Toxickí ľudia na diaľku?

10. aug 2021

Ahojte, viete mi prosím poradiť? Pred 3 mesiacmi som sa rozišla s veľmi toxickým partnerom. Uľavilo sa mi, no keďže máme aj spoločných priateľov, stalo sa teraz nedávno, že sme sa chcene-nechcene stretli na oslave.
Odvtedy som úplne ako vyfľusnutá.
Vôbec sme sa nerozprávali, iba sedel pri mne, ale mám pocit, akoby všetku radosť zo mňa vysal. Vždy to robil, bol príliš negatívny a skrátka toxický.
Myslíte, že sa to mohlo stať aj teraz a môže to trvať aj pár dní? Nie je to smútok z rozchodu, ale skôr ten pocit, že som absolútne bez energie a života.

klarissa25
10. aug 2021

Vysvetli mi niekto co sú toxicki ľudia?

alchemilkazltozelena
10. aug 2021

@klarissa25 najdi si v googli, je tam toho dost.

klarissa25
10. aug 2021

Tak ako prepáč môžu byť akýkoľvek "toxicki"ludia a moze byť niekto akokoľvek negatívni. Ale je to len o tebe a je to podľa mňa len taka výhovorka v dnešnej dobe ze niekto zo mňa vysal, ide o tvoj postoj k nemu a ku všetkému, nič viac

deti95060810
10. aug 2021

keby som mala byť na jednej oslave s ex tak tam radšej ani nejdem... jednoducho by som to nedala...

gemina
10. aug 2021

Samozrejme, môže to byť spôsobené tým, že si bola v jeho blízkosti. Sme energetické bytostí a jeho silné negatívne myšlienky mohli na teba zapôsobiť tak, že ti môže byť až fyzicky zle. Sú veci, ktoré nevidíme, ale majú na nás veľký vplyv.... napríklad myšlienky a energie iných ľudí. Nie je to žiadna mágia, ale obyčajná fyzika (o ktorej nás v škole neučili).

ivangeline
10. aug 2021

xDD ...skus sa radsej zamysliet nad sebou..
a svojim postojom..

podmostom
10. aug 2021

A prečo si vôbec vedľa neho sedela? Však sa mu vyhýbaj keď ti vadí. Je ex, čo viac má urobiť?

laurika999
10. aug 2021

@klarissa25 Nie je až tak pravda, čo píšeš. Sú ľudia, čo vedia dobre ľudí iba využívať, manipulovať s nimi a nedajú im vydýchnuť. Vysávači energie

83lenka83
11. aug 2021

@klarissa25 asi si sa este s takym clovekom nestretla, mam kamošku, ktorá ma manipulovala, prenasala na mňa negativitu, odsťahovali sme sa a prestali sme sa stretávať, cca po roku sme sa stretli a po jej návšteve som bola uplne mimo a zvracala som. Tak zle mi nebolo uz velmi dlho.

barborkabar
11. aug 2021

Záleží veľmi od toho, že ako si to berieš k srdcu. Pretože mne vadili takýto ľudia, veľmi som riešila, že zo mňa sali energiu, ale nakoniec som prišla na to, že je to aj o mojom prístupe k tomu.

3tato
11. aug 2021

moja1. ex bola to, čomu sa dnes hovorí "toxický človek" - vysávala zo mňa energiu a sama si ju sebe dobíjala ... robí to doteraz, našťastie, nie v takej miere - kontakt s ňou som obmedzil na minimum - takže áno, je to tak. Závisí veľmi od vnímavosti a citlivosti človeka.

laurika999
12. aug 2021

@83lenka83 Ja som to mala podobne. Viem presne, o čom píšeš.

hapkova
13. aug 2021

Mala som kamaratku, ktora zo mna vysavala zivot. Len som sa s nou stretla, chvilu sme sa rozpravali, teda skor ona rozpravala, mna nepustila k slovu a domov som prisla ako bez zivota. Casom sme sa prestali uplne stretavat, lebo som prisla na to, ze ona mi takto berie dobru naladu