Tehuľky po IVF. Pridajte sa k nám!
Zakladam tuto temu pre vsetky,ktorym to konecne vyslo, ale aj pre tie, ktore sa na IVF chystaju, a dufam, ze nas tu bude velmi vela 🙂
ahojte.
ja som bola dnes v poradni a na sone, bábätká sú ok, stále sa v brušku vrteli, také to bolo zlatučké... tak som sa vytešovala...
pekný zvyšok dňa všetkým...
tani budeme ta cakat a drzkame palceky 😵 😵 😵
ja mam zajtra poradnu, tak dufam, ze Hanka je ok a nedozviem sa nic zle 😒 😉
kedy vam robili tie vysetrenia na cukor? Uz pomaly to mozem ocakavat aj ja...ze? 😕
ahojte tehule 🙂
ja sa stale slnim aj vcera som sa slnila no jedna nadhera
konecne je pekne pocko ale ma sa pokazit no nic moc 😒
pipi mozes to ocakavat kazdu chvilku tu cukrovku teda test na cukor 🙂
neni to nic zle je to uplne v pohode
tanita neboj vsetko bude ok
gabika drzim palce
dracik uces ti este drzi 😀 😀
lumi adrinka ahojte 😵
kada tesim sa na tu sladkokyslu zbrndu 😀 😀 😀 dracikovi chutilo...ak mne nebude, tak tajne odlejem do flasky a zanesiem jej 😀 😀 😀
mám sa fajn..bruško mi neskutočne podrástlo..hlásim+8,5-9kg...xixi...princeznička rastie.riadna divoška..kope ako malý futbalista....
u nas tiez zvyseny vyskyt kopancov...najma vecer 😀 😀 😀 zeby baby chceli chalanov dohonit adri? 😕 😀 😀 😀
no ja hlasim 20KG jedna hroza 😀 nevadi potom to dam dole
brusisko mam riadne boze len uz nechcem aby rastlo aby mi nepopraskalo
a kope velmi az moc a dnes je to hrozne brucho sa mi strasne moce a hybe je to mile 😀
ahoj kadusa, uces este drzi, dobre si ma ostrihala.... 😀 , baby, ja som pribrala ani nie 10kg...sa mi zda, ze mam male bruch na dvojky 😲 , ale je zasa pravda, ze som mala pas predtym cca 64 cm a teraz mam 100 cm, tak je to snad dost 🙂
pipi, co murari? test na cukrovku sa robi od 24-28tt, u nas su kopance take striedave...deticky su dost lenive.....niekedy aj 2 dni citim len take slabe hmyrenie....
cafte tehule dracik moj muz ta videl a povedal ze videl len velke bruchoí
vsak ty si chudunka a len brucho mas 😀 aj ja mam sto 😀
ahojte tehulky, chcela so sa vas opytat boli ste niektora pred tehu na laparke a mate jazvicku aj v pupku?
ak ano ako to znasate teraz ked rastie brusko? mna uz moja jazva dost boli a roztahuje sa. ☹
mandy moja kamoska mala tri laparky a teraz je tehotna a caka dvojky a ju nic neboli skus sa trosku viac kremovat
mozno to pomoze 😵
ahojky cerutiako sa mas uz sa ti to krati to je super
zachvilku budes drobca drzat v naruci ja ti takzavidim juuuuuuuuuuuuuj 🙂
ahojteeeeeeeeeeeeeeee 😀
dracik robil mi uzv, najskor ma objednal ns piatok, ale iked ma počuval, vraj nepočuje ozvy tak ma vzal hned-jasne že štupli su v poriadku, len boli utajení, lebo ked ma vyšetroval, dobre že mi do krku nestrčil tie prsty, tak štuplíci stíchli. 😝
Su už takí velkííííííííí!!! Jeden mal 950g a druhý 800g a obaja su hlavičkami dolu, ale pohlavie mi nevedel určiť, lebo su obaja chrbátikami otočení dopredu. Všetko mám ok. 😀
dracik, murari maju dnes dojst na obhliadky, hned z troch firiem postupne, tak snad sa s niektorymi konecne dohodneme, jedni slubili, ze mozu zacat hned v pondelok, tak ak daju slusnu sumu, tak super 😉
ja dnes mala poradnu, vsetko ok, uz mam listok na glukozu, mam sa objednat na Mickieviczovu do fakultnej, to mam pesi blizko, tak super 😉 + o dva tyzdne na krv kvoli protilatkam, ale aj to dufam, ze bude ok.
mandy, aj ja som bola na laparke a mam aj v pupku jazvicku, ale mne ju ani vidiet nie je, pupik mam stale rovnaky, ani sa neroztahuje, ani neboli 😉 ale pravidelne kremujem, a dam si vzdy aj do pupku kremu, tak skus aj ty 😵
mandy, ja mam tiez v bruchu po laparke malu jazvicku...trosku ma to bolelo, ked mi rastlo brucho az som sa bala, ze sa mi brucho roztrhne 😀 ale zatial drzi...
