icon

Tehuľky po IVF. Pokecáte?

rebeka33
24. jan 2011

Chcem osloviť dievčatá, ktoré podstúpili IVF_ka a podarilo sa im otehotnieť. A teraz by sa radi podelili o svoje pocity a problémy. Hoci ako v téme ,keď som chodila sú perfektné baby ,ale je mi ľúto tých čo im to nevyšlo ,alebo ma MA a ja tam bude rozoberať radosť s tehu knižky. A medzi prirodzenými tehuĽkami mi neodpovedia,kedy vysadili prednison a utroš. Tak sa podobne cítite- ozvite a snáď si pomôžeme ak to bude treba. 🙂 alebo len tak pokecáme.

Strana
z22
katy2
20. máj 2011

@zuzanka7834 ja som stimulovala 2xPuregonom a naposledy Menopurom... S pichanim problem nie je, na vsetko sa da zvyknut, i ked s perom je to fakt vacsia pohoda.... Akurat, ze pri Menopure som mala o dost menej vajok ako pri Puregone..... Ale to je asi individualne....
Drzim palce 🙂

agimi
20. máj 2011

krvou potvrdené moje tehotenstvo 🙂

maciatko31
20. máj 2011

@agimi Gratulujem, nech všetko dobre dopadne!

callex
23. máj 2011

@mata1782 gratulujem k dvom drobcekom..toje super..to bol sen mojho mm a svokry. 🙂
@agimi gratulujem k pozitivnej krvicke.co sa tyka utrogestanu nemusis tak striktne dodrziavat hodiny..viem ze v GF tym sestricky strasia ale je to zbytocne..ked aj bude hodinovy posun nic sa nestane.dolezite je dodrzat rano a vecer..a aj obed ak mas.ja napriklad cez tyzden davam rano o 5tej lebo vstavam do prace a cez vikend je to ked sa zobudim cize aj o 8,9,10a podobne. 🙂

rebeka33
autor
24. máj 2011

Ahojte babule ako sa máte? dlhšie som sa neozvala. Riešite niektorá kočíky? A tiež pupočníkovú krv? rada by som to skonzultovala. ďakujem 😵

agimi
24. máj 2011

ďakujem, aj dnešný výsledok bol O.K. len teraz čakať 3 týždne na sono. až tam sa uvidí, či bude jedno alebo dve 🙂 aj tie tabletky mám už pod kontrolou, tak dúfam, že všetko bude ako má byť 🙂

martini
31. máj 2011

ahojte...tak ako sa máte? my máme za sebou triple testy, všetko okej. včera mi gynekolog potvrdil moj pocit, že to s najvačšou pravdepodobnosťou bude dievčatko 🙂 A čo nové u vás?

katy2
3. jún 2011

Ahojte 🙂
Vcera sme mali morfo uzv, vsetko je v uplnom poriadku, babo vazi 360 g., sme o nieco vpredu a.... bude to CHLAPCEK 😵 Takze budeme mat parik 🙂 🙂 Tesime sa...

maciatko31
3. jún 2011

@katy2 gratulujem, tak sa drzkajte 🙂

sabina897
7. aug 2011

Ahojte, oprášim trochu túto tému 🙂 Chcela by som vedieť, ako mám vysadiť utrogestan. V centre mi povedali, že ho mám brať do konca 12. týždňa. OPU bolo 06.06., vklad 11.06., beriem 3x2. Neviem, či ho mám brať ešte do 16.08. v plnej dávke,alebo postupne znižovať. Ako ste ho vysadzovali? ďakujem za odpovede.

katy2
7. aug 2011

@sabina897 ja som ho vysadzala pocas 13.tt tak, ze som brala cely tyzden 3x1 a potom v 14.tt som uz nebrala vobec....
Ale pocas 1.tehotenstva som pocas vysadzania zacala krvacat, tak som skoncila v nemocnici a utrpos a duphaston som napokon brala az do 20.tt......
Ale inak normalne zacni znizovat davky..... Teraz pocas 2.tehu to bolo v pohode.....
A gratulujem k tehu 😵

sabina897
8. aug 2011

@katy2dakujem za odpoveď. Presne to som si myslela, že keby som zrazu vysadila celú dávku, tak telu by sa to nepáčílo, už si zvyklo za tých pár týždňov 😉 Duphaston teraz neberiem, len ten utrogestan. Takže od zajtra začnem brať už len 3x1. Ďakujem za gratuláciu, Tebe sa to už kráti, ja by som už strašne rada bola aspoň v polovici 🙂 To si ešte počkám, veď všetko má svoj čas.

agimi
9. aug 2011

@sabina897 ja som brala utrogestan 3x2 a v centre mi kázali vysadzovať už v 9.tt, každý deň dať si o jednu tabl menej, takže do týždňa som už nebrala ani jednu a bábo to zvládlo 🙂
držím palce

sabina897
12. aug 2011

@agimi ďakujem za odpoveď. Nakoniec sa mi podarilo spojiť sa s doc. vysadzujem :2dni 2x2,2dni 2x1,2dni 1x1 a potom už nič,dúfam že to bábo zvládne. Aj Tebe držím palce.

Strana
z22