Tehuľky po IVF. Pridajte sa
Zakladam tuto temu pre vsetky,ktorym to konecne vyslo, ale aj pre tie, ktore sa na IVF chystaju, a dufam, ze nas tu bude velmi vela 🙂
loginka, môže byť, ja som tiež mala. ale špinenie nemusí byť kvôli mimomaternicovému.
špinila som trochu aj teraz (dokonca párkrát to bolo dosť krvi) a som tehotná... kedy testuješ?
dracik, ahoj, aj baby v rakeťáčkach sa na teba pýtali, ako sa máš. som rada, že si už doma, držkajte sa 🙂
špinila som trochu aj teraz (dokonca párkrát to bolo dosť krvi) a som tehotná... kedy testuješ?
dracik, ahoj, aj baby v rakeťáčkach sa na teba pýtali, ako sa máš. som rada, že si už doma, držkajte sa 🙂
ajojte tehulky, narychlo vas zdravim, bo som u nasich na nete... my este stale prerabame a nemame zapojeny net, ale tento tyzden by mal byt prelomovy a vela veci nam dojdu namontovat, tak sa nam konecne chyžka zacne podobat na utulny bytik 😃
snad do tyzdna budem mat dom aj net a pripojim sa uz z domu.
lumah, stale nevidim svadobne fotky...som zvedava aka si bola nevesticka, tak sup sup... 😃
adrinu pozdravujem a drzim palceky a draculik ty sa mi drz, lezkaj a odpocivaj 😉
zatial prajem pekny vikend, paaa x-) x-) x-)
snad do tyzdna budem mat dom aj net a pripojim sa uz z domu.
lumah, stale nevidim svadobne fotky...som zvedava aka si bola nevesticka, tak sup sup... 😃
adrinu pozdravujem a drzim palceky a draculik ty sa mi drz, lezkaj a odpocivaj 😉
zatial prajem pekny vikend, paaa x-) x-) x-)
cafte tehulky my sa mame super len este stale nemame normalny rezim
luci kramare su super bola som velmi spokojna a baby si pochvalovali aj ten
nadstandart tiez boli spokojne ale ja som ho nemala bola som na 8c a tiez mile sestricky x-)
pozdravujem adrinu a dracik ty si daj tiez pozor drzim vam palceky nech to uz tiez mate za sebou
luci kramare su super bola som velmi spokojna a baby si pochvalovali aj ten
nadstandart tiez boli spokojne ale ja som ho nemala bola som na 8c a tiez mile sestricky x-)
pozdravujem adrinu a dracik ty si daj tiez pozor drzim vam palceky nech to uz tiez mate za sebou
Začni písať odpoveď...

Odošli
tak my uz mame vymalovane, cez vikend sa pustame do upratovania, uz to zacina prichadzat do tej fazy, na ktoru som sa tak tesila x-) kazdym dnom sa nieco vylepsi...v stredu namontuju nove dvere a zarubne, ideme kupit novy koberec....uz sa tesiiiiim x-)
dufam, ze ked uz budem doma, tak sa sem dostanem aj castejsie 😉
zelam krasny vikend 😉 😉 😉