icon

Testovanie na Covid - zadarmo

radus88
11. jan 2022

Dobrý deň prajem všetkým 😊 ja by som sa chcela spýtať či máte niekto skúsenosť s preplácanim testov na covid. Počula som, neviem ci je to pravda ci nie, vraj keď lekár odošle na test covid (dá nejaký papier/výmenný listok/nejaké potvrdenie, proste niečo nejaký doklad ze vás posiela na test) uhradí to poisťovňa. Je to pravda prosím? Pýtam sa kvoli vyšetreniam ako napríklad keď idem a dcérkou pediatricke (potrebujem test) ak idem na endokrinológia, k zubárovi a podobne všade potrebujem test. Prosím o radu. Ďakujem pekne a pekný večer všetkým

Strana
z2
janulienka192
12. jan 2022

@lienka.7 u nás už aj pediatricky 2 mesiace pýtajú

katulienkax
12. jan 2022

U mna zubár nič neziadal manžel ide k hygienicke a ta tiež nič neziada ináč by sa na to vy.. l aby ešte aj test platil

zanalab
12. jan 2022

@iwesska zial nemame

radus88
autor
13. jan 2022

@matqa411211 dobrý deň ďakujem veľmi pekne za info 🙂 ka som to správne pochopila v určitých prípadoch sa prepláca pcr test. Ale ne uvádzate ze B sa. Preplácal ag test.. Takze ten treba Vzd zaplatiť? Dakujem

luliu
13. jan 2022

@radus88 testy si musíš platiť sama kvôli návšteve lekára. Neexistuje aby ti ich niekto preplacal

matqa411211
13. jan 2022

@radus88 ten sa plati ano, v pripade ze vam da lekar vymenny listok kde pise ze prosí o AG test vtedy neplatite, ale ten listok musite mat so sebou

basska_b
14. jan 2022

Uz viem aj o ludoch, co si sami preposielaju SMS s vysledkom testu, kde upravia datum a svoje cislo si ulozia ako NCZI. Ja to teda nerobim, tolko az po lekaroch nechodim ale tiez mi to riadne leze na nervy hlavne kazdy lekar to ma insk ved toto je Kocurkovo:
- jeden lekar nechce ziadny test
- jeden ma OTP
- jeden chce test aj od ockovanych

luccija
14. jan 2022

@basska_b na výsledkoch je meno nie?

Strana
z2