Tragédia v Michalovciach

18. jan 2023

Viete niekto nieco viac o tejto hroznej udalosti? Po meste siria rozne reci… viete nieco ine co vyslo mimo medii?

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
18. jan 2023

https://www1.pluska.sk/krimi/trojnasobna-vrazda...
na konci fotogalérie sú aj foto detí

lily14
18. jan 2023

A čo šíria po meste?

paciko9
19. jan 2023

Mna len zaraza, ze dnes pocujete len o vrazdach. Kam to speje, viem doba je tazka,ale riesit to takto?

kvetinka75
19. jan 2023

@paciko9 pretože ľudí viac priťahovali negatívne správy ako pozitívne, veľa ľudí ide za senzáciami, tak sa im budú ukazovať senzácie a nešťastia. Ke´d sa dozvedia niečo pozitívne, tak na to ani nereagujú. Teraz sa len také veci vyťahujú
Kedysi sa všetko nepretriasalo v správach, teraz každú jednu nehodu, nešťastte ...

zuziiiii
19. jan 2023

Hrozná tragédia 😟

katkati
19. jan 2023

Teraz aby sa všetky ženy, ktoré žijú s psychopatmi, ktorý nevie zniesť, že už s ním nechce žiť, žili v strachu, že vyhrážky o zničení celej rodiny aj splní. Budú sa báť urobiť rozhodný krok a budú žiť so psychopatmi, aby ochránili deti.

stanulienkat
19. jan 2023

@katkati preco zeny ziju so psychopatmi? Preco s nimi maju deti?

soldi
19. jan 2023

@katkati blizko nas minuly tyzden takto zomrela zena, ked ju muz umlatil na smrt. Opakovane volala policiu, ziadala o pomoc a kaslali na to.
Sama som to zazila ako stat tieto veci neriesi a robi zo zien hysterky a stoji na strane muza.
Dokonca mi policajt- vysetrovatel! povedal ze som exa provokovala a on sam by ma preplieskal 🤮

Je to zlyhanie nasej policie ze sa tieto veci deju. Stale.
Par rokov dozadu bol podobny pripad. Muz zabil male deti (1 a 3 roky) a seba. Ako pomstu zene.
Ale vtedy boli odsudeni traja policajti za to, ze jej opakovane prosby o pomoc neriesili.

jallka11
19. jan 2023

Tazko k tomu nieco povedat a podla mna sa uz nikto nikdy nedozvie, co sa mu dialo v hlave, ked prisiel na tento napad. No isto to nebolo medzi nimi v poriadku, ked vzal so sebou na druhy svet aj ju a aj ich deti. Joj tych mi je najviac luto, kedze tie fakt za nic nemohli

soldi
19. jan 2023

@stanulienkat velmi casto sa z chlapa vykluje psychopat ci agresor az postupom casu.
A preco zeny neodidu? Casto nemaju kam a ako.

stanulienkat
19. jan 2023

@soldi nezlahcujem tuto temu. Ale ked tu citas prispevky, tak kazda chce byt aspon 10 rokov doma. Nech ju zivi muz a nech aj vsetko zabezpeci-byt,auto.... Potom po 10 rokoch zena vytriezvie, zisti, ze 10 rokov nezarabala, nic jej nepatri, nic nema, nema kam ist. Ma holu rit. Nema pracovne navyky.

katkati
19. jan 2023

@stanulienkat Veľa psychopatov len tak ľahko neprekukneš. Preto je psychopat, že vie perfektne manipulovať s ľuďmi. Bol o tom článok, že aj medzi nami sa pohybujú a ani o tom nevieme. Každý štvrtý človek v populácii je vraj pravdepodobný psychopat.

stanulienkat
19. jan 2023

@katkati to verim. Ale je tam dost signalov, keby mnohe zeny rozmyslali. Teraz je moda otehotniet po par tyzdnovom vztahu.

