icon

Tehuľky po IVF. Pridajte sa k nám!

lucia121
3. dec 2007

Zakladam tuto temu pre vsetky,ktorym to konecne vyslo, ale aj pre tie, ktore sa na IVF chystaju, a dufam, ze nas tu bude velmi vela 🙂

kada
16. feb 2008

cafte babule tehule vcera som tu nebola drahy ma zobral von 😀
ceruti dakujem uz sa ti to krati
dracik neboj sa jasne ze je vsetko ok inac by ti volala 😵

pipka
16. feb 2008

kada aspon si si vyrazila do spolocnosti 😉
ja sa takto vytesujem, ze v stredu pojdem na kontrolu, to sa aspon dostanem von 😵

lumah
16. feb 2008

pipka tak dýchať sa nebojím a buduci týždeň som doma, potom sa uvidí, potrebujem aspoň 2-3dni v robote ešte byť na odovzdanie a ukončenie vecí.

lumah
16. feb 2008

pipka a ako sa cítiš ty? Myslím okrem tých vetrov 🙂

pipka
16. feb 2008

lumah, celkom sa da, dnes dobre, ale v stredu som mala priserny den, som myslela, ze umieram 🙄
dufam, ze tieto stavy uz pomly prejdu a uz bude len dobre 😉

kada
16. feb 2008

no babulenky ja fucim jak jedna krava ja neviem co budem robit
ked budem v 9mesiaci 😀 😀 😀
ajteraz som sa zadychala ako pisem tychto par slov 😀

ceeruti
16. feb 2008

Kada-no kratí se to,zacalo to nejak strasne utíkat,až fakt nevhapu..už pomalu zaciname tvorit pokojik a zacatkem března ma prijít kocarek,mam pocit,že proste nemužu nic stihnout 😀 K tomu už zacinam byt prostorově výraznejsi a děla mi problem si zavat i tkanicku 😠
Holky,jak ja Vám ty dvojcatka zavidím 🙂 Třeba se nam povedou priste,manžel by táááááák moc chtěl 😀
Jdu chrnet jsem přežrana k prasknutí 😅

dracik1
17. feb 2008

ahoj cerutiiii, neboj sa , zakon schvalnosti bude ten, ze druhe babatko pocnete ani nebudes vediet ze kedy 😀....nam sa sice nedarilo otehotnetiet 3 roky ale po porode urcite budem uzivat antikoncepciu.....myslim, ze ja viac ako 2 deti nezvladnem.....iba keby mi pohohla pipi ako kvalifikovana sila 😀 a neboj vsetko stihnes 🙂
kada, z toho si ic nerob, ja ked vychadzam na 2 poschodie fucim ako po 1500m odbehnutych a to este ked ma v brusku picha a boli ma tak kracam hore schodmi divne, drahy mi hovorim, ze uz chodim ako kacica 😀

pipi, nechcem ta strasit...ale aj ja mam takych dni viacej....este stastie, ze sef ma pochopenie a ked rano zavolam, ze mi je zle a dojdem okolo 9/10h tak to berie v poho....aj vcera ma tak fajnovo naplo...drahy len kukal...a teraz sa mi stale ponuka, ze uz aj riady bude umyvat len on 😀 ......dneska som ho vyhodila z domu, ze nech ide na nejaku turu a on, ze sa musi skoro vratit, lebo musi doma poupratovat 😀 😀 😀 , zlaty nie

denka28
17. feb 2008

dracik, mame podobnych muzickov... anjelickovia 😵

kada to ti verim ako fucis, aj ja som fucila ako krava 😀 no a teraz... lezim, babo mi tlaci na pluca, takze fucim aj poleziacky 🙂 to ti je zabava, hihi

baby ja sa uz tesim ze necakam dvojicky (pritom som bola veeeelmi sklamana ked vysvitlo, ze cakame jedno babo), ale mam take problemy s tlakom, ze by som uz asi lezala v nemocke.. aj takto mi to hrozi asi... ☹ , ale dufam, ze tie dva mesiace este vydrzime domka. hlavne, ze pomaly uz budem moct nakupovat saty pre maleho 😀

ceeruti
18. feb 2008

Dracik-ja antiko brat nebudu,jestli otěhotnetním,tak otěhotním,jsem z obrovske rodiny a i manžel chce tak 3-4 děti,to poslední ale jak rika na stara kolena 😀 A v rodine mame trojcatka-prirozenou cestou,vím,že je to zahul,už jedno díte meli,ale zvladli to a chteji pate 😀

dracik1
18. feb 2008

baby, prajem Vam krasny tyzden......a aby nam pracujucim ubehol co najrychlesie 🙂
denka, len vydrz a ten tlak, to ti verim, ze je to neprijemne, ja ho mam niekedy taky nizky, ze mi az pride zle 😖
a ti nasi muzickovia su fakt zlati......
ceruti, 4 deticky? fuha, to je teda dost 🙂 , este tak 3 😀 a potom by som sa asi zblaznila 😀 😀 😀

lumah
18. feb 2008

pipka čo ti bolo tak zle? 😕
dracik kuk? Ako sa ti páči moje sloníkovské bruško?

