Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka zlatko....nečítaj tabuľky to je zbytočné....naša sa už pretáča na bruško a späť vyše mesiaca 😀 😀 😀 😀 dnes je už aj u nás lazaret....malá už dve noci strašne zle spala....a dnes celý deň teplotujeme....ale vyrehotaná je ako lečo.....trošku papá pomenej....tú svoju 150tku pije na 3x.....ale príkrm do nej len tak zhrmí.....keby nebola horúca ako plechová strecha v lete....tak ani neviem....že jej niečo je.....zajtra ideme k dokyne.....v piatok nás asi nezaočkujú 😒
@petuska123 no úrodička parádna.....tak nech sa len delia o dušu....a potom šup mamine do bruška do teplúčka 😀 😀
@sliver no moja....už striháš meter?
@crazybabenka tak vy ste ešte šikovnejšie 🙂 .Hrúza s tými chorobami..ale je fakt,že ich znášajú lepšie ako dospelí..
@crazybabenka síce počkaj,to sú potom rovnako zručné 😀 😀 ,veď môj chrúst je skoro o tri týždne mladší od Tvojho a + o dva týždne skorej narodená 😀 😀 .Šikulky naše,hlavne ale nech sú zdravé.Pauluške rýýýchlo preč teplota hnusnáááááááááá.
@pohodacka no just som to išla pozrieť do tej knižky čo jej všetko zapisujem....tak prvý krát sa pretočila15teho mája 😀 😀 😀
@pohodacka Ďakujeme....všetci mi hovoria, že sú to zúbky....tak uvidíme 😒
@crazybabenka - mám urobený taký škrtací kalendár 😉 na nástenke 😀
juj ale už by som aj bola rada keby bolo potom... som akási nedočkavá, asi ako každá....
stále som unavená, nič sa mi nechce, lenivá ako slon a nebaví ma to čakanie a sledovanie čo sa deje...
bruško si robí čo sa mu zachce, tvrdne veľmi, bolesti v podbrušku ako pri MS, občasné krče... a malá sa dosť málo hýbe tak potom vždy chytím stres či je všetko OK... no najhoršie sú noci.....
ale však to všetky poznáte..........
@crazybabenka čo si budeme dokazovať..???Pre každú maminku je aj tak najšikovnejšie,najkrajšie a najdokonalejšie to jej dieťatko,no nemám pravdu?:Teda pokiaľ je mamina normálna a nie tá suka čo je schopná zahodiť bábo do potoka a podobne.Tak zúbky?Naša zase ale 4 večere hrúza,minimálne do 22.00.hod.nespí a mrnčí,musí sa nosiť na rukách,no zlá je proste večer.Neviem čo má..dora bláznivá 🙂
Ahojte ked citam ten prispevok aj ja sa chcem podelit o moje skusenosti. Pan doc. je uzastny clovek ale aj cely personal v tomto centre je skvely. Dochádzali sme za nim az z PO lebo som pocula same chvaly na pana doc. ja som bola v poriadku ale manzel mal trocha zle vysledky. Boli sme tam prvý krat toho roku v maji a teraz v juni som mala ist este na krv no uz sme to nestihli lebo som tehotna 🙂 ked to clovek najmenej caka vdety to pride 🙂
@janemari - no uvidíme 😉 podľa dr. má takých 2900g
a je pravda že je fest guľaté, každý sa mi smeje že je presne také ako keby tam bola lopta 😀 som ho mala také roztiahnuté a teraz posledné dva týždne sa úplne zagulatilo...
ja som bola veliká ked som sa narodila no drahý bol maličký a nechceli ho ani z nemocnice pustiť lebo nemal váhu, zato teraz je riadny chlap 😀 tak uvidíme ako to dopadne 😎 😎
@pohodacka nieeeeeee trubka.....nič si nechcem dokazovať.....no sproste som to napísala....mňa len zaujímalo kedy to bolo....či som si dobre spomenula, že je to niečo vyše mesiaca.....neviem či sú to zúbky....dnes ráno žiadna teplota....aj dokyna hovorí....že netuší čo jej je....že je úplne v poriadku....si myslím, že keby som nebola včera u nej a aj ona by jej namerala 38 tak mi ani neverí.....takže si obe myslíme, že sú to zúbky......ale pusinka zatiaľ čistá....no uvidíme....máme za sebou zase hroznú noc.....malá ledva večer zaspala s veľkým plačom......o 22...zase plač.....pred druhou sa zobudila.....a plakala ..... kým som si odsávala mliečko....... zaspala pred pol 4.....a o 7 zase krik.....teraz spala do 9tej......no som zvedavá čo nám povie doktorka....zatiaľ som s ňou len volala ....ideme až na 11tu 😒
@sliver no moja vyber tú basketbalku spod svetra 😀 😀 😀 😀 no krásne brušino
sliver dakujem 🙂))
takže máme kiahne....parááááááááááááda 😖 😖 😖 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@lubkaj38 tešíme sa....vitaj medzi nami
@crazybabenka ja som to myslela v dobrom Ty dora 😀 ..kiahne???No bože,ale budete to mať z krku.
@sliver kde ukazuješ bruško,ja zle vidím? 🙂
@pohodacka najhoršie je....že aj mňa začína všetko svrbieť....autosugescia funguje na jednotku....ešteže viem, že som ich už mala....ale mm nie....no som zvedavá....asi budem natierať dvoch 😀 😀
@crazybabenka no jasné,jedným ťahom to natrieš 🙂 to sú príznaky teploty a potom vlastne samotné vyhádzanie?
@pohodacka no ona bola teda aj je strašne nekľudná.....zvýšená teplota a vyrážka
@crazybabenka no bože...s našou je hrúza večer posledné dni..nie a nie spať..
@pohodacka naša má tiež ťažké noci....ale aspoň už vieme s čoho to má 😒

@pohodacka - no tak máš riadnu šikulku!!!
beťárka jedna 😉 no teraz budeš musieť dávať viac pozor....