zafir01
19. jan 2023

@katkati
@stanulienkat lenže nie vždy toto urobí psychopat. Netuším co bolo v pozadí, aky boli. Často sa človek chova normálne, žije bežný život. A zrazu sa niečo stane. Problém, financie, problém v manželstve a v človeku sa objaví behom dna to, čo on sam netušil, že ma v sebe. Vyjde na povrch to najväčšie zlo a krutosť, či zmyslov zbavené správanie.
Treba byť na pokraji psychického zdravia, na dne, zlomený, aby zistil, že vie mat aj inú stránku svojho ja.
Neobhajujem skutok.. Takýchto rodín je viac. Nie všetky sú medualizovane . V čase krízy sa počty zvýšili. Nevidím systém. Vinník je jasný.
Hovorila o tom psychiatricka.. To ako keď nebolo tomu dávno, skočila žena z vysokého poschodia a v rukách mala svoje dieťa. Každý ju poznal ako skvelú matku.
Neskutocne mi je to ľúto. Každého života. A najmä deti. Žiadne dieťa by nemalo zomrieť.
Avšak nechcem hádzať kameňom. Nechcem súdiť. Nebudem nenávidieť , môžem len objať svoju rodinu, a poďakovať za môj život... Ze ja som sa nenechala strhnúť nadol, že som tu a dokázala som prežiť veľa. A dúfať, že takýchto rodinných tragédii bude čo najmenej

soldi
19. jan 2023

@stanulienkat ono velmi casto Ta ten psychopat prave tak zmanipuluje, ze mas pocit, ze to je Tvoja volba byt doma, v skutocnosti je to jeho vola.
jeho cielom je Ta co najviac izolovat a donutit Ta, aby si na nom bola zavisla.

aj toto pisem z vlastnej skusenosti.

stanulienkat
19. jan 2023

@zafir01
@soldi
Ano, chapem, ze clovek sa meni. Je to strasna tragedia. Nezlahcujem to. Netusime, co za tym je. Neviem, co za zvera dokaze zabit vlastne dieta.

soldi
19. jan 2023

@stanulienkat to nie je zver, to je absolutne zufalstvo. ako ta matka v krkonosiach s tym malym trojrocnym chlapcekom.

stanulienkat
19. jan 2023

@soldi toto nemoze nikto obhajit. Ty by si to v zufalstve vedela urobit?? TOTO JE NEOSPRAVEDLNITELNE!!!! Akokolvek je clovek zufaly. Proste nie. Len zver si dokaze zabit mlada.

katkati
19. jan 2023

Žena v zúfalstve zoberie so sebou aj svoje dieťa, ale muža nezabije. Práveže to dieťa chce ochrániť pred otcom psychopatom, aby pri ňom po jej smrti nezažívalo zlo, ktoré zažívala ona. Ale ani to nie je riešenie, samozrejme.

gabrielkaa
19. jan 2023

@stanulienkat zviera si svoje mláďatá nezabije. Musí ist o veľmi chorého jedinca.

lily14
19. jan 2023

@stanulienkat to sú chorí ľudia my to nepochopime!

ivanaks
19. jan 2023

@stanulienkat Ahoj, zahrám sa na diablovho advokáta, pozadie prípadu nepoznám, takže bude to len v hypotetickej rovine. Otec podniká, miluje svoju ženu aj deti, zniesol by im modré z neba. Každý rok chodia na úžasné dovolenky, deti majú svoje nie lacné krúžky, značkové oblečenie, herné konzoly, najnovšie iPhony - na čo si len spomenú. Otec rozbehne podnikanie naplno, zoberie úver, založí byt/dom a chce expandovať na trhu. Bum! Energokríza, potenciálni zákazníci sa stiahli, máte plné sklady, ale žiadnych odberateľov, idete do mínusu, prišli Vám vysoké zálohové platby atď. Na dvere Vám už klope exekútor a Vy neviete, ako to poviete svojej rodine. Už nebudú žiadne dovolenky, značkové veci, ale možno ani strecha nad hlavou. Človeku, ktorý dovtedy vo vlastných aj cudzích očiach platil za úspešného, sa odrazu zrútil celý svet... V prvom momente Vám napadne, že spáchate samovraždu, lebo nevidíte iné východisko, ale čo bude s Vašimi najbližšími? Necháte ich tu len tak bez ničoho, opustených, chudobných, necháte ich pretĺkať sa životom, možno aj vystavených odsúdeniu a ohováraniu za Vaše zlyhanie? A vtedy Vám to v hlave cvakne a vezmete ich so sebou- na miesto, kde už budú navždy s Vami, kde nie sú bohatí ani chudobní... Zúfalí ľudia robia zúfalé veci, nech už ich zúfalstvo pramení v akejkoľvek príčine. Taký človek neuvažuje racionálne, a preto ho ani nemôžete pochopiť. Netvrdím, že je to tento prípad, ale mám obavy, že dnešná doba takýchto prípadov prinesie viac.

deti95060810
19. jan 2023

@gabrielkaa nemáš pravdu... bociany vyhodia zo svojho hniezda aj zdravé mláďa...keď vidia že nedokážu uživiť viac mláďat

stanulienkat
19. jan 2023

@ivanaks dost plytke zabit vlastne dieta kvoli konzole a znackovemu obleceniu. Akoze ospravedlnujes to nehynocou laskou?? 🙄🤔 Tak idem do prace a pracujem. Opakujem-NIC NA CELOM SVETE TO NEMOZE OSPRAVEDLNIT!! Ked je niekto psychos, tak nech sa odpali sam. Ty by si zaskrtila, zastrelila vlastne dieta?

deti95060810
19. jan 2023

známy psychiater tvrdí, že v každom človeku je potencionálny vrah... každý môže - ak sa veci vyvinú nesprávnym smerom a hlavne je to dlhodobo spáchať násilné skutky.....

pár rokov dozadu otec odpojil od prístrojov svojho asi 20 r. syna...myslím že Spišská Nová Ves.
dostal to ako vraždu - aj keď od Kisku dostal milosť

V Poprade dávno bol prípad, keď niekto odstrelil 10r. postihnuté dieťa. Jednoducho večer v rod. dome niekto zazvonil, otec zobral na ruky svoje ťažko postihnuté dieťa a išli spolu otvoriť...Strelnou zbraňou mu niekto vystrelil mozog....otcovi NIKDY dokázali násilný skutok, aj keď tipovali že to bola objednávka od neho...

a takto by sme mohli pokračovať dlho...

petulda333
19. jan 2023

Co take sa siri? Zle investoval,prisiel o peniaze a dlh bol neskutocny,zena sa chcela aj kvoli tomu rozviest. Ci mu z toho preplo neviem,ale ocividne ano. Normalny clovek by toto neurobil. Len chory,prepnuty. On sa tak sice nejavil,ale asi bol.

maciatkolulu
19. jan 2023

Ja neviem, sú podľa vás len muži psychopat a co ženy, čo vezmú dieťa do lesa a ukončia tam jeho život, lebo co? Nedostane dieťa do svojej starostlivosti, nevidím rozdiel v mužovi a žene, preskakuje statočne obidvom pohlavia. Vid aj ta Talianka, Česká a určite je prípadov viac než dosť, ale ako čítam, len chlapi si psychousi a žeby si ich s láskou berú a robia deti, nie jedno dieťa, že waaw náhoda, ale viac detí. Tak potom už smola. Dieťa nepomôže žiadnemu vzťahu v kríze a tobôž s pychopatom

54tinka54
19. jan 2023

No vraj mal finančné problémy, bohvie aký dlh mal.. manželka mu to určite vyčítala, neklapalo im to.. Muselo mu z toho strihnúť v hlave, zrejme nevidel východisko, nechcel nechať žene a deťom dlh, tak to poriešil takto. Zúfalí ľudia robia zúfalé činy.
Je to hrozná tragédia ale nebudem nad ním vynášať súdy…

gabrielkaa
19. jan 2023

@deti95060810 áno, aj ľadový medveď to dokáže. Ale nie je to z pomsty, alebo žiarlivosti ako to dokáže len človek