dracik1
18. feb 2008

lumi, ja ho mam tiez velke....ale na rozdiel od teba mam skor taku lopticku 😀
asi si ho uz odfotim 😀

kada, kde si? zijes?

pipka
18. feb 2008

lumah tak toto keby som vedela.... ale odvtedy je mi nastastie celkom fajn...klop...klop 😅 😀

draculik a ty nam kedy brusko odfotis? 😕

pipka
18. feb 2008

prihodila som vam foto bruska 😉

kada
18. feb 2008

cafte baby

kada
18. feb 2008

cafte dnes mi to neako blbne

ceeruti
18. feb 2008

Dracik-jsem z početné rodiny,u nas je to normalní 😀
lumah,teda jestli mohu,tak mas překrasné dvojcatkovské bříško !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kada
18. feb 2008

ceruti caf ako sa mas co nove kolko si pribrala

kada
18. feb 2008

tak eraz som tu a vy ste kde vsetky 🙂 🙂 🙂

pipka
18. feb 2008

kada ja som tu, ale uz len na skok a zase padaaaam 😀

lumah
18. feb 2008

dráčik ja mám tiež loptu, v páse sa nerozširujem, musím tomu mojmu povedať, nech ma odfotí viac z dialky
kada ahoj 😀

kada
18. feb 2008

baby tak ja som zase pribrala a dnes mi strasne narastlo brucho
to ja ake brucho budem mat ked budem v 9mesiaci aj sestra mi dnes povedala
ze to co je vsak vceraj si take nemala 😀 😝

dracik1
19. feb 2008

ahojte babule, pekny den....lumi, inak ten tvoj ti robi riadne umelecke foto 🙂
kada, len nech rastie, aspon bude mat viacej miesta aby sa netlacil a bude z neho riadny chlapak...... 🙂

ceeruti
19. feb 2008

Ahoj holky 😀
Kado-ehm,no ja pribrala hodně 😒 Za těhu 10 kg ale ještě ze stimulace a OHSS mi zustalo 5 kilo,takže mam o 15 kg víc,než jsem mela ☹ Manžel me včera fotil,pupek mam jak vycpanej 😅

lenka20
19. feb 2008

kuk tehulky - prisla som sa nakazit 😉 😵 dufam,ze sa vsetky mate dobre a uzivate si velke bruska 😵

dracik1
19. feb 2008

cerzti, ty mas teda riadne brusino....ale co , mas na to narok, ved si uz 28tt 😀 , inak kocik mate vybraty pekny, nie je ale neprakticka ta bledomodra farba?
a alenka je zlatusik, taky drobcek......ako spokojne sa v tvojom brusku tvari 🙂

pipka
19. feb 2008

vidim , ze viacere skaceme z temy do temy 😀
co nove tu medzi bruskatymi? 😕 😀

dracik1
19. feb 2008

pipi, ja asi zacnem kupovat v aprili, lebo sa bojim, ze v maji a juni uz budem imobilna a porodim koncom juna....
inak mi robi trosku starosti ten kocik...mala som aj vybraty, ale teraz som si vsimla, ze ho stiahli z ponuky, tak neviem, co sa stalo, ci sa nevypredal...to by bolo blbe...lebo potom by sme museli objednavat cez net z ciech a to sa mi moc nechce...kocik zacneme riesit v marci, lebo mozu byt dodacie lehoty aj 2 mesiace 😠

ceeruti
19. feb 2008

Dracik-me se všechno vrazilo do bricha,prsa stale 0,zadek taky nijak nevyrostl,ale zato v obliceji jsem nejaka otekla 😒 Ten bledemodry byl vysnený(chtela jsoem moooc chlapecka) ale bude ten v té červené 😀 Je fakt uplně božskej a prostornej,manžel si s nim byl zajezdit a byl unesenej 😀
Ty fotky jsou vážně boží,šla bych znova 😎 Ten 4D stal za to,i to video je bomba 😀