icon

Tlačová beseda Gröhlinga - povinné očkovanie pedagógov

5. aug 2021

Prosím vás, pozerali ste to niekto? Dostalo sa mi do uší, že bude podporovať povinné očkovanie pedagógov. Novinárka sa ho pýtala, že či nezaockovani dostanú výpoveď a rada by som vedela, čo odpovedal. Nemám možnosť pozrieť si to teraz. A otázka do pléna. Vám ako rodičom by prekážalo, keby vaše dieťa učila nezaockovana učiteľka? Ďakujem.

mirka1988
5. aug 2021

@mb2021 mám to chápať , že vás “zničila “?

lusy1507
5. aug 2021

@luccija ja si to tiež myslím, že aj zaočkovani ľudia by sa mali testovať ale už teraz hovoria že zaočkovani nemusia tak preto...

mb2021
Odpoveď bola odstránená
nika523
5. aug 2021

Áno v škole ale vo svojom voľnom čase napr v autobuse si môže rozprávať čo chce

predavamknihy
5. aug 2021

Ja som len dva roky dozadu na škole zažila to isté... učiteľ veľký liberál, tieto myšlienky nenápadne podsúval študentom. Rád viedol aj otvorené diskusie so študentami, kde podprahovo zhodil a strápnil študenta s viac konzervatívnym postojom.. nakoľko nie som vyslovene konzervatívec/liberál (z každého rožka troška), niektoré jeho vety ma zamrzeli. Učiteľ môže mať názory akékoľkvek, pokiaľ je na akademickej pôde, má POVINNOSŤ byt objektívny.

predavamknihy
5. aug 2021

.

sovica
5. aug 2021

Ja sa plne stotožňujem s názorom @yvanielka
Ináč, našla som túto tlačovku na TA3. Asi to bude to, čo hľadáš (nepozerala som to zatiaľ):
https://www.ta3.com/clanok/208270/za-otvorene-s...

...aktuálne aj:
Minister školstva spúšťa celoslovenskú kampaň – spolu so zriaďovateľmi škôl apeluje „Za otvorené školy“
https://www.minedu.sk/minister-skolstva-spusta-...

Za otvorené školy, Gröhling spúšťa kampaň na podporu očkovania
https://domov.sme.sk/c/22715680/ministerstvo-sk...

zuzanockamt
5. aug 2021

@luccija kolegyňa má tiež potvrdenú tetániu po očkovaní

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
mima172
5. aug 2021

Nie neprekážalo by ma to, naopak by som to uvítala 🙂

17alexis
5. aug 2021

Vadilo by mi, ak by ucitelka nebola ockovana ( s vynimkou kontraindikacii, samozrejme). Asi by za to nemohla dostat vypoved, ale rodicia by mali mat moznost prelozit svoje dieta v takom pripade do triedy k zaockovanej ucitelke.

17alexis
5. aug 2021

@nika523 jedna vec je mat nazor a druha vec je mat vakuum v lebeni. Tie ucitelky z busu su asi v tej druhej skupine.

mirka1988
5. aug 2021

@viestta a učitelia akože áno ? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

mb2021
Odpoveď bola odstránená
mirka1988
5. aug 2021

@mb2021 netreba , svoj názor som vyjadrila už vo svojom prvom príspevku a stále si myslím , že povedať o niekom , že našťastie zomrel , naozaj nie je pekne .

mb2021
Odpoveď bola odstránená
alja20
5. aug 2021

@viestta ockovani jedinci roznasaju rovnako ako neockovani ockovanie "chrani" len dotknutu osobu voci silnejsim prejavom danej choroby ale nakazlivost mu zostava nadalej....ockovanim sa nestava superhrdinom s ochrannym plastom...

alja20
5. aug 2021

@viestta a dalsia vec od virologa ockovanim vznikaju mutacie

mimusha3
5. aug 2021

Nevadilo. Je to každého slobodné rozhodnutie, či sa dá, alebo nedá očkovať...

mb2021
Odpoveď bola odstránená
tayla
Odpoveď bola odstránená
amanta5
5. aug 2021

@alja20 nie len očkovaním vznikajú mutácie. Vznikajú i bez očkovania. Vírus sa snaží prežiť, aj stráca hostiteľa meni sa, mutuje aby prežil. Virus by mutoval i bez očkovania.

alja20
5. aug 2021

@amanta5 napisala som len co prehlasil virolog

mb2021
Odpoveď bola odstránená
mimi15
5. aug 2021

@dadis budes sa pýtať učiteliek svojho dieťaťa na zdravotný stav učiteľky? Lebo keby sa opýtaš mna tak ťa pošlem do teplej krajiny a uč si dieťa doma nik nie je povinný ti odpovedať.
Učiteľka je na učenie tvojho dietata nie na posudzovanie či je ocko či nie

mb2021
Odpoveď bola odstránená
portret7
5. aug 2021

Vobec nie, pokial nie je vo vyššom veku, zaradila by som ju do kolonky rozumných😀

autor
5. aug 2021

@mb2021 všetci tu diskutujeme slušne bez osobných útokov, tak ťa poprosím, aby si si nechal(-la) tieto urážky pre seba. Nie je to vtipné, skôr je to dosť trápne.

mb2021
Odpoveď bola odstránená