icon

Tešíte sa na návrat k bežnému režimu?

5. jan 2025

Ako to vnímate? Ja mám veľmi rada ak konečne začne bežný ruch či takto po 6tom januári alebo aj po letných prázdninách. Nemám rada dlhé ničrobenie, ak sa nič nedeje. Máte to podobne alebo ste opak mňa a vyhovovalo by Vám ničrobenie aj celý rok?

Strana
z2
janinah
5. jan 2025

Posledná vec co teraz chcem je ísť do roboty a do bežného denneho kolotoča.Prve sviatky od RD spred 16 rokov co som dva týždne spital nevidela.A vôbec mi to nechýba.

ivanaks
5. jan 2025

Vianočné prázdniny sú pre mňa akurát tak dlhé a už sa teším do práce. Letné prázdniny by pre mňa mohli byť aj 3 mesiace, ale to by som už veľmi špekulovala, ako ich vykryjem s dovolenkou (aktivity si viem predstaviť, tam nemám problém 😉).

mili2016
5. jan 2025

Milujem Vianoce, ale pre mňa osobne nie sú Vianoce čas pokoja a nič nerobenia práve naopak. A veru už sa teším že zajtra stromček zbalím. Čo sa týka leta tak to zas by mi nevadilo keby trvalo aj celý rok🤣

panonia
5. jan 2025

Ja mam vianočnu pohodu do Februara ...aj keď som bola v praci počas sviatkov.

laila22
5. jan 2025

Ja som si užila ničnerobenie. 🙂. Samozrejme, že som navarila, upratala, oprala.. Bola po návštevách a návštevy u nás, dokonca jeden deň v práci, práca na doma... Ale, mala som aj dni, keď som nemusela vôbec nič. 🙂. V posteli do 11:00 celý deň s knihou a v pyžame 🙂. Užila som si to,vale radšej mám obyčajne dní, keď máme nejaký režim.

tetapetra
5. jan 2025

Ja už 4dni rozmýšľam ako vstanem ráno do práce (4:40). Bola 30-31 v praci, takže si užívam voľno

iwanka222
5. jan 2025

Mne je luto ze koncia. Syn pojde do skoly a mne je smutno 😃. Mozno pre niektore divne ale som rada ked mam volno a mam aj syna doma.

zuzitko74
5. jan 2025

Ja mám prázdniny detí rada, lebo sa konečne viac vidíme, nielen ráno a poobede. Vždy si vymyslím niečo, čo chcem urobiť a počas pracovných dní nestíham, takže ani ničnerobenie nehrozí.

bg92
5. jan 2025

Nemam to rada a vzdy viacmenej pretrpim. Ale to preto ze nikdy niesom doma v pohode kedze cestujeme na sviatky za rodinou (mojou a manzelovou) kde sa neda nic robit len sediet na navstevach po kavach a pocuvat rodinne litanie. Ked som uz doma par dni oddychnem a hura do pracovnej rutiny 🙂

hankab
5. jan 2025

Ja sa uz popravde tesim na bezny rezim, ani nie tak do prace, to by som klamala. Ale 17 dni doma bolo az az. Uz som prespata, stromcek mi zacina vadit, varila som pomaly kazdy den, co popri praci nerobim ani nahodou a stacilo mi. K tomu doma chlap, ktory sa presuva z postele na gauc, na wc a naspat a je nonstop unaveny a oddychuje 😅 uz nech je aj po celej zime najlepsie a bude vsetko v poradecku.

kacena2022
5. jan 2025

My sme začali robiť od 2 januára a robila som aj medzi sviatkami,takže bola som doma len pár dní.Nicnerobenie to slovo ani nepoznám čo je.Ja by som skôr privítala viac dní voľna doma s rodinou.

mia2906
5. jan 2025

Ja sa tiež teším na prácu a rutinu. Takto sme už 3 týždne pomaly doma, s dieťaťom, furt sa práveže točím v domácnosti, furt spratavam dačo tým že sme stále doma...a toto fakt nieje pre mňa 😁 keby aspoň boli 3 týždne volna a je jar/leto tak máme viac programu outdoor. No len dieťa máme ešte malé tak tie aktivity v zime sú nič moc... Rodinu nemáme taku že by sme sa nejako často navštevovali, ďalšia rodina bola chorá takže fakt sa mi to vlecie.

adonish
7. jan 2025

V lete som nastupila do prace (po 2 RD), cize som bola v kolotoci doma, praca. Ani neviem, kedy to cele ubehlo a to som bola 24.12. az 30.12. doma 😂 a od 2.1. opat v praci kazdy deň. Taka zmena na 5,5 roku doma ☺️

eva8
9. jan 2025

Pre mna sviatky nie su o aktivitach, ale o stretnuti sa s rodinou, tych, ktorych mame radi, stiseni, uzivani si radosti, sviatocnej atmosfery 💝🌲🙂 Zvycajne ma totiz cez Vianoce viac ludi cas, pridu aj zo zahranicia. Je mi smutno, ked vsetko stichne, zacne bezna rutina. Ale nevadi, aspon si viac vazime sviatocny cas.

Strana
z2