Tehuľky po KET. Pridajte sa
Ahojte kočky 🙂 , otváram túto novú tému pre inšpiráciu všetkých nevydarených IVF-kách a ako nádej pre všetky budúce mamičky s KET-ka a tým pádom chcem vyzdvihnúť všetkých našich nádejných mrazáčikov, ktorý čakajú 🙂 a túžia, aby sa z nich stali krásne bábetká pre všetky budúce super kočky s koníka 🙂 😵 🙂 , takže kto má chuť a za sebou prípadne úspešné KET-ko budem rada , keď prispeje do tejto témičky 😵 🙂 😵
Ale poobede by si už mohla vedieť čo to bude že?, tieto sny ja dobre poznám, a kúpiť niečo si už kludne môžeš, ja by som si tiež chcela , ale je to u mňa ešte príliš skoro, chcem sa ťa spýtať pobolievali ťa vaječníky občas?
Ani nevrav ...stale...ma nieco boli taha....uz chodim niekedy ako babka 😅 ....co ma taha podbrusko....dr mi naordinoval magne b6....a ked mam velke tlaky alebo krce tak si dam Nospu....tabletky na uvolnenie hladkeho svalstva.. mozu ho i tehule......
... poobede uz dufam ze uvidime pohlavie ale pravdepodobnost je 5O% 😀 😀 ...ze to bude dievca 😀 😀 ...ja by som uz asopn postielku aj chcela a ten baldachyn s paplonikmi a mantinelmi.... skusim draheho nalomit... stale v nas je nieco co nemozme zatial prelomit a vybrat sa na nakupy.....
Tanitka riziko potratu sa od 13tt zníži na minimum dokiaľ má žena správnu životosprávu, tak snáď už bude dobre, nebojkaj sa 🙂 , takže baba vravíš?, dúfam, že sa ozveš na koníka, keď prídeš domov, som zvedavejšia snáď viac ako ty 😀 tak sorry, ale sú to naše také bežkárske detičky tak to preto, mňa ukrutne tlačí v pravom vaječníku už dobré 3-4dni, mám aj strach, neviem spávať, ale moja doktorka má dovolenku tak musím nejako vydržať 😵
Aj my ste taký istý, bojíme sa aj baviť na tému, kočík, postielka a iné, máme to ťažké prežili sme si svoje, ale neboj sa dobehneme to v 9mesiaci 😉
Jemine .. o zivotosprave radsej pomlcim 🤐 som rada ze neico zjem a nekukam ci je to zdrave alebo nie.... vies ked som bola v nemocke videla som kadeco... aj v neskorsom tt... 😔 ....ja verim ze uz to bude len dobre.. ale to podvedomie si robi co chce so mnou 😅 ....
...bobik je same tajomstvo 😵 ... zacinam mat pochybnosti o odhaleni sa... ale sme tak strasne zvedavi ze najust sa to dozvieme az pri porode 😀 ....
Dieťatko si zoberie zo stravy čo potrebuje neboj, viem, že ťa kvári stále ten žalúdok, ani prejedanie nie je zdravé 😀 , viem , že sa kadečo zlé stáva, ale my radšej na to ani nemyslime 😵 , o kolkej ideš na ULZ?
A ozaj aký typ kočíka sa ti páči?, poraď niečo 😉 na zimu 😉
Tak o 2hodky cca + - ....sa zacnem chystat.. vyzdvihnem draheho a ide sa 😵 ... nakuknes poobede?? ak nie posli mi cislo do IP supmnem ti prvotnu info smskou....
Nakuknem neboj, pošlem ti tel, cez IP
máš t-mob, či orange?
T.mobile....
najnovsie sa mi paci chicco...kocik.. 4kolesovy.... ale pokial som nevidela nazivo tak neviem aka je ta vanicka velka...
http://chicco.dynatech.sk/chicco.php/produkt/na... nieco taketo....ale fakt neviem.... zalezi ake su tie kolieska...musim pozeraz aj na to ze viac budeme mimo mesto ako v meste...
ja ti tiež potom pošlem čo sa páči mne, pá 🙂
ahojte kocky, teda vy ste sa dnes rozkecali 😉
tanitka aj ja chcem vedieeeeeeeeeeeeeet 😎
tak rozluckova dopadla dobre sme ok srdiecko bilo ako zvon 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
v podstate sa rozluckova nekonala, lebo krajko mi navrhol sledovanie utz u nich/vraj sme specificky pripad/ takze sa vidime v 10tyzdni 😅 , ak nevydrzim mam prist aj skor 😀 bol zlaty
tani, pekny si si vybrala....ja mam podobny, len peg perego 😉 vanicka je sice len tak do 4-5 mes. ale my mame este jeden, klasika hlboky, kde sa mi mala zmesti aj v zime s fusakom 🙂 a na jar uz budeme len v sportovej verzii 😵
havka tak gratulacia k tlkotu srdieckovemu 😵 😵 😵
pipka dakujem 🙂
a ty tu budes dokedy este strasit s tymi tt 😀
pipka ja som to nemyslela zle 😔
ahojte babulky.
tanitta tak ako? viete či neviete? mená máme približne...
taky, dúfam, že fajn. teba minule vytočili doma, mňa včera moja polovička a parádne...
ale zvládame 😉
pekný deň 😵
havi, ja ta chapem.... 😀 sak ja by som uz tiez radsej strasila v porodnici, ak uz nie doma, ale vidis...Hanke sa nejako nechce.. 😅 😀
Ahojte tehulky 🙂 Havi supiš 😉 nebýva ti zle?, pipus nebojkaj sa zmení sa počasíčko a ty pôjdeš rodiť, Gabča to máš tak chlapi sú z Marsu a ženy z Venuše, 😉 😀 a okrem toho sú rodený sebci 😵 , len sa nerozčuluj, mysli na bábiky čo máš v sebe, ja som si to už tiež tak povedala, a mám zatiaľ pokoj 😵
gabi.. a neprzradis ake?? 😵 ... ja mam nase male tajomstvo v pase 😵
jeeej, tani, takze chlapcek? Supeeeer 😵 😵 😵 😵
bol to zazitok ten 3D, co? Aspon my sme si to vychutnali, a potom este raz v 31tt, kraaaasa 🙂 🙂
Pipka.. prepinal to z 2D na 3D takze sme videli tak i tak...dvd mame v 2D lebo tie crty neboli este az take viditelne... doporucuje 4D potom v 26-28tt.....hlavne nam odlahlo ze vsetko vizera dobre 😉
sak o to pri utz ide hlavne, ta kontrola...a ten dobry pocit, ked je vsetko ok 😵
Ja som bola v stavoch, kedy by som chcela byt napojena na utz non-stop a sledovat bambulku vkuse 😀 😀 😀
no ved mat vlastny utz tak sa ultrazvukujem stale 😀 .... drzkajte sa... ty uz pojdes po nevestu coskoro 😵 ...idem trosku odpocinut...dnes uz mam toho dost... na behanie....paaaaaaaa
Ahojte tehulky 😉 , ešte driemete?
http://www.mimisk.sk/images/babyheaven_10.jpg
Tanitka mne sa takého typy kočíkov páčia na zimu 🙂

Taky ... mne sa snivalo ze mi dr na utz hovoril....pozrie sa ake krasne semenniky su tu 😀 ..... 😀 ... no kovbojka...uz mam nutkanie kupit aspon nejake ponozky pre bobika 😅