icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
24. jún 2011

@buba78 no minulý rok nebol čas....museli sme sa rýchlo presťahovať s podnájmu....no ale čo už....na vianoce už budeme pekný 😀 to bude prvá etapa.....na budúci rok druhá.

crazybabenka
autor
24. jún 2011

pochválim sa vám....takto to bude približne vyzerať....aj keď ešte nie som celkom zmierená s tým....že práčka pôjde do kuchyni....ale keďže mame minikúpelničku....tak čo už

crazybabenka
autor
24. jún 2011
pohodacka
24. jún 2011

@buba78 ďakujem za rady,našťastie dnes je trochu lepšie,aj keď ešte kaká,už myslím nie tak veľmi.

pohodacka
24. jún 2011

@crazybabenka krásne,dobrý vkus 😉

crazybabenka
autor
24. jún 2011

@pohodacka keby to už bolo za nami 😀
malá je dnes ako z divých vajec....neviem čo je s ňou....len v kuse plače....piští ....ešte o jeden tón vyššie a už ju počujú len netopiere....spať nechce....no koniec

buba78
24. jún 2011

@crazybabenka prekrasna kupelna.......bude to aj dost stat, co

crazybabenka
autor
24. jún 2011

@buba78 na to aká je to malá kúpelnička tak dosť.....ale chceli sme slovenské výrobky...a zase nie sme takí bohatí, aby sme kupovali lacné veci.....nechceli sme poľské.....už sa teším ako malej napustím vaňu a ona bude okolo seba metať ručičkami a čľapkať na všetky strany 😀 😀 😀

janemari
24. jún 2011

@petuska123 držíme palce aj tie na nohách 🙂
@crazybabenka áno kočka 😉 A malá dostala podobnú bábu ako ste kupili Paulinke,kuk do albumu 😉

janemari
24. jún 2011

@crazybabenka krááááásna kupelna to sa bude relaxovať 😎

crazybabenka
autor
25. jún 2011

@janemari to hej....len ten bordel čo tomu bude predchádzať....ale tebe to nemusím hovoriť 😀

pohodacka
25. jún 2011

Júj baby,nechcem prerieknuť,ale Nelinke je lepšie.Už vyspevuje ,vykrikuje,škerí sa..a to je dobré znamenie 🙂
@crazybabenkato Ťa ľutujem,ja som teraz doupratovala komplet celý byt a necítim si chrbát.Ale zase budete krásni..Ja som mala dovolenku minulý rok "na malte",my sme robili byt úpne že na komplet.Ale bude pár rokov aspoň pokoj.Už nech je budúci týždeň,normálne sa teším von s kočiarikom,až mi to chýba.Za taký mesiac už hádam nahodíme športový.Veď ten náš chrúst už je na celý kočár 😀

crazybabenka
autor
25. jún 2011

@pohodacka počúvaj ma mladá pani...ty si sa už dávno nepochválila Nelkou.....chceme nejaké aktuálne foto 😀 😀 😀 😀

pohodacka
25. jún 2011

@crazybabenka dobre,tak vám dám aspoň trošku 🙂.Hneď idemdo albumu,len rýchlo kukajte,lebo tata minule pozeral aké je to nebezpečné dávať deťule,že sa kadejakí pedofili vedia dostať na ne,tak hotovo.Nelka je zákonom chránená 😀 .Dám to tam a potom zase zmažem ako šibnutá 😀

crazybabenka
autor
25. jún 2011

@pohodacka no kočka je to....podarila sa vám 😀 😀 😀 😀

pohodacka
25. jún 2011

@crazybabenka stihla si?Som to omylom vymazala,som nechcela tak rýchlo 😀

crazybabenka
autor
25. jún 2011

@pohodacka akurát som pozerala....no teda...ty si šikovná 😀

buba78
25. jún 2011

@pohodacka ani nehovor ked si doma niekolko dni zavreta.......a to osm zvyknuta chodit denne von dva krat........my sme zamenili za sportak v 5,5mesiaci lebo plakala ked len lezala.......ale viac mi vyhovoval hlboky..videla som na nu....smola, ze ten nas sa neda otocit.....kazdy kociar ma plusy a minusy

pohodacka
25. jún 2011

@buba78 veď to,ani náš sa nedá otočiť,možno aj ja poviem,že zlatý hlboký.Som radšj keď na ňu vidím,a aj opačne.Hocikedy sa precitne,mrkne na mňa,usmeje sa a spinká ďalej.

janemari
26. jún 2011

Ahojte tak konečne som sa dostala od piatku na net 🙂 Prežili sme krásny víkend, maličká ma kopu zážitkov a kopu jarmočných darčekov od rodiny. Dakujemeeeee 🙂

crazybabenka
autor
27. jún 2011

no tak sme vybavený na pol roka dopredu.....sme s maličkou nakúpovali....podarili sa nám aj extra úlovky....no som zvedavá....čo povie tato....keď príde domov.....ale čo....korunky dostala maličká....a takto by sa minuli na somariny.....a teraz bude malá robiť image po celom Hrádku 😀 😀 😀 😀 ešte treba dokúpiť nejaké topánočky....ale to sa nedá dopredu 😀 😀 😀 😀

pohodacka
27. jún 2011

@buba78 práve som si všimla,že aj keď dám športový kočík bude otočená smerom ku mne,tak super.
@crazybabenka čo pekné si kúpila?Už aj zimné veci a tak?Ja ani nechccem ničkupovať,lebo už to fakt nemám kam dávať.Aj keď nemám problém minúť na Nelku aj celú tú "vysokánsku" materskú 😉

crazybabenka
autor
27. jún 2011

také vychytávky....súpravičky a tak....zimné som ešte nekupovala....kupovala som tak tepláčikové súpravy....mikinky a svetríky....rifličky.... 😀 😀 😀 s tejto mikinky máme dnes najväčšiu radosť 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
27. jún 2011

aj tomuto sme neodolali 😀 😀 😀

pohodacka
27. jún 2011

@crazybabenka krááásne,aj my máme nike-ové súpravičky,ono to už stojí pomaly ako veci v bežnom obchode,tak sa to oplatí a aj to vyzerá 😉 aj sandálky nike-ové má perfektné.My sme ani nevnímali,že to bude tento rok ešte veľké a budúci už malé,ale keď boli také podarenéééé,nevadí,budú papučky keď budeme cupitkať 😉

crazybabenka
autor
27. jún 2011

@pohodacka topánočky nekupujem dopredu.....to sa bojím....aj keď dnes sme boli u baťu.....a mali tam kolekciu na túto zimu....a mala som čo robiť, aby som odolala 😀 😀 😀 😀

petuska123
28. jún 2011

bre rano baby.tak som volala do MT takze oplodnilo sa mi 6 vajok.vo stvrtok zavolat ako sa im dari

sliver
28. jún 2011

@petuska123 - krásne krásne, nech si už čoskoro v tejto témičke natrvalo 😉
verím tomu že ti čoskoro pri dátume budú pribúdať tt 😉

pohodacka
28. jún 2011

@petuska123 supeeer,držíme palce!!!!!!

pohodacka
28. jún 2011

Neviem či sa mám tešiť alebo ako-čítala som,že deti sa bez pomoci dajú z chrbátika na bruško okolo 7.-meho mesiaca.Ten môj malý nezmar má dnes šokoval,až mi zle zostalo keď sa zvrtla a šup už bola na brušku.A velice sa jej to pozdávalo-úsmev od ucha k uchu.Som si myslela,že sa len tak pošmykla,tak som ju vrátila späť na rovnú posteľ a ona zase,šup a už sa vyškierala.Nie že by som sa netešila,ale ona sa potom kotúľa po celej posteli,až mi zle bolo keď sa za sekundu zjavila na kraji postele.keby tam nie som,tak neviem kde skončí ☹ .Teraz búva,som mala normálne strach ju tam nechať a ísť sa v kľude naobedovať.Tak je pobkladaná vankúšmi z každej svetovej strany. 😎