icon

Tešíte sa, že deti pôjdu do škôlky a vy si doma oddýchnete a porobíte?

2. sep 2022

Konečne september,deti pôjdu do škôlky školy.Ja sa tak teším že budem sama doma trochu si oddýchnem a porobim okolo domu čo treba,plus záhradu.Ze pôjdem sama do obchodu,v kľude budem zháňať vianočné darčeky,poupratujem celý dom a ešte kopa veci.Ste na tom podobne s myšlienkami/plánmi?Jedine čo mi tu pohodu môže pokaziť keď budú deti choré,no hadam nebudú každú chvíľu doma s chorobou.

Strana
z6
0silvia0
2. sep 2022

Ked som bola v tvojej situacii, tak som bezala do prace. Ziadna ulava a porobenie si. Ale super, ze si porobis a mozes riesit vianoce😳

mandzula
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
2. sep 2022

Neviem, ci som divna, ale myslim, ze vacsina zien chodi do prace a nesedi doma 🤔

viestta
2. sep 2022

Ja som po nástupe do škôlky nastúpila do roboty na plný úväzok, takže žiaden pokoj a klud na domácnosť sa nekonal.

pallacinka29
2. sep 2022

By som Ta hnala do roboty… a ze oddychovat doma 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

trinneo
2. sep 2022

Aj ja som sa tesila a napokon som dieta mala po max tyzdni v skolke, vzdy doma 2 týždne, takze popri skutocnej praci, som vkuse riesila sople, kasle teploty a z domacej a pracovnej pohody nic nebolo

doriiis
2. sep 2022

Tak zalezi od pracovnej doby...ja som cez tyzden tiez doma napriklad ( ked chcem idem do prace).Ja sa najviac tesin na ucenie sa s dcerou ( 1. rocnik)

zuzanockamt
2. sep 2022

Tu sa pripnem, tu bude zábava 🤭🙈🙉🙊

mikadooo
2. sep 2022

No tak ja si doma neoddýchnem lebo budem v robote 😄. Našťastie som intenzívne oddychovala v robote aj počas prázdnin, teda okrem dovolenky 😄. Ale bude to lepšie, to určite hej, zas bude platiť nejaké to pravidlo a systém, nie jak teraz, že prídem z roboty a deti ešte v pyžame...

doriiis
2. sep 2022

@zuzanockamt ...vsak uz sa pustili do nej...ze ma ist robit🤷

autor
2. sep 2022

Ešte obehovacky svojich lekárov si vyriešim.A keďže nemám doma slúžku a pri malých deťoch nestíham všetko aby bolo tip top,tak ja si dám všetko doporiadku.Co sa týka práce,dávam si pár mesiacov pauzu na adaptáciu v škôlke.Keby niečo bolo učiteľka zavolá a môžem ísť hneď pre dieťa.Do dôchodku sa ešte narobím až až 😃

zuzanockamt
2. sep 2022

@doriiis To by bolo fajn aj pre ňu, keby išla, ale každý podľa seba nech si rieši. Ak jej vyhovuje byť doma 🤷

nikaeli
2. sep 2022

... a nezabudnite potom nadávať na učiteľky a vychovávateľky (že sa starajú o vaše deti, kým vy doma oddychujete, či v kľude nakupujete a chystáte vianočné darčeky 🤦🏻‍♀️) milujem matky, ktoré sa nevedia dočkať, až budú mať vlastné deti mimo dom. Ja by som s tými mojimi ešte výletovala a tak, no idem do práce ako mnohé ďalšie mamičky 🙂

autor
2. sep 2022

@nikaeli My sme skončili s výletmi v polke augusta lebo nás skolila choroba.Na jeseň mám ísť na operáciu,predtým ešte kopa vyšetrení u lekárov.Ano chcem si trochu oddýchnuť aj porobiť čo to treba.Sama.Kopa žien to možno nechápe.No nie som iba mama,som aj žena a občas chcem myslieť aj na seba

tehulka2011
2. sep 2022

ale no, ved to autorke doprajme 🙂 dufam, ze si to uzijes podla svojich predstav, ja by som sa na tvojom mieste urcite tesila

nikaeli
2. sep 2022

@autorka tak si to uži 🙂 my sme celý júl marodili s mononukleózou a každý druhý týždeň počas šk.roka s rôznymi soplíkmi a kašľom. Drobec bol tri dni v zbernej triede a zase sme už týždeň doma 🤷🏻‍♀️ Všetci máme svoje starosti, povinnosti, domácnosť a mnohé aj prácu. Úvodný príspevok na mňa pôsobí čudne, to je celé.

jaroe
2. sep 2022

Verím ti, že sa tešiš. Uži si to🙂

sulejmanka
2. sep 2022

Keď chodia do školy a škôlky tak čakám na prázdniny. Keď sú prázdniny, čakám na školský rok 🤣🤣

hederamonstera
2. sep 2022

Ale no, nezavidte.
Autorka, uzi si aj za mna😂

kleopatra114
2. sep 2022

Nie , u nás nemám skolku rada ani ja , ani dcéra . Prázdniny sú u nás top.

ladyblcha
2. sep 2022

Ja ta chapem a hnusne ti zavidim 😂🤣

zuzzinkaa
2. sep 2022

Ja vôbec nerozumiem prečo sa tu do teba pustili 🫣 ale to je asi taký typ konverzácie proste... Ja sa teším, po rodicaku si dávam dva mesiace pauzu kým nastúpim do prace (tiež kvôli adaptačnému a prvý chorobám a tak) a nevidím na tom nič zle. Ja sa teším že sa budem venovať trochu sebe, plánujem každý deň plávanie alebo posilku, dokončovať okolo domu a tak. 😍

andrejka1974
2. sep 2022

Ja si pamätám ako po lete najstarší syn išiel do prvej triedy prostredný hyperaktívny nastupoval do škôlky a ja som si konečne vydýchla a užívala si najmladšieho vtedy 6 mesačného už je to 22 rokov bolo to krásne obdobie teraz sa teším na leto a škoda že končí začína škola a plno starosti so staršou dcérkou a aj s mladšou autistkou takže viem aké je to báječné užívať si po lete len si užívaj pokiaľ sa ti bude dať

81anina
2. sep 2022

Aj ja vas tu teraz naserem 😃 moj v pondelok nastupuje do skolky rodicak mi konci v oktobri. Idem dat vypoved v terajsom zamestnani kedze firma v ktorej som zamestnana ma utlm prepusta zamestnancov no o par mesiacov by mala rozbehnut nove projekty a ked mi umoznia tak sa po pol roku vratim. Takze pojdem na podporu hodi sa mi to aj kvoli adaptacii a skolkarskym chorobam. Aspon nebudem aspon prvy polrok riesit ocr a zatazovat zamestnavatela. Budem cerpat najvyssiu podporu, od skoncenia skoly mam odrobenych uz viac ako 15 rokov v tejto poslednej firme 13 tak si snad zasluzim😅 este sa namakam dost. V pondelok len co zatvoria dvere za mojim synatorom na skolke tak startujem vysavac a konecne upracem poriadne ako treba kedze to moje deculo ma paniku z vysavaca a ja mam rada cisto 😊😃

lubka261
Autor odpoveď zmazal
autor
2. sep 2022

@zuzzinkaa Sú tu niektore tie isté osoby čo musia rýpať v každej diskusie,asi im to robí dobre.Tak tak chvíľu čas na seba,na doktorov,na záhradu,poriadne poupratovať atď atď.Co sa pri deťoch nedá.
@81anina To si ani nemala písať,aj do teba sa pustia že hybaj do roboty..Ináč aj ja som na podpore.Chapem tá,žena potrebuje sa aj oddýchnuť si,nie len stále kolotoč práca a deti.Ved ešte sa narobíme dosť do dôchodku.

elizita
2. sep 2022

Ja by som si prosila ešte prázdniny. Kedze popri práci a zaváraniu som si užila deti málo. A len som zháňala kde "upratať" staršiu,aby som mohla v kľude robiť. Dnes som si vzala voľno a paradoxne som porobila doma spolu s deťmi veci,čo mi dlho stali.a za celé leto som sa 1.x stretla s kamoškou a jej malým..

mandzula
Autor odpoveď zmazal
ariannazara
2. sep 2022

Aj ja sa teším 😍 môj bol dnes 1 krát síce plakal ale teším sa ze môžeme maľovať dom, dávať podlahy v kľude sa sťahovať 😁

h2
2. sep 2022

Autorka, ja ti nechcem kaziť náladu, aj tak si tu už dostala naložené za to, že nebežíš hneď do práce. Ale z mojej skúsenosti: čím viac si plánujem, ako si počas nejakého mimoriadneho voľna porobím, čo všetko stihnem, vybavím a zariadim, tým menej sa mi to darí. Niečo ako keď sa ľudia tešia do dôchodku, koľko budú mať času a výsledok je ten, že reálne majú voľného času pomaly menej, než keď chodili do práce. Tak ti držím palce, nech to nie je aj tvoj prípad.

Strana
z6