icon

Tetovanie žien a mužov

markusrasford
19. jún 2023

Ako sa vám páči tetovanie na ženách a mužoch po celom tele?

viestta
19. jún 2023

@oonnaganamakusai ja nemam ziadne tetovanie, ani piercing (ak neratam tie dve nausnice v dierkach z cias ked som bola novorodenec, ktore nosim od matury).

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
viestta
19. jún 2023

@oonnaganamakusai a ty neznesies ak ma niekto iny nazor ako ty 😅

oli18
19. jún 2023

@denkabemommy niekedy sa tetovali len väzni vo väzeni.

nini1978
19. jún 2023

@oonnaganamakusai ty si zacala bluznit o propagande ..to nebolo "aký máte názor "
Názor na otázku autora je buď "páči sa mi" alebo "nepaci sa mi"
"Sa takým ľuďom vyhýbam"- homofóbia ako vyšitá
Slovensko ,rok 2023

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
parvinka0001
19. jún 2023

Mne sa veľmi páči ja mám viacero,rodičia moji tiež majú a niektoré si nedávno dali urobit blízko 60tky .keby som mohla potrebujem celého svojho muža ale on nechce 😁a moje mu nevadia

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
19. jún 2023

@fineta 😂😂😂👍

nini1978
19. jún 2023

@oonnaganamakusai ty odsudzuhes ľudu na základe tvojej verzie správnosti
Fašisti komu?

mircalla
19. jún 2023

@markusrasford Vulgarne, lacne, nepekne. Male a vkusne tetovanie ok. Po celom tele priserne

kikulienkadd
19. jún 2023

@markusrasford ahoj,za mňa tetovanie,nie. Vôbec žiadne, nehodí sa to ani mužovi, tobôž nie žene. Ale každého vec,ak si to nechá niekto urobiť,bude si s tým žiť sám.

babulkomale
19. jún 2023

@nini1978 ty nic nepis, motovidlo.
Ano mam ich malo v okoli, aspon sa nemusim na to pozerat, lebo sa.mi to nepaci. Ok, jedno , dvesto je vkusne. Musis tu mutit vodu a podozrievat ludi z nenavisti, vymedzovat sa. Vsak sa potetuj od hlavy po paty, nikoho to v podstate nezaujima.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
mircalla
19. jún 2023

@oonnaganamakusai Ze zrovna ty, co sa vsade hlasis k fasistom a uznavas Kotlebu pises daco o propagande.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
nini1978
19. jún 2023

@babulkomale vidím,ako to nikoho nezaujíma..
@oonnaganamakusai no ty už hrušky s jablkami a už nevieš že čo napísať
Už sme mali fasistov,teraz potraty,cirkev ,vsak ešte pridaj.

fineta
19. jún 2023

@oli18 to je pravda, v 80tych či 90tych rokoch s tým boli spájaní najmä kriminálnici. 🤷‍♀️ Presnejšie ako deti sme vedeli, že ujo Tono z neďalekej dediny (mal tetovanie na ruke) sedel v Leopoldove, ujo Milan tiež, ale ten v Ilave, potom poznám ešte pána Eda, tiež má takú pamiatku z basy... To sú také asociácie ešte z detstva.... Ale to bolo naozaj 30 rokov vzad, teraz je už takmer všetko úplne v poriadku a normálne. Ale z toho všetkého abnormálneho v súčasnom svete ma tetovania vyrušujú úplne najmenej. Často opakujem, že pekný človek to nepotrebuje a toho menej pohľadného kerka z biedy nevytrhne. 😅

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
fineta
19. jún 2023

@babulkomale no a nie je v tom kus pravdy? Stačí vyjsť na kupko a z mnohých obrázkov na koži je už abstraktné umenie 🤣

nini1978
19. jún 2023

@oonnaganamakusai ešte raz a čítaj pomaly
Otázka znela "ako sa vám páči tetovanie mužov a žien po celom tele"
Splietas už z každého rožku trošku...aj celkom zábavné čítať od človeka - tolerancia nula ako tu ostatných menuje fasistami
Si totálne mimo témy každopádne

limoncino
19. jún 2023

Prosím Ťa aký iný názor neznesiem, lebo si neviem priznať chybu? Aku chybu? Že mám tetovania?
Mne je úplne jedno čo tu splietas, prezentujes samu seba, názor si každý spraví sám.
Ak má ma niekto súdiť podľa môjho výzoru, tetovaní, tak ďakujem, že sa sám odo mňa odeliminuje a nemusím s takými ľuďmi strácať svoj čas.

minutka
19. jún 2023

Nepaci sa mi ziadne tetovanie. Preto ho ani nemam. Komu sa paci, nech ho s hrdostou “nosi” 😁

thoughtfulweirdo
19. jún 2023

Celotelové tetovanie sa mi páči viac ako rôzne iné zásahy do tela, ktoré sú aktuálne moderné aj medzi "horenosmi", čo vidia tetovaných ako kriminálnikov 😁

janulik2008
19. jún 2023

@oonnaganamakusai znesvätenie? To som počula len a len od zarytých kresťanov (česť výnimkám). Aj ten najviac potetovaný človek môže byť v skutočnosti ten najláskavejši človek ... v Tom napr veľa detí nemá predsudky, viď môj komentár trochu vyššie. Takže ak má predavačka tetovanie nejdeš k nej lebo je kriminálnička podľa teba?
To či sa niektomu tetovanie (ne)páči je čisto subjektívna vec ale nazývať ich kriminálnikmi je prehnané. V robote máme aj potetovaných, dokonca kolegyňa je Rómka a má tetovanie a keby že idem za vedúcim s tým že má tetovanie tak nebudem s ňou pracovať tak ma vysmeje 🫣
https://vm.tiktok.com/ZGJC6f8DA/ ako napr táto tu 🫣🫣🫣

nini1978
19. jún 2023

@minutka asi tak,presne zhrnuté vyjadrenie človeka s názorom k téme bez urážok a opovrhovanim

limoncino
19. jún 2023

@janulik2008 no táto tu nepotrebuje komentár.

janulik2008
19. jún 2023

@limoncino ak myslíš Divokú tvorkyňu tak to máš pravdu 😁🫣

limoncino
20. jún 2023

@janulik2008 áno tu, len som videla kto to je a ani som to nepozerala, ale isto to bolo niečo múdre a zmysluplné ako vzdy

ysseba
20. jún 2023

@nini1978 nehovorim, ze “riesia”. Ale proste keby sa potetovaneho opytali “paci sa ti taketo nepotetovane telo”? Tak myslim, ze by povedali nie. Ved je normalne, ze si ozdobim telo tym co sa mi paci. Niekto kerkou, niekto umelymi nechtami, niekto predlzenymi vlasami 🤷🏼‍♀️ takze na jednoduchu otazku “paci sa ti toto?” Je jednoducha odpoved “nie” uplne normalna. Tak prosim ta, neries hned, ze je to odsudzovanie. Nechapem preco niektorí hned reaguju podrazdene a utocne ked ma druhy iny nazor/paci sa mu nieco ine 🤷🏼‍♀️