Baby zo Senca a mimotelové oplodnenie

lucia2505
23. sep 2012

Ahojte, zakladám túto tému pre baby zo Senca, ktoré sa chystajú na ivf, alebo majú detičky cez ivf...Dúfam, že sa tu zídeme, ak tu niekto taký je 🙂

jajii
23. sep 2012

Ahoj zvazujem rozne alternativ a hlavne hladam nejaku dobru kliniku.Rozmyslam nad gym fiv v ba.

lucia2505
autor
23. sep 2012

@jajii Ahoj...ja chodím do Iscare v Ba. Ale vraj aj Gynfiv je dobrý, vlastne žiadne z týchto centier nemá nejakú zlú povesť. A aký je u vás problém, ak sa smiem spýtať??

jomini
23. sep 2012

@lucia2505 Ahoj, mila tema 🙂 dufam ze budeme cochvila tlacit kociky na Lichnerke. My sme chodime do GF, teraz sa chystame do Brna na ivf soft.

lucia2505
autor
24. sep 2012

@jomini ahoj...no dúfajme 🙂 a v gynfive vám nevedia pomôcť? Koľkate ivfko to bude? Ja pôjdem koncom októbra na prvé, takže som ešte plná pozitívnej energie 🙂

jomini
24. sep 2012

@lucia2505 v GF sme mali jeden ET a KET neuspesne, teraz chceme vyskusat soft v Brne, je to menej zatazujuce a maju vyssiu uspesnost 🙂

lucia2505
autor
24. sep 2012

@jomini aha...tak super a aký je u vás problém?

jomini
24. sep 2012

@lucia2505 nas problem sa zda byt ,,banalny,, ..po mimomaternicovom nemam vajcovody, no napriek tomu sa ivf nezadarilo. A vas problem je aky, ako sa vam paci v Icsare?

lucia2505
autor
24. sep 2012

@jomini môj problém je presne taký ako tvoj! Pri mimomaternicovom mi vybrali pravý vajcovod a teraz pred prvým ivf aj ľavý, lebo ten bol tiež nepriechodný a bol tam chronický zápal. Tak teraz si ma moc nepotešila ☹ myslela som si, že keďže aj u nás je len tento ´´technický problém´´ tak by to mohlo výjsť na prvý krát. Ináč v Iscare som zatiaľ spokojná, teda neviem ako je to inde, ale nemám zatiaľ nejakú zlú skúsenosť, som tam len krátko.

jomini
24. sep 2012

@lucia2505 ejjj, nechcela som ta strasit, neboj urcite sa Ti to podari, vsak vravim, ze budeme coskoro kocikovat na Lichcnerke 😀 Ja som mala dlhy protokol, stimullovala som dost dlho dipherelinom, gonalom a luverisom.. Preto teraz chceme vyskusat soft ivf v Brne, to bude raz-dva, cca 10 dni stimulky. Ja som bola v GF spokojna s pristupom, len pri poslednej konzultacii som ostala trosku sklamana.. Tak som dala na mm a ideme vyskusat do Brna.

lucia2505
autor
25. sep 2012

@jomini Ja budem mať krátky protokol a mám menopur, puregon a orgalutran.

jomini
26. sep 2012

@lucia2505 drzim silno palceky, nech sa podari 🙂 kedze mame rovnaku diagnozu, rada by som sa opytala, ci je mozne ze z dovodu chybajucich vajcovodov mozem priberat?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre