Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka ☹ ☹ ☹
ale spomienky ostanú naveky 😉
ako bolo, preháňaj....
@sliver jáj krásne a neopakovateľné.....normálne som mala zimomriavky ako prvý krát....bolo to o to krajšie, bola tam aj naša Paulínka.....stala sa Božím dieťaťom......a bolo to aj o to symbolickejšie že v utorok máme 3. výročie svadby....a v stredu má Paulínka prvé meniny......no proste nádherné.....a pán kaplán s pani farárkou si pre nás pripravili krásne prekvapenie.....pani farárka nám zaspievala nádhernú pieseň o láske a manželstve....no a Pauluška a jej krst.....no presne ako sme čakali....krik na celý svet.....lebo ju obliali a nepokračovali....ona si myslela, že sme ju začali kupkať....lebo však začínam od hlavičky.....a zrazu nič.....tak nám vyjadrila svoj názor 😀 😀 😀 😀
jediné čo mi neprešlo bola svadobná noc, na ktorú som si nárokovala.....no ale čo je krajšie ako pokojne spiace bábätko medzi ľúbiacimi sa rodičmi 😀 tak sme sme sa držali za ruky....hovorili si ako sa ľúbime....a strážili spánok toho nášho pokladíku 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka krásne holúbkovia 🙂 len tak ďalej,nech sa ľúúúúbite až do smrti a aj s Paulínkou 🙂
@crazybabenka juuuj krásne,normálne si ma rozplakala 😔 Gratulujem 🙂
@crazybabenka - krááááááááásne
blahoželáme!!!
aby každé dni celého vášho života boli také ako tento víkend!!!
ahojte babenky, skocim Vam do temy, boli ste sa uz s rotolestami ukazat p.docentovi ? lebo my sa chystame tento tyzden a spekulujem co mu okrem nas zobrat 😉, dajte daky typ
@sliver ďakujem moja
@akire33 aj my sa chystáme....ešte sme neboli
@janemari Jani....ak si dobre pamätám....tak ti držím palce....aby si zajtra úspešne uzavrela tú kapitolu života.....nech z toho vyťažíš najviac.....a už bude len a len lepšie a lepšie
@crazybabenka dakujem ale zajtra sa nic nekona ☹ 😠
ahojte dievcata. tak uz je mala na svete. je uzasna. skomplikovala som si porod epiruralkou. ako som bola jej zastancom tak uz nie som. majte sa zatial pekne
@alex9966 gratulujemeeeeeeee čakáme na fotečku 😀
baby dala som do albumíku zopár fotiek od segry z foťáku 😒
@crazybabenka júúúj,malá je úžasná..a keď ju kŕmiš,tak pekne samasedká?Lebo Nelku ešte napríklad v tej jej stoličke nemôže nechať,trepe hlavinou..
@crazybabenka juj tak si to pekne opisala,je to pekne ked sa dvaja tak lubia a specatia to este aj pri krste
@pohodacka ja ju kŕmim v tej hojdačke......to je rovnaká poloha ako v autosedačke.....a u našich alebo u svokrovcov v autosedačke.....takže pohoda 😀
@bbtina 😉
cavte baby pomaly sa mi to krati. zajtra sono a krv a koncom tyzdna opu. 😝
@petuska123 držíme päste
@pohodacka má už tvoja krásavica náušničky?
@petuska123 držíme palčeky aby bola dobrá urodička.
@janemari jasné,dali sme jej ešte v pôrodnici...máme trápenie ..Neluška je chorá,zapálené hrdielko,kašeľ,soplík...tak máme mucosolvan,nasivin a liečime sa.Ale tešíme sa aspoň z toho,že aj my sme objednali hojdalu crazy,práve ju doniesli,tak to skúsim poskladať..uvidím či bude mať Nelinka náladu ☹
@sliver Ďakujeme moja...uvidím,verím,že sa bude Nelke hojdačka páčiť,má myslím 7 melódií,dá sa nadstaviť rôzny čas.interval hojdania a tak.Len sa mi nejako nedarí poskladať ju,tak sa neviem dočkať mm z práce..čo sa týka tých náušničiek v pôrodnici,myslím,že to bolo fajn,lebo také novorodeniatko má tie ušká ako papieriky tenunké,Nelke keď to prepichovali skoro ani neplakala,len tak mrnkla zo spánku.Ani jej to nejako nehnisalo.Asi dva týždne som jej ich pretáčala a liehovala a bolo všetko super.Inak sledujem,že už sa ti to blíži..keby ideš v mojich šľapajách,tak Sonička je o dva týždne na svete...tešíme sa už teraz.

@pohodacka fotečky nebudú....stratili....respektíve záhadne nám zmizol foták......mali sme večeru v jednej reštike čo boli ešte tri akcie.....no a stalo sa ☹ 😠 😢 ☹