pipi, tak to je super....len aby ste zacali co najskor 😀
lumi, uz som ti pisala, ze mas nejakych obrikov 😀
dracik ja mám tiež jazvu po laparke na pupku a kusok vedla-ale tá jev pohode, no tá na tom pupku sa nastahuje-už si trikrát denne natieram pupok, ma bolí ako sa natahuje-brucho mi rastie len dopredu a mám pocit, že mám na pupku tenulinku kožku, ani dotknuť sa jej nemožem poriadne. 😖
Ty máš ako velkých drobcov?
ahojte.
mandy55 ja mám tiež jazvu, mala som ju už predtým, než som ostala tehotná s malou a to som pri nej mala fakt veľké brucho. ona ťa nebude bolieť stále, zatiaľ skús naozaj len viac krému.
pekný deň babule..
lumah - pekné váhy detičiek 🙂
mandy 55-mam jizvu primo v pupku a ani o ni nevím,jen jak vylezl pupik,tak je víc videt,ale nebolí,nic..
Kado-no kratí s eto,ale asi pujde dříve-cisařem,je pry hodně velika-odhadli to na porodní vahu kolem 5 kil 😅 Víc se dozvím pristí tyden,tak jsme zvedava..
cau pipi, ja nie, ale pri pocitaci ma vzdy chyti nejaka mdloba...tak pisem jeden prispevok aj 30 min 😀
tebe je...ja idem do prace, tam ma chyti mdloba, tak sa supnem do postielky k detom poobede 😀 😀 😀
draculik, pomooooc, ja nemozem zohnat murarov 🙄 ☹ vcera tu boli na obhliadku, cakam, ze mi dnes poslu kalkulaciu, ale s terminmi je to horsie, vsetci mozu najskor koncom maja 🙄 🙄 🙄
a ostatnym, co som volala mi povedali, ze najskor v polke jula 😠 🙄 🙄 asi ma trafi slak a Hanky sa ani nedozijem 😅
dobre ranko babulky tak dnes to pocko je zle nemozem sa slnit
mne sa asi narodi neaky cernosko ked sa stale slnim a mozno sa mi aj narodi
mozno mi tam dali neakeho mulatka 😀 😀
lumi daj si coca colu ked ta boli hlava mne to vzdy zabere
lumi, to ten blby tlak...mne bolo vcera zasa dost blbo...aj ja mam s tym velky problem....ja uz sama nechodim radsej nikam, lebo sa bojim, ze odpadnem...a pijem velmi vela, denne aj 3 l , takze v tom to nebude.....
kada, tebe sa fakt narodi cernosko 😀 a s menom to mate ao, povolili VAm ho?
pipi, aj koncom maja je dobre, neboj, maj preleti rychlo a za 2tyzdne to mate hotove......lebo ak sa teraz na to nedate, ked bude babo, tak to robit urcite nebudete....
ja som sa na to pytala a nebude s tym dufam ziadny problem ja ich serem proste sa tak bude
volat a hotovo 🙂 ze musi byt v neakom kalendari tak poviem ze je v anglickom a hotovo
kamoska dala karmu a ta tiez nieje v kalendari tak co to ma chceli asi len vystrasit
ahojte všetky
aj ja mám konečne nejaký negatívny príznak tehu 😵 keď je teplo zadržiavam vodu a opuchnem celá , ale najviac na nohách 😵
my máme vo vchode na prízemí dvojčiatka - mulatky - neskotočne sú krásne 😀 aj keď neviem po kom , obaja rodičia sú biely - asi vo vzdialenej rodine 😕
my budeme musieť ísť pred pôrodom na matriku - kvôli priezvisku 😖 ble príšerne sa mi tam nechce - musím dokonca doniesť rozsudok o rozvode .... vedeli ste , že ak sa dieťa narodí do určitého mesiaca po rozvode , automaticky je za otca považovaný a zapísaný bývalý manžel - a to aj napriek tomu , že prídete na matriku obaja rodičia dieťaťa? 😕
mirica, aj my pojdeme na matriku kvoli priezvisku...lebo nie sme zobrati..ja to mojho starsim, ze ked nebude posluchat , tak sa budu volat po mne 😀
inak suseda nad nami ma 2ciatka chlapcov - maju uz 3 roky , narodili sa v 34tt a oproti nam brana tiez su dvojciatka chlapci, maju 16 mesiacov....minule si so mna suseda robila srandu, ze co sme zacarovani 😀 😀 😀
mirica, ja nastastie ziadne opuchy nemam...a dufam, ze po nemocke uz ziadne problemy nebudem mat...dokedy robis?

lumi, neviem co ti bude robit utz...ale skor asi nie, lebo na ten sa treba objednat...skor ta pozrie, zoberie krv a objedna na utz....a prosim ta , neprehanaj s domacimi pracami...mne drahy nedovoli robit nic 😀