Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@sliver hádam to nebude až také zlé,bola si anemická aj mimo tehotenstva?
@crazybabenka tak sarýýchlo vyzdravte..
@janemari no čo,už ste boli na poradni?Ako rastiete?
bre rano baby.tak momentalny stav je takyto: jedno mame skvele jednotkove,dve su dvojkove povedala ze su dobre a tri su trojkove ze maju dake fragmenty.to co je?
baby sliver uz rodi????mi neodpisa od rano na moju otazku,ty brdo to ona nezvykne..ze by uz bola v porodnici??tak sa nam ozvy
@sliver
@petuska123 - jojo mala som mierny poplach 😀 😀 😀
ale pustili ma domov.........
nepravidelné kontrakcie na monitore (5 za 20min), spodná hranica plodovej vody (ževraj dosť málo) a zlý krvný obraz (nízky hemoglobín a vysoké bielkoviny a leukocyty....) tak riešili čo so mnou
môj dr. sa snažil niečo nájsť, nejaký zápal alebo čo.... no nič tak ma pre istotu poslal do pôrodnice k dr. u ktorého budem rodiť, ten to všetko potvrdil ale povedali si že to skúsime ešte vydržať......
tak čakáme ďalej 😉
@sliver ej ha.tak uz sa pomaly pyta na svet. a tebe vkladali blastocystu ci morulu??
@petuska123 - blastocystu
@janemari ale neboj,nedostanete teploty,musíš veriť..pre mňa bolo to očkovanie zatiaľ najstrašnejšie 🙂 ,dúfam,že toto bude len do jednej nožinky.
@sliver,no čo,čo povedali na poradni na ten hemoglobín,nič vážne,že?Neboj,malinká je určite v najlepšom poriadku,keby ju to malo nejako ohrozovať,určite Ti pôrod vyvolajú skôr..ale myslím,že nič také.
@crazybabenka boze to co tu citam........kiahne? my sme mali tri dni horucky a potom s avysypala na chrbte a brusku.......vola sa to siesta choroba........len nam sa to skomplikovalo aj s herpanginou.......a ma vyrazky? je ich vela?kde vsade....boli ste s niekym kdo ma tiez teraz kiahne? ci bolo u Vas nejake dieta, ktore chodi do kolektivu........prajeme vela sil a skore uzdravenie
no my máme ísť zajtra na poradňu a na očkovanie......ale som presvedčená, že nás nepichnú 😒
@buba78 ja som si tiež myslela.....keď som utekala k dokyne, že to bude 6ta....ale dokyna ma vyviedla z omylu....horúčkovali sme preto....že sa nemohla vyhádzať....najprv to boli len také fľaky....potom pľuzgieriky....a teraz chrastičky.....najprv som ju natierala....tekutým púdrom.....dnes mi mm sesterka doniasla také mliečko z lekárne....a je to 100 a 1 ....a hlavne nie je všade bordel s toho púdru.....no a ako sme to nachytali.....najprv som nevedela ako....lebo bolo hnusne....tak sme ani nikde nechodili....len kočíkovať....a tam sme sa s nikým nestretli .... kto by mal kiahne.....ale dnes som zistila, že suseda 40ročná ťapa pod nami má kiahne.....takže sme načapali cez stupačku 😀 😀 keby bola malá plne dojčená....tak jej nič nehrozí.....lebo v mliečku má protilátky.....takto máme "len" miernejší priebeh keďže je prikrmovaná
@sliver fúha,tak sa len držte..
@buba78 to nemyslíš vážne!!!!!!!!Ja som si prečo myslela,že len do jednej nožičky?Pane Bože,chudiatka zlaté,prečo to je takto blbo?Minule akurát nejaká detská lekárka hovorila,že volakedy sa nepichalo,ale podávalo lyžičkou..prečo to aj teraz tak nie je:Zaaručujem,že Nelka nevypľuje ani kvapku 😉
@crazybabenka aj ja som si myslela,že veď kojím,nemôžme ochorieť,lebo ju chránim.A aha,máme po využívaní antibiotík a skoro smeskončili v nemocnici.Dr mi vysvetlila,že som jej imunitu aj obranné látky dávala do tretieho mesiaca.Teraz už menej a vlastnú imunitu ešte vytvorenú nemá,ešte si ju len vytvára,resp.sama sa ešte nevie ubrániť.Takže vo veku v akom je ona že sa veľa detičiek kôli tomuto stretáva prvý krát s chorobou..
@pohodacka niečo v takom zmysle mi povedala aj moja...keď som bola nešťastná s toho, že mám mliečka stále menej a menej.....tak mi hovorila.....že to najlepšie čo som mohla tak som jej dala do 3tieho mesiaca....teraz to je už len papanica ....a podpora 😀 😀 😀
@crazybabenka napísala si to presne 😉
@crazybabenka krásny škero malá 🙂
@buba78 teraz zaspala-ako hovorím 22.00hod.Ja by som ju aj preložila,ale v noci sme také zohraté-ten raz čo sa zobudí-neplače,len si cucká prsty a ja sa nejak intuitívne zobudím-len sa nahne,poležiačky dám prsník,za 5 minút saotočí každá na svoju stranu a búvame ďalej 😀.Keby ju vykladám z postieľky,musím zažnúť a už by sa prebrala,A j keď mi je jasné,že donekonečna to takto robiť nemôžem.A inak Olivka už je ok?Zúbky už máte?
baby poprosíme hlas pre našu Paulínku http://babyroka.baby-web.sk/Fotografie.aspx?c=2...
juj baby....dnes strašná noc....malá nespala od 22 do pol 4 a len v kuse plakala ☹ ☹ ☹ ☹
Ahojte,,baby potrebujem radu,,bola som si pre výsledky krvy a doktorka mi povedala,že mam nízku hladinu PAPP-A (160.30),poslala ma na sono hlavne nech sa zamerajú na NT..bože ja sa tak bojím,neviete aka ma byť hodnota papp-a,aby to bolo v norme..
@pohodacka no tak malá mi zariadila, aby som sa už nemusela pýtať čo to je tá herpetálna angína....máme ju! aby nám nebolo ľúto....ja neviem....či si to moje dieťa chce odbiť všetko naraz....čakáme ako dopadne krvička....a podľa nej asi o 3tej nástup na infekčné ☹
@moniatko13 netuším ani čo to je....ale držím pršteky nech je to všetko v poriadku

dnes mi volali od dr. že mi zase klesol hemoglobín ☹ ☹ ☹ že si mám zvýšiť železo.........
zajtra idem na poradňu, vystrašili ma ked mi volali, to nepočkalo do zajtra??? že si mám dať hneď železo....
som zvedavá čo mi povedia zajtra, dúfam že to neškodí maličkej nejak ☹ ☹ ☹