icon

Tragédia v Šariši

terezkaarthuramax
21. mar 2025

Nebolo mozne aby ušli?.😓 A je v poriadku nechat v noci trojmesacne babo s babkou? Ja nemam.deti ale podlA mna od tak maleho pokial nejde o nieco surne urcite neodist.

Strana
z6
ekira1
22. mar 2025

Príbeh tu od nás v jednej takej rodine, ona mimo iných má jedno dieťa s otcom. Ani jeden z nich nikdy nepracoval. Ona dostala príspevok pri narodení dieťaťa, rodičovský príspevok, opatrovateľský, dieťa je duševne choré. Už je veľké, nezvladateľné, pre okolie nebezpečné. Tak mu obec vybavila ústav.. ďalšie náklady za to že... a rodičia ťažko chorých detí sú odkázaní na zbierky, pretože štát nemá peniaze im pomôcť a pritom aspoň jeden rodič pracuje a platí odvody..

oblecenie99
22. mar 2025

Akurát mi vyhodil FB opäť rozhovor s tou mamičkou, tak už tretia verzia (prvá, že ani nebola doma a nafúkala, druhú a tretiu povedala sama, raz že tam spala, zobudila sa a utekala von až potom sa chcela vrátiť po deti, teraz rozpráva, že akože ona sa snažila deti vyniesť, aj babka, že ta už horela, ale potom ja neviem, nejakým zázrakom sa ocitla von a deti so sebou nemala. Klame a klame ešte aj teraz, rozpráva, akoby jej zhoreli plysaky.). A k tomu, že štát zlyháva, systém zlyháva: ešte raz, konkrétne táto osoba mala už odobraté 4, slovom štyri deti, nie jedno, nie dve, ale štyri, ktoré sú v domove, a už ich medzitym stihla mať ďalšie štyri. Tak čo má este štát s ňou robiť?

miskakyska
22. mar 2025

@oblecenie99 na mňa vybehlo, že bola na vodu,preto nebola doma 🙈

terezkaarthuramax
autor
22. mar 2025

@miskakyska ktovie kde je pravda. Media tiez nehovoris stopercentnu pravdu.. ja som bola napriklad svedkom ked vlak niekoho presiel teda som bola v tom vlaku a media mali chybne informacie....

@oblecenie99

terezkaarthuramax
autor
22. mar 2025

@ma77 hovoris mi z duše.

oblecenie99
22. mar 2025

@terezkaarthuramax Toto mám priamo od nej, jej slová. Teda tie dve tvrdenia, ktoré som tam písala. Sama to povedala.

miskakyska
22. mar 2025

@terezkaarthuramax toto nepísali médiá...ona koktala do kamery

xckaretxxx
22. mar 2025

@sevrin vily majú aj Polakovci - ich pokrvni. Ako im pomohli? Kde miznú peniaze určené pre Rómov? Poliak sa príde iba pred kamerami pretrcat.

abbey1
22. mar 2025

@oblecenie99 Ja by som aj nahlas povedala čo s nimi. Ale mala by som na krku trestné stíhanie.

karolinakr
22. mar 2025

ani sa neunuvajte prispievat, predbežne som prebehla vsetky info k pripadu na fcb, podotykam, že ako jedina som tam matku nesúdila, lebo život jej už naložil dosť, všetci su rasisti, my sme zodpovedni za to, že jej deti uhoreli vlastne sme na vine, že nepracuju, žiju v chudobe boh tam bol spominany x krat, mame zakazane sa k tomu vôbec vyjadrovat, lebo to je rasizmus..dlžime im miliardu, za to, že osadnici nemaju odpracovani ani 1 deň

tymto dakujem demokracii a vsetkym mimovladkam, že titi ludia su už mimo reality a mna zaujima, ked uražaju ludi pomaly už denne, z akeho dôvodu sa im.ma nezištne pomahat.?..však ked sme taki zli a vlastne všade je lepšie ako na Slovensku, prečo nekočuju a nejdu tam, kde padaju pečene holuby do ust a najlepšie dva naraz?

mandarinka555
22. mar 2025

@mandzula Ale tu existuje len riešenie, ktoré BUDE v rozpore s ľudskými právami, ináč sa toto nikdy...skutočne nikdy nevyrieši! Ukážeš mi jedného bieleho, ktorý dostal bývanie zadarmo? Tieto príživnícke hnidy nikdy pracovať nebudú...nikto ich ani nechce zamestnať, lebo kradnú...majú aj 10 detí, lebo je to baňa na peniaze...stále sú ožratí a nafetovaní...je to odpad spoločnosti, ktorý žije z našich daní...Mám pokračovať?

mandarinka555
Autor odpoveď zmazal
mandarinka555
22. mar 2025

A to najdôležitejšie...incest je tam bežný, rodia postihnuté deti...to sú väčšie prachy, že? Existuje riešenie, na 100% spoľahlivé, len ho tu nemôžem napísať....žiaľ...

lienka.7
23. mar 2025

K tým sterilizáciam... nejaké co sterilizovali, dostali za to aj zaplatené, tak si ich vyhľadali nejaké mimovládnych, ktoré to dali do Bruselu a ešte tie hnidy vysudili aj odškodné!!!
Tieto akoze mimovladky by som okamžite zrušila. A co sa tyka Polakovcov, ti potrebujú akurát tak ich hlasy pred voľbami nič viac. Keby ich cigáni nevolili, tak mladý nie je v parlamente a starý v europarlamente. Co viac k tomu dodať? Asi nič

alica110
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
23. mar 2025

@alica110 už sme doplatili, biela je rasa je hlupa s prepačenim, prečo pracoviti skromni ludia, ktori si v pote tvare vedeli vychovat deti a zaobstarat živobytie sa nechavaju vyjedavať a terorizovať nejakou skupinou ludi, ktoru maju zakazanu dokonca komentovať? politici čo chrania priživnikov, mali byt davno odvolany a v base..ano mala som dosť Čaputovu a Hegera sa im chodiť klanať, keby mali osadu za dverami ako Dobrovodsky, tak ich divadielko pre sprostych by razom malo ine dejstvo..Toto je najhoršie, že ludia sa boja stať za svojimi pravami
toto neni krestanstvo a humanita, toto je sebevražda...a dehonestacia bielej rasy

alica110
Autor odpoveď zmazal
alica110
Autor odpoveď zmazal
ekira1
23. mar 2025

@karolinakr pamätám si, keď im tu bolo strašne zle, zbalili sa celé osady do anglicka. Tam ostali na letisku a čakali. Keď si začali Angličania všímať, že sa im tam hromadia tlupy, začali sa o nich starať. Pekne pomaly sa začali vracať domov. V reportáži sa sťažovali, že tam im dávali jesť chlieb s lekvárom a oni sú zvyknutí na mäso a ich z toho bolí brucho 😁 pekne nacupkali naspäť, pretože ekonomická situácia nie je dôvod na prijímanie emigrantov.. takže je im tu až veľmi dobre, nikam nepôjdu..

Strana
z6