Tretie oko
ludia, ktory s tymto zijete a zacalo sa vam otvarat, ako ste to zvladali?
Mňa osobne by zaujímalo, ako sa toto prejavuje?🙂 Ja na také veci veľmi neverím, ale ak má niekto pocit, že toto zažíva, tak si rada prečítam :D
O čo ide?
Ja mám 4 oči.
ako sa k tomu dá dopracovať? Prečítala som si ohľadne toho veľa, znie to neuveriteľne.
asi by som skor navstivila neurologa alebo psychiatra...
@januska12323 ked citam, tak ja takisto :D ale takto to asi myslene nebolo, predpokladam :D ale samozrejme, neocakavala som tu len seriozne odpovede :D
@silvia_pekna tak hlavne toto fórum je pre všetkých a väčšina ľudí na tretie oko neverí, ak by som tomu verila hľadám alternatívne stránky 🤷
nuz vidno ze tychto ludi je malo.. ze som sem vobec pisala😂
Vyhľadaj si súkromné skupiny, sú aj pre takéto nad pozemské problémy.
Nejaky ludia tu urcite su,ale toto je zial velmi zle forum na taketo veci. Skus pozriet nejake profily na IG alebo youtube,prirpadne skupiny na facebooku
nasa profka na strednej pred 20 rokmi sa tomu aktivne venovala. asi tomu dost prepadla, bolo to s nou tazke, dost nas s tym obtazovala a ziadala, aby sme zmenili myslenie a nastavenie zivota ... nakoniec aj ona to mala tazke, stala sa z nej furia, nic jej nevychadzalo, nakoniec zrutenie a potom same kroky vedla.
Prvýkrát to počujem
@janetinka27 tak tomu verim.. preto sa pytam ako to zvladaju ludia ktorym sa to udialo..
Ja tomu verim..chodila som terapeutovi, čo pomocou toho liečil..proste videl veci. A mne sa to raz podarilo..a videla som hrozné veci. On mi ho pomohol zavrieť..Veľmi ťažko to išlo...ale fakt nerozprávam o tom, potom ťa ľudia považujú za blázna...videla som, že niečo hrozné ..zvíjajúcich sa ľudí na zemi..a to prišiel covid. Nezaoberám sa tým, ani nemám strach..ale to majú aj moje sestry a mama..
Neskutocne comu vsetkemu dokazu ludia uverit. Nuz biznis je biznis. Niekto sa musi zivit aj rozpravkami pre dospelych. Nechce sa mi dlho googlit tak som si aspon pozrel skusenosti: https://dennikn.sk/549461/tretie-oko-cakry-matr...
Jedni sa venuju otvaraniu tretieho, siedmeho oka, ci hocicoho ineho, ostatni zase beru peniaze za zatvaranie a tak dookola, je to vlastne celkom vynosny obchod :D
nevieme, ci tej profke sa nieco podarilo "vidiet", skor nie, alebo ci tomu len chcela verit. ja si skor myslim, ze prepadla nejakej filozofii a nutne potrebovala riesit svoje vazne zivotne problemy. nakoniec jej nic nevyslo, myslim, ze tretie oko samo o sebe neotvorila, teda ja osobne tomu neverim, ale ona sa asi len velmi chcela niecoho chytit, nejakej slamky. ona skor prepadla tomu vsetkemu okolo, tomu "nabozenstvu" a myslela si, ze sa prepracuje aj k oku. nemyslim si, ze by nieco skutocne "videla"
Vies, to mas ako ked sa dostane clovek bez skusenosti na vysoku poticiu, lebo mu to dohodil jamos, mm, atd. Zrazu ma riesit problemy a situacie, o ktorych nema ponatia ako ich riesit.
Toto je podobne. Nie nadarmo sa nerobi hypnoza ludom so schyzofreniou a podobnymi tazkymibgg.
Pokial nie si na urcite veci prioravena, nemas skusenosti, vedimosti ako situaciu spracovat - mas problem.
Niekto vidi via, niekto menej. U mna sa to drzalo v norme. Videla s ludi s ktorymi som sa bavila v specialnych situaciach. Stalo sa mi to napriklad uplne necielene, pracovala som pri pc plnevsustredena na pracu a zrazu mi prebehol v hlave / pred o ami akoby film. Pri urcitych temach som seriozne uvazovala nad osychologom. Az pokial mi ta kamaratka tuvscenu sama od seba opisala na vlas rovnako ako som ju videla v tom mojom "filme". Ona nevedela co sa mi deje. A to sa mi stalo viac x s viacerymi ludmi. Idealne bolo, ked mi moj " film" vedeli potvrdit. Samozrejme samy, bez mojej pomoci opisania detailov. Pivedala som len zhruba, co som videla a oni doplnili tie detaily. Ale nerobila som to cielene. Ani neslo u mna o nejake horove sceny.
Na tvoju otazku je vsak ozaj lepsi yt alebo ludia, ktori sa tomu venuju. Avsak pozor. Casto ludia z toho blaznia, lebo ten napor videneho, pocitoveho a pocuteho nevedia spracovat. Presne ako ta ucitelka, o ktorej pisala janetonka. S takymito vecami treba opatrne. Ak ti je to dane, budes to vediet. Ak nie, nie je to pre teba vhodne. A hodne zalezi aj ako si nastavena v zivote. Si v pohode, mas pokoj harmonou radost zo zivota? To by bola optimalna situacia. No prefstav si, ze by si riesila momentalne mnoho narocnejsich situacii v zivote, aj s negativnymi pocitmi. V tomto pripade podla mna nie je vhodne 3 oko vobec otvarat. Nie kazdy sa vie s negativnymi vysporiadat.dobre
ak myslis rozvinutie mimozmyslovych schopnosti a intuicie, to vsetko prichadza skusenostami a kedy ma prist, co je nebezpecne chodit na kadejake kurzy z ktorych potom ludom prepne, lebo na to nie su pripraveni a je to neodborny pristup
Je tazke verit na taketo podivne veci. Ale na zamyslenie je, ked sa deti vedia naucit napriklad citat so zatvorenymi ocami… a tam sa tiez hovori o tretom oku. Pre premudrele slecny, aby sme sa vyhli zbytocnym komentarom ako napriklad “ze je to blbost”, vam rovno kopirujem link https://tvnoviny.sk/domace/clanok/12411-deti-ma...
Napíš mi mám ho aj ja

📌