icon

Tetovanie - za a proti

diaszoky
12. jún 2022

Baby mam 30 a zapacilo sa mi tatko hore na ruku. Citam aj ze ta farba ide do krvi a je to skodlive neviem sa rozhodnut. Tie co mate nélutujete?

Strana
z2
julianna22
29. jan 2023

Mamičky, prosím Vás chcem si v Arabčine dať vytetovat vetu . Ale chcem si overiť ci ten preklad je správny co som nasla . Ďakujem krásne za odpovede ( hľadala som v Google prekladoch. )

oblecenie99
29. jan 2023

Keď ty chces a tebe sa to páči, tak kľudne daj 🙂 Minule na kúpalisku som zhodnotila, že pomaly sme tam boli len dvaja s mužom bez tetovania, dnes je to už taká bežná vec, že ho maju skoro všetci Aj keď si myslím, že väčšina mojich známych, ktorí to majú (najmä ženy) si to dalo iba ako "šperk" v štýle Pandory, klasika niečo na zápästí a pod., Ale keď aj tak, tak prečo nie, je to ich telo a ich rozhodnutie. Mne osobne sa to nepáči, a pri niektorých povolaniach zvyknem aj zdvihnúť obočie, ale to je všetko, žily mi to netrhá a nijak extra neriešim.

seepferdchen
3. aug 2024

Stara tema ale ja som tomu trendu nepodlahla a som rada. Nepaci sa mi to s farebnymi satami a hlavne ked su velke tetovania tzv. Rukavy, alebo na stehnach, velke farebne plochy… potom druhy extrem maslicky na harmstringoch... Treba si to dobre rozmysliet. Mna osobne by stvalo, ze to mam navzdy, pretoze clovek sa meni. Samozrejme, 100 ludi, 100 chuti 🙂 Ale pre mna to nie je. A tiez som videla hrozne keloidne jazvy po laserovom odstranovani. Cize 2x meraj a 1x rez

Strana
z2