upratovani

@pohodacka - jojo už sa to kráti 😉 už sa mi dnes v noci snívalo že som rodila 😀 😀 😀
dnes som veľmi happy, po týždni mi odpúchli členky!!! juj aká som rada a hned tri kilá dole, budem zlá na druhých ale keby chcelo byť teraz mesiac škaredo lebo jeden teplý týždeň s opúchmi mi stačil....
no ja by som ju už rada mala pri sebe, len môj drahý sa stále akosi bojí.... keď mu spomeniem pôrod tak stresuje že je ešte čas... že je skoro....
daj link akú hojdačku si kupila 😉 kde u koho zakoľko